A felöltözött Kiss Ramóna vagy a bikinis Snezi a csábítóbb?

Kiss Ramóna
Vágólapra másolva!
A Mokka sávjában és a délutáni telenovella-időszakban a TV2 fut jobban, de este már az RTL Klub vitézkedik, és nyomja le riválisait. Napi nézettség.
Vágólapra másolva!
Forrás: Origo

A médialiftben felfelé halad Teszári Nóra, 8.08 Minden reggel című műsorral, amely szerényen indul, az elején még kikap a Mokkától, de második etapjában már vezető pozícióban van. Paola Núñez és az Emlékezz, Reina című telenovella is népszerű, a TV2 délutáni blokkja elég erős, odaszoktak a műfaj kedvelői. Sótonyi Balázs csak a karakter neve a Zsaruk című magyar sorozatban, de lefelé halad, főműsoridőben elég halovány.

Ma a TV2 által preferált 18-59-es korcsoport van soron, de mint a grafikonon is látható, az RTL Klub itt is viszi az estéket. A Tények alatt végig csökken a közönségarány, a Konyhafőnök lefőzte a Jóban Rosszbant, a Zsaruk pedig hiába nyomoztak az Éjjel-nappal Budapest rumlis ifjoncai után. A nyakig begombolt Kiss Ramóna úgy tűnik, hogy izgalmasabb, mint a félpucér Snezi az Édenből, Kasza pedig nem választott túl izgalmas vendégeket, mert sokkal több néző időzött a Castle sorozaton és a késő esti RTL Híradón.

Nézze meg nagyban! Forrás: Nielsen

Mutatjuk még a legnézettebb tíz csatornát. Nagy meglepetés nincs, vezet az RTL Klub, a Tv2-t pedig a Film+ és a Cool követi. Ebben a korcsoportban a Duna TV sem erős, a Sport1 viszonylag szép számait pedig a Real és az Atlético Madrid meccse hozta.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide. A napokban interjúztunk Vörös Csillával, a Nielsen Közönségmérés ügyvezető igazgatójával, a cikket itt találja.