Parádés interaktív térkép a Trónok harcához

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Kíváncsi arra, merre kalandozik épp Tyrion, hol van Meereen vagy Yunkai, milyen messze van Daenerys Westerostól? Itt minden kiderül.
Vágólapra másolva!

Kiváló interaktív térképre leltünk a neten, ahol a sok ezernyi oldal elolvasása közben kissé megzavarodott Trónok harca-rajongó is pontosan le tudja követni, merre jár épp kedvenc karaktere, merre kolbászolt öt fejezettel korábban, illetve utána tud nézni, átugorhat-e egy volantisi ember Pentosban lakó unokaöccséhez egy délutáni teára – vagy érdemes-e rászánnia pár hetet az útra.

Trónok harca Forrás: HBO

A nevet beállítva, az időrendnél előre húzva a fehér karikát mozgásban is látjuk a karaktert (Arya is szép távot tett meg), és kereshetünk a regények, illetve a sorozat szerint is. Daenerys például többet utazott, mint Marco Polo vagy Cook kapitány – itt követhetjük kedvenceinket, és kereshetünk településnév szerint is.

Azért csak óvatosan keresgéljen az, aki nem teljesen naprakész, mert igen sok szereplőnél jelenik meg egy egyértelmű halálfej útja legvégén, miközben lehet, hogy a gyanútlan nezető még csak a 3. könyvnél vagy a 3. évadnál tart.