Új műsort kapott Szily Nóra

Szily Nóra
Vágólapra másolva!
Július 18-tól Szily Nóra a LifeNetwork TV-ben egy-egy ismert vendég tapasztalatán és élményein keresztül, szakemberek segítségével búvárkodik a lélek rejtelmeiben.
Vágólapra másolva!

Szily Nóra újságíró, coach és műsorvezető a LifeNetwork TV-ben szombatonként 16.30-tól egy szakemberrel és egy sztárral közösen beszélgetnek az élet dolgairól, arról, hogyan lehet a mindennapokat teljesebben és boldogabban élni.

"A Lélekbúvár lehetőséget ad arra, hogy az embert mélyen érintő dolgokról kérdezzek

- olyanokról, amelyek mindenkit érdekelhetnek, még ha olykor nem is mernének rákérdezni. A válaszok reményeim szerint támpontokat, kapaszkodókat adnak majd, és lehetőséget arra, hogy együtt gondolkodjunk az élet dolgairól" - mesélte Szily Nóra.

Együtt gondolkodik majd vendégeivel Forrás:Baka Szabolcs

Tóth Gabi, Erdélyi Mónika is a vendégek közt

Az első adás vendége Erdélyi Mónika és Komócsin Laura buisness coach lesz, akikkel a műsorvezető a pályamódosításról és karrierről fog beszélgetni. Kiderül, hogy milyen megérzésekre érdemes odafigyelnünk, és mikor kell óvatosnak lennünk.

A további témák között szerepel például a társkeresés nehézsége, amikor is Kánya Kata mesél majd tapasztalatairól Sándor András író társaságában, aki nemrég írta könyvét az internetes társkeresés rejtelemiről. A hírességek is ugyanolyan nehézségekkel küzdenek, mint bárki más az életben:

Sarka Kata nem szeret sok ember elé kiállni, mert lámpalázas, Farkasházi Réka pedig ugyanolyan aggodalmakat él a gyermekneveléssel kapcsolatban, mint a civilek.

A további vendégek között szerepel még többek között Tóth Gabi, Hadas Kriszta, Kokó, Malek Andrea, Csobot Adél és Pokorny Lia.

"A cél az együtt gondolkodás, ami a nézőknek is fogódzókat, ötleteket, inspirációt ad" - tette hozzá a műsorvezető.