Berki Krisztiánra cserélték Horváth Évát

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Igen furát lépett a TV2, kopasz férfi megy az Éden Hotelbe.
Vágólapra másolva!

A SuperTV2-n hamarosan induló Éden hotel műsorvezetője lesz Berki Krisztián. Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb stratégiai-realityjének felvételei novemberben indulnak. A stáb hamarosan repülőre száll, hogy Costa Ricában megkezdje a többhetes forgatást.

"Nagyon büszke vagyok arra, hogy a TV2 újabb, nagyszabású feladattal bízott meg, ugyanakkor nehéz helyzet, hogy a FEM3Cafét el kell hagynom és búcsút veszek az Édes élettől is. Viszont alig várom, hogy megmutassam, milyen a műsorvezetés szólóban, Berki-módra. Számomra egyértelmű volt, hogy az Éden hotel nem lehet nélkülem Éden hotel. Ahogy kicsekkoltam a magánéletemből, így jó időre kicsekkolok az országból is, remélve, hogy ha egy ajtó bezárult, máshol újabb nyílik. A formátumot ismerve azt kell, hogy mondjam, komoly erőfeszítéseket kell majd tennem, hogy ne akarjak a házban többet tartózkodni, mint amennyi műsorvezetőként a feladatom lesz. Izgalmas, új időszak elé nézek, jöjjön, aminek jönnie kell" – mondta el Berki a TV2-nek.

Berki Krisztián Forrás: Facebook

A reality első két évadja a Viasat3-on futott, megduplázva az adott műsorsáv nézettségét, a csatorna így gyakran felugorott 8-9%-os közönségarányra. Horváth Évát valamilyen okból nem akarta a TV2, noha nálunk 62%-kal megnyert egy szavazást.