Kinek ismerős Az ének iskolája diákja?

Horváth Alexandra
Vágólapra másolva!
A TV2 tehetséggondozójában vasárnap este feltűnő Horváth Alexandra ismerős lehet majd a nézőknek, 2010-ben ugyanis már énekelt a Megasztár-ban, akkor tizenegy éves volt.
Vágólapra másolva!

A fiatal énekeső annak idején Patai Annával küzdött a továbbjutásért, végül ő esett ki a show-ból. Mint az Origónak elmondta, azért jelentkezett Az ének iskolájá-ba, mert egyrészt sokat tanulhat a tanároktól, másrészt ebből a műsorból nem lehet kiesni.

"Anyukám biztatott, hogy jelentkezzek, hiszen csak a javamra válhat, ha szakmabeliek foglalkoznak velem. Tudatosan nem készültem a visszatérésre, mert korábban nagyon megviselt, mikor kiestem a versenyből. A családom azonban mellettem állt és sikerült feldolgozni. Olyan rosszul esett kislányként, hogy évekig nem is énekeltem, 14 évesen kezdtem el újra" - mesélte.

Évekig nem énekelt, annyira megviselte a kiesés Forrás: TV2 Sajtószoba

"Nem a győzelem a fontos Az ének iskolájá-ban, hanem a fejlődés, nekem pedig pont erre van szükségem, mivel énekesnő szeretnék lenni. A Megasztár ideje alatt nem is nagyon volt időm másra, most viszont a forgatások ideje alatt is tudtam tanulni és találkozni a barátaimmal, nem maradtam ki semmiből."

A tanárok közül leginkább Szulák Andreától tartott, azt azonban egyelőre nem árulhatja el, hogy kinek az osztályába került. "Caramel, Szandi, Szulák Andrea és Hajós András is csupa jó tanáccsal látott el, mindenki segítőkész a diákokkal. Kicsit izgultam az elején, de pozitívan csalódtam bennük."

Azért jelentkezett, hogy fejlődjön és tanuljon Forrás: TV2 Sajtószoba