Nincs is jobb, mint egy óriáspondró-koktél, véres állatszemmel

Celeb vagyok, ments ki innen
Vágólapra másolva!
Éva drámázott és mellbimbót mutatott, Bárdos hősként pakolt össze.
Vágólapra másolva!

A Celeb vagyok, ments ki innen! november 6-i adása a női féltékenységről és végtelenül undorító löttyök elfogyasztásáról szólt. A menüben szerepelt óriáspondró antilopvérrel és antilopmájjal, gnú szeme kukoricasörrel, csótányból, kukacokból, hernyókból készült, gyanús állagú, riasztó színű massza, amelyből még fogyasztás előtt, de a turmixolás után is megpróbált kimászni egy azonosíthatatlan lény.

„Az antilopvérrel nincs semmi baj" – jegyezte meg egy ízben Bárdos egykedvűen, mintha csak annyit mondott volna, hogy „dugó van a körúton". Bunyós Pityu is szépen teljesített, mindketten derekasan megküzdöttek a gél állapotú, langyos, undorító löttyökkel, a tévézőknek már a látványtól is kínzó gyomorgörcsei lehettek.

Molnár, Bárdos Forrás: VolgyiAttila.hu

A stáb azon iparkodott előtte, hogy feszültséget keltsen a női szereplők közt, így szépségversenyt hirdetett, amelyet Molnár Andrea nyert. Az utolsó helyre került Baukó Éva és Aleksa Diamond ezt az eredményt igen nehezen tolerálta, órákon át zajlott a sértődött piszkálódás, féltékeny szervezkedés. Éva már nem először van valóságshow-ban (Való Világ, Édes élet), így tudja, nagyjából mit várnak tőle a szerkesztők, meg a jellemétől sem áll távol az áskálódó gonoszkodás, gátlástalan rivalizálás, úgyhogy hozta a figurát.

Bárdos az utolsó napokon kikészült

A napi kieső Bárdos András volt, hiába küldte le meghökkentő dinamizmussal a rettentő löttyöket, ő kapta a legkevesebb rokonszenv-szavazatot. Legutóbb öt szereplőnél eltaláltuk a végső nyertest (Erdei Zsolt), most Molnár Andreára tennénk pár nyers ökörszemet egy dzsungel-tippmixen.

"Kemény volt, remélem, ezt nekem elhiszik a nézők. Óriási élmény volt, rengeteget tanultam, de éhes vagyok, hideg van és esik az eső... Az utóbbi pár napot tényleg nem élveztem. Éjjel arra ébredtem, hogy kádban alszom, tele van hideg és koszos vízzel az ágyam. De voltak jó dolgok is, még Pákóval is sikerült beszélgetnem. A blogot az utolsó napokban azért nem írtam, hogy ne befolyásoljam azzal a nézőket" - mondta távozáskor.