Ügyvédje szerint nem büntethető Kállay-Saunders András

sztárszerzők, interjú, Kállay-Saunders András: Akik ismernek, tudják, hogy nem tennék ilyet
Vágólapra másolva!
A rendőrség lezárta a nyomozást az egykori megasztáros verekedési ügyében, életveszélyt okozó súlyos testi sértés miatt javasolt vádemelést - Magyar György ügyvéd szerint Kállay-Saunders Andrást nem fogják elítélni.
Vágólapra másolva!

Az énekes ügyében több mint egy éve folyik nyomozás, tavaly májusban a Hajógyári-szigeten keveredett két társaság konfliktusba egymással, a verekedésben pedig egy ember arc- és orrcsonttörést szenvedett, egy másik pedig napokig feküdt az intenzív osztályon agylebeny-zúzódással. Kállay-Saunderst és barátját súlyos, illetve életveszélyt okozó testi sértéssel, a másik öt férfit garázdasággal vádolják.

Az ügyvéd szerint 2-8 év börtön a kiszabható legsúlyosabb büntetés, amit nagy valószínűséggel nem fognak az énekesre kiszabni, hisz ő támadóktól védte meg barátnőjét és barátait. Aki véd, az jogos védelmi helyzetbe helyezi magát, ami kizárja a büntehetőséget - mondta Magyar, aki szerint Kállay-Saunderst valószínűleg felmentik a vád alól, de lelkileg nehezen éli meg, hogy ilyen botrányos helyzet miatt kerül címlapokra.

Ügyvédje szerint valószínűleg felmentik az énekest Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Az énekes közösségi oldalán több alkalommal próbálta tisztázni magát, október 19-i bejegyzésében azt írja, viccesnek tartja, hogy csak ő szerepel az újságokban egy éve, de a támadók nincsenek megemlítve sehol. Leírása szerint épp a taxi fele mentek, mikor 5-6 ember támadt egy barátjára, ő pedig szétválasztotta őket, de egy embert sem ütött meg.

"Bizonyíték nincs, soha nem is lesz, mivel nem történt semmi olyan. Csak egy csapat fiú van, akik nyilvánvalóan hazudnak. Bárcsak lett volna egy kamera valahol, és már rég vége lenne ennek az egésznek. Sajnos ilyen dolgok járnak az ismertséggel. Ha nem lennék Kállay-Saunders, nem tartanánk itt. Csak nem tudom, hogy ezek a fiúk hogy bírnak aludni este azzal a tudattal, hogy rosszat okozhatnak egy embernek, aki nem tett semmit" - írta a rajongóinak a hivatalos közösségi oldalán.