Szabó Győző klipet forgat

Vágólapra másolva!
Szabó Győző a Belmondo zenekarnak készít videoklipet - a kész művet hamarosan láthatjuk a zenetévékben.
Vágólapra másolva!

Szabó Győző (Valami Amerika, Magyar vándor) színész létére szívesen tartózkodik a kamera másik oldalán is: utazásait például rendszeresen megörökíti filmfelvevőjével. Állítólag innen jött az ötlete Czutor Zoltánnak, a Belmondo énekesének, hogy a vele jó barátságban álló színész rendezze meg a zenekar következő klipjét.

"Én már a régi zenekarát (Nyers - a szerk.) is nagyon szerettem, a Belmondo pedig tényleg az egyik nagy kedvencem. Tisztelem Zoli munkásságát, így nem kellett sokáig győzködnie, hogy ezt elvállaljam" - nyilatkozta a felkérésről Szabó az RTL Klubnak.

A helyszínkereséssel nem vacakolt sokat az újdonsült rendező, a klipet ugyanis Czutor lakásában forgatják. A Minden nő című dalhoz készített kisfilmben - a címnek megfelelően - több színésznő is szerepet kap: Szabó meghívását elfogadta többek között Oroszlán Szonja és Csákányi Eszter is.

Oroszlán Szonjának először kicsit furcsa volt az új helyzet: "Nem láttam még Győzőt a kamera mögött, ez volt az első, és vicces volt. De jobban szeretek vele a kamera előtt, egy jelenetben játszani" - mondta.