A fauna miatt menne vissza a Celeb vagyok győztese

Celeb vagyok, ments ki innen!
Vágólapra másolva!
Büszkeséggel tölti el, hogy az első széria győzteseként ő lett a dzsungelkirálynő, és mindenki más a következő Celeb vagyok, ments ki innen! szériákban már csak trónkövetelő lehet. Imádta a magányos órákat a parton és a fák között, gyakran nézegette a természetet, és legtöbb élménye állatokhoz köthető. A műsor hamarosan visszatér, az első nyertest, Falusi Mariannt faggattuk.
Vágólapra másolva!

Az első próbatétel alkalmával egy sötét bunkerbe kellett bemásznia, ahol patkányok, kígyók és csigák voltak. "A feladattal sok ételt szerezhettem a csapatnak, úgyhogy nagyon jól akartam teljesíteni. Nagy félelmemben és koncentrációmban azonban összetapostam egy kígyót, ami nagyon megrázó élmény volt számomra, még zokogtam is miatta. Összességében csodás volt a dzsungel, szívesen élnék ott, imádom azt a környezetet.”

Forrás: RTL Sajtóklub

Máig szívesen emlékszik vissza az Argentínában töltött időre, a csapattagok mellett a dzsungelben élő állatokat is nagyon megkedvelte. "Tisztálkodni egy vízesés alatti mederbe jártunk, az oda vezető nagyjából száz méter hosszú út egyik bokrában pedig lakott egy hosszú gyík, ami sokszor megijesztett minket. Fantasztikus volt minden alkalommal ugyanott találkozni vele, vártuk, hogy felbukkanjon. A fürdőhelynél egyik alkalommal töménytelen mennyiségű, több tízezer pillangó szállt körbe minket, ami lenyűgöző látvány volt. A sok színes pillangó hirtelen körbevett, és egyszerűen elmondhatatlan, hogy mit rajzoltak körénk a levegőbe.”

Hasonlót tapasztalt az utolsó éjszaka, mikor Horváth Évával már csak ketten voltak a táborban, ekkor több csillogó, világító bogár kezdett el repkedni fölötte: "Hasonlóképp gyönyörű volt és megismételhetetlen, mint a pillangós esetkor. Ezeket a magányos, nézelődős órákat szerettem a leginkább.”