Donald Sutherland számító és kőkemény

Vágólapra másolva!
Míg fia, Kiefer a 24-ben osztja a gonoszokat, addig Donald Sutherland gonosszá, vagy legalábbis elviselhetetlenné válik.
Vágólapra másolva!

Donald Sutherland még hetvenen fölül is aktív, újabban több tévés szerepben is láthattuk: először a Geena Davis címszereplésével készített Az elnöknő-ben, majd az Édes, drága titkaink-ban vállalt szerepet.

Most a CBS egyik pilotjában, az Eastmans-ben fog játszani, amely nemcsak témájában hasonlít az Édes, drága titkaink-hoz, de Sutherland karaktere is hasonló lesz az ott látotthoz. Ő alakítja ugyanis a címbeli Eastman család fejét, aki a pénzben ugyan dúskál, de az érzelmeknek eléggé híján van.

Tripp Darlingtól azonban megkülönbözteti, hogy Mr. Eastman a gyógyításból szedte meg magát, lévén neves kardiológus - ám, amilyen kiváló a szakmájában, annyira nem tudja működtetni családját, melynek tagjai között akad egyébként orvos is.

Az Édes, drága titkaink más szereplői is kaptak lehetőséget friss pilotokban: a család ügyvédjét alakító Peter Krause a Parenthood főszerepét fogja eljátszani, Zoe McLellant (aki az Édes, drága titkaink-ban az ügyvéd felesége volt) pedig a House Rules-ban láthatjuk legközelebb.