Hamar eljutott a Rising Star Majka alsógatyájától Ördög Nóra melléig

Ők mentek a veszélyzónába
Vágólapra másolva!
Szén Alexandra kiesett, Singh Viki parádézott, Gyopárt valamilyen különös okból benntartották. Mező Misi a legkeményebb zsűritag, ezúttal sem volt szívbajos, ha negatív kritikát kellett mondania.
Vágólapra másolva!

Majka alsónadrágja volt a téma a műsor első percében, de a jópofáskodás után zavarba jött, olyan zagyvaságokat mondott, mint "erőpróbára van fektetve a hangsúly". Utána összeszedte magát, de nem is volt idő lingvisztikai fordulatokon morfondírozni, mert jött Singh Viki, berobbant, és parádésan adta elő a Rolling On The Rivert, pedig Tina Turner után magas elvárásai vannak az embernek ezen szám hallatán.

Palmira kétszer is fellépett Forrás: TV2

A műsorvezetők virgonckodása folytatódott, Majka játszott el a gondolattal, hogy letépi Ördög Nóra ruhájának egy részét, partnere meg azon derült, hogy ezen esetben előkerülnének a mellei, amelyek egyes lapok szerint egy hete eltűntek egy szűk dresszben.

63 százalékot szerzett a Kero szerint hamis Fehérvári Gábor Alfréd, aki Ákos A fénybe nézz című dalát hozta. „Sokkal gyengébb volt, mint Vikié" – kommentálta a zsűritag, így a 77 százalékot szerzett énekesnő 23 perccel a show rajtja után már tovább is jutott. Ez egy szempontból nem volt jó hír: a tévézők zöme inkább őt hallgatta volna meg kétszer, nem a fiút, akinek ismételnie kellett később.

Gyopár sokszor hamis, de szeretik

Az Akad, amit nem gyógyít meg az idő sem volt soron, Gondi Helén szokás szerint odatette magát, nem véletlenül jutott el eddig, 73 százalékot szerzett. Szén Alexandra egy Pink-dallal érkezett, nem volt esélye megszorongatni ellenfelét, három zsűritag is ellene voksolt, csak Kero adott egy „pedagógiai igent".

Gyopár megint megúszta a kiesést Forrás: TV2

A következő párost Kovács Gyopár és Czibi Norbi alkották, előbbit inkább csak szerény lénye, szépsége juttatta idáig, nem páratlan és felülmúlhatatlan hangja. Most Rihanna Diamond című dalával próbálkozott, három zsűritag hosszú perceken át ajnározta, csak Mező jelezte, hogy neki ez túlcsordult – a stúdióban ülök egy része menten pfujolni kezdett. Czibi nem volt még veszélyzónában, erre ezen az estén sem került sor, mert felülmúlta riválisát.

Srámek bokáig állt a nyálban

Palmira 75 százalékot ért el, ami bizakodásra adhatott neki okot, de nem számolt azzal, hogy 78 százalékot bezsebel ellenfele, a Nóta TV és a Muzsika TV jövőjét biztosító, örökös táncdalfesztivál-felelős Peter Srámek, aki megint felültette a tévézőket a nosztalgiavonatra a Nothing's Gonna Change My Love for You című, erősen nyálas slágerrel (George Benson dala volt, majd Glenn Medeiros 1987-ben csinált belőle világslágert). Várhegyi Lucas Palmira így hiába bír képzettebb hanggal, ment a veszélyzónába.

Ők mentek a veszélyzónába Forrás: TV2

A végjáték

A továbbjutásért négyen küzdöttek tovább, Alexandra rögtön három nemet kapott, nem is remekelt, Alfréd pedig olyan vígan és könnyedén ugrotta át, mint kislány a hulahopp karikát, 81 százalékkal nem is lehet kiesni. „Te vagy a mezőnyben az egyetlen, aki nem énekelt hamisan" – füllentett Mező Misi.

Gyopár volt soron, Mezőtől ezúttal sem kapott igen jelet, de ennek ellenére továbbment. „Lehet szépeket mondani, de ez olyan hamis volt, ahogy a nagykönyvben meg van írva" – füstölgött a Magna Cum Laude frontembere. Palmira a háromórás show legvégén a Smooth Operatort (Sade) énekelte kiválóan, 88 százalékot szerzett, ez pedig azt jelentette, hogy Szén Alexandra búcsúzott.

Szavazzon, ingyen van:

Szavazzon!

Ki a legjobb énekes?