Már nyíltan utálják egymást a Celeb vagyok szereplői

Aleska még játékban, celeb vagyok, ments ki innen
Vágólapra másolva!
Nem fognak összejárni pesti éttermekben. Újabb esélyes esett ki.
Vágólapra másolva!

Tovább romlott az RTL Klub valóságshow-jában szereplők közti viszony, a Cooky, Molnár Andrea és Puskás Peti alkotta trió olyan messze van a maradék négy játékos által képviselt mentalitástól, szellemiségtől, mint Budapest Nelspruittól, ahol forgatják a műsort.

A november 8-i adás is a két csoport küzdelméről szólt, Pákó továbbra sem került be az emberiség nagy gondolkodói sorába, Éva rendületlenül irigy és kisstílű, a kritikát viszont mindenki felettébb rosszul viselte – az egyik feladat épp a riválisok kifigurázása volt, ez persze minden valóságshow-ban tökéletesen alkalmas arra, hogy a viszonyt még tovább rontsa, az árkokat mélyítse.

Aleska még játékban Forrás: VolgyiAttila.hu

A nézők a pénteki nap eseményeit láthatták, aznap este kiesett Bunyós Pityu, őt szombat este Puskás Péter követte, nem kapott elég voksot. „Éreztem, hogy Cooky vagy én fogok távozni ma. Izgalmas a játékban, hogy hiába próbálsz kimaradni belőle, elsöpör. Mi olyan szabályok szerint játszottunk, amelyeket az életben is betartunk. Aleska mára jó irányba változott, András pedig egy hiányzott egy idő után" – mondta búcsúzásképp.