Öt baki, amelyet soha nem vettünk észre a Jóbarátokban

sztárok,Hálaadás Jóbarátok-módra - a legviccesebb jelenetek
Vágólapra másolva!
Miután a Jóbarátok tíz évadot élt meg, szinte képtelenség lenne, ha nem lennének benne apróbb bakik. Vannak azonban annyira aprók is, amelyeket talán még a legelszántabb rajongók sem vettek eddig észre. 
Vágólapra másolva!

A szereplők kora állandóan változott

A hetedik szezonban Rachel a szereplők közül utolsóként ünnepelte a 30. születésnapját, annak ellenére, hogy korábban úgy tudtuk, Joey a legfiatalabb. Joey ugyanis az első évadban azt mondta, 25 éves, miközben Monicáról már korábban kiderült, hogy 26 - Rachel pedig az ő osztálytársa volt a gimiben. Ráadásul Günthernek azt mondta a lány az egyik epizódban, hogy májusban született, később egy rendőrnek viszont azt, hogy Vízöntő, ami, ugye, január-februárra esik. Ross viszont kifejezetten szerencsés alkat volt, a harmadik, negyedik és ötödik szezonban is 29 éves maradt, miközben a többiek folyamatosan öregedtek.

Forrás: Northfoto/Warner Bros

Rachel nem tudott volna bejutni Monica lakásába

A tizedik évad hálaadási epizódjában Monica és Chandler kizárta a lakásból a többieket, mert elkéstek az ünnepi vacsoráról. A helyzetet végül Rachel oldotta meg: előbányászott egy kulcsot, amely még abból az időből maradt nála, amikor Monicával lakott. Csakhogy a nyolcadik évadban volt egy olyan rész is, amelyben Joey és Phoebe zárta be véletlenül Monica lakását, majd a gondnok segítségével próbáltak bejutni. Miután arra hivatkoztak, hogy gázszivárgás miatt lenne fontos kinyitni az ajtót, a gondnok nem vacakolt a kulccsal, hanem egy fejszével betörette az ajtót - vagyis a zárat már legalább egyszer lecserélték, mióta Rachel kiköltözött.

Forrás: AFP

Rossnak nem Carol volt az első nője

Ross az első szezonban vonakodva bevallotta Chandlernek és Joeynak, hogy volt felesége, Carol volt az első nő, akivel lefeküdt. Ez a verzió aztán többször előkerült, főleg a korai évadokban, amikor épp az volt a téma, hogy Rachel még csak a második lány az életében. A hetedik évadban viszont Ross egy alkalommal azzal húzta Chandlert, hogy a főiskolán lefeküdt a takarítónővel, mire Chandler emlékeztette rá, hogy az ő volt. Ross ezt nyugtázta is, csak annyival vágott vissza, hogy "Mindegy, te meg egy fiúval csókolóztál".

Forrás: NBC

Chandler egyszer már megtanulhatott pénzt átadni

A hetedik szezonban volt az a jelenet, amikor Monica és Chandler elmentek egy étterembe, de nem kaptak asztalt, mire Monica azt mondta a párjának, hogy egy kézfogással észrevétlenül adjon valamennyi pénzt a pincérnek. Chandler bénázott egy sort, és rá is kérdezett, Monica honnan tudja az ilyen trükköket. Kiderült, hogy a volt pasija, Richard tanította meg rá, Chandler kérdésének viszont semmi értelme nem volt, hiszen a második évadban még Joeynak parodizálta Richardot, pont az észrevétlen pénzátadással mutatva be annak lazaságát. Sőt Richard eközben be is lépett a kávézóba, és azt mondta a srácoknak, hogy ő sokkal jobban csinálja ezt - vagyis utána akár még meg is taníthatta Chandlert a módszerre.

Forrás: AFP

Ross nem lakhatott volna a csúnya pucér pasi lakásában

Ross az ötödik évadban örült meg annak, hogy a csúnya pucér pasi kiköltözött a Monicáékkal szemben lévő házból, és egyből meg is vette az apartmant. Csakhogy - a teraszról látott képek alapján - a pucér pasi első említésekor és Ross költözésekor két különböző épület állt az utca másik oldalán, az alkotók időközben megváltoztatták a kilátást. Ha a váltást a történeten belül is megpróbáljuk elképzelni, az egyetlen logikus magyarázat az lehet, hogy a házat lebontották, majd egy újat építettek a helyére - az már viszont elég valószínűtlen, hogy a pucér pasi visszaköltözött volna ugyanabba az épületbe, ráadásul ugyanabba a lakásba.