Csúnyán elbuktak Berkiék a TV2 show-jában

Bumm! , Berki Krisztián
Berki Krisztián már az első kérdésnél robbantott
Vágólapra másolva!
A TV2 új kvízshowjának harmadik adásában az Édes élet-ből ismert Berki Krisztián és Hódi Pamela, valamint barátaik, Móni és Dynamic küzdöttek a nyolcmilliós nyereményért. A csapat a nem túl bonyolult kérdések ellenére gyengén teljesített, Pamela kivételével a játékosok már az első kérdésnél festékport kaptak az arcukba.
Vágólapra másolva!

A drótok vagdosását Berki Krisztián kezdte, aki úgy gondolta, a tökéletes csapatot hozta magával. Ekkor még bíztak abban, hogy megnyerhetik a fődíjat, ez a kép azonban hamar szertefoszlott, négyből hárman már az első feladatot elbukták. Elsőként Berki állt a bomba elé, és négy lehetséges válasz közül kellett eltalálnia, hogy melyik dal hangzik fel a Madagaszkár című rajzfilmben. A kérdésre bizonyára a tévé előtt ülők jelentős része kortól függetlenül rávágta a helyes választ, ő azonban vacillált a Ringat a víz és a Hakuna Matata között, a jó választ, a Riszálom úgyis, úgyis-t elsőre kizárta, mondván az egy magyar sláger.

A legegyszerűbb feladat elbukását követően megkapta a nagy mennyiségű zöld festékport az arcába, majd Móni próbálkozott. Ő az első bombánál egy szelfizős kérdésen bukott el, majd az őt követő Dynamic még náluk is gyorsabban robbant, mert nem tudta, hol terem az ananász. Hódi Pamela volt az egyetlen a csapatban, akit a tudás vagy a szerencse tovább vezérelt, így túlszárnyalta a többieket. Sokáig nem örülhetett, a színes felhő végül őt is beterítette.

Berki Krisztián már az első kérdésnél robbantott Forrás: Ruff István