Pataky Attila élő adásban mesélt a testépítő ufóról

Pataky Attila, rossz dalszövegek
Budapest, 2012. december 28. Pataky Attila énekes az Edda Művek koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2012. december 28-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Pataky Attila elmondása szerint nem először találkozott földönkívüliekkel, viszont az eset, amiről a ma reggeli Morning Show-ban beszámolt, egész különlegesnek számít, hisz ezúttal testépítő ufóval találkozott egy városnéző buszon Barcelonában.
Vágólapra másolva!

Beszámolója szerint épp a spanyol városban utazott párjával, mikor felfigyeltek egy fura arcú, kigyúrt emberre, aki épp akkor szállt fel közéjük. "Mentünk egy városnéző busszal és felszállt egy szabályos figura, de nem mind működnek így, vannak köztük alakváltók is. Lassan ment hátrafelé és mikor mellém ért, akkor a létező összes szőrszál felállt rajtam, érzékeltem, hogy nem evilági. Képesek Obama testőrének képében megjelenni vagy bárkiében, és a környezetnek fel sem tűnik. Tudom, hogy brutálisan hangzik, de az is brutális lesz, ami az elkövetkező három-hat évben történik majd. Én így érzékelem."

Érzékelése szerint három-hat év múlva brutális dolgok történnek majd Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Legalább 80%-uk nem jóindulatú, de nem ez a legjobb szó rájuk, egyszerűen nem emocionálisak, nincsenek olyan érzelmeik, mint nekünk. Nem akarnak semmilyen kapcsolatfelvételt, akikkel akarták, azokkal felvették a kapcsolatot" - tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy a lények idővel magukat fogják-e leleplezni, vagy a beavatott emberek segítik őket át ezen, egy hasonlattal reagált. "Ez olyan lesz, mint a fedő. Nem biztos, hogy fel akarod emelni a fazékról, de a gőz felemeli."