Tíz celeb már elrepült Dél-Afrikába

Celeb vagyok, ments ki innen! - Végre kiderült, kik retteghetnek a dzsungelben
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub hat év után hozza vissza a képernyőre a dzsungeles realityt, a Celeb vagyok, ments ki innen! újabb szériája október 6-án startol. Az első csapat már elrepült Dél-Afrikába, így nem titok tovább, hogy kik harcolnak együtt, vagy egymás ellen a túlélésért.
Vágólapra másolva!

Az első csapattal utazott el Fördős Zé gasztroblogger, aki A konyhafőnök-öt és az ínyenc vacsorákat cseréli le egy időre, és az első csapatban lesz VV Aurelio is, aki azt szeretné bebizonyítani, hogy a veszélyt és a nélkülözést ugyanúgy jól bírja, mint a luxuskörülményket a villában. Bár a VV6 győztese az Origónak azt nyilatkozta, hogy Gáspár Beával és Szabó Zsófival nem szívesen töltené együtt az idejét, mindketten ott lesznek mellette, ami garantáltan sok feszültséget generál majd. Bea asszony és Gáspár Laci kapcsolata sem túl rózsás, és mivel ők ketten össze lesznek zárva, nem sok nyugta lesz a csapatnak. Novák Angéla szörnyen fogja hiányolni a reggeli teázásokat és a kispárnákat, Bódi Sylvi és Krasznai Tünde pedig igyekeznek majd leküzdeni fóbiáikat. Az X-faktor énekesnője irtózik a pókoktól, azonban sokkal jobban fél az emberektől, mint az állatoktól. A harmadik szériában ott lesz a két sportoló, Dudás Miklós és Erdei Zsolt is, akik bizonyára kitartóan tűrik majd a megpróbáltatásokat.

A második körben Nyertes Zsuzsára, Puskás Petire, Molnár Andira, Cookyra, Hevesi Krisztára, Bárdos Andrásra, Aleska Diamondra, Pars Krisztiánra, Baukó Évára és Bunyós Pityura vár számos kihívás és nélkülözés.

A képen a két széria szereplői láthatók vegyesen Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu