Nem árulja el az RTL, mi van Vadon Janival

Morning Show
Vágólapra másolva!
Nem tudni, hogy visszatér-e ma este a Celeb vagyokba.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, október 14-én Vadon Jani rosszul lett, és egy dél-afrikai kórházba szállították, vélhetően a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parktól nem messze lévő Nelspruitban van. (A stáb ott fészkel, két szállodában vannak elosztva. Onnan fél óra autóval a forgatási helyszín. Megtudtuk azt is, hogy az első adásban látott vízesés neve Nora Falls, onnan nem messze van a tisztás, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen játékosai táboroznak.)

Morning Show, Jani itt még kávézgat, Balázs a háttérben alszik Forrás: Class FM

Az Origo megkeresésére az RTL Klub nem kívánt tájékoztatást adni arról, pontosan mi a baja Vadonnak, illetve látható lesz-e este. A csatorna minden szereplője egészségi állapotát annak magánügyeként kezeli, és ugyanígy tesz a Class FM is. Leginkább erős gyomorrontás jöhet szóba, esetleg túlterheltség okozta problémák, de csak találgatni lehet. Mindenesetre Sebestyén és Vadon 13-án éjjel négyig ébren voltak egy éjszakai forgatás miatt, másnap pedig korán reggel már rádióztak.

Hogy nincs nagy baj, arra utalhat viszont a legfrissebb bejegyzés: „Jó reggelt mindenkinek! Biztos hallottátok a híreket, hogy Jani tegnap rosszul lett, és kórházba szállították. Mindenkit megnyugtatunk, hogy már jól van, ma délelőtt már hazajöhet, és nemsokára újra a fiúkkal együtt ébreszt majd titeket a stúdióból!" – jelent meg a Class FM oldalán.