Détár Enikő műsort vezet az RTL Klubon

Vágólapra másolva!
Détár Enikő ma délelőtt mutatkozik be a Találkozások műsorvezetőnőjeként, s ezután egész héten át ő vezeti a könnyed, sztárpletykákkal foglalkozó adást. A jövőben Barta Sylviával hetente váltva egymást lesznek a műsor házigazdái.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Détár Enikő beköltözik a Big Brother-házba

A tv2-höz átigazoló Liptay Claudia távozása után most újra állandó műsorvezetővel egészül ki az RTL Klub Találkozások című műsorának stábja, így ezután Barta Sylvia és Détár Enikő heti váltásban vezethetik majd az adást. Détár Enikő a Találkozások mellett természetesen folytatja színésznői karrierjét, bár elmondása szerint ez nem kevés nehézséget okozhat majd, hiszen a hajnali kelés ellenére legtöbbször csak az előadások után, késő éjjel kerül ágyba.

"Bevallom, többször voltam próbafelvételen kereskedelmi csatornáknál, így amikor felhívtak az RTL Klubtól, nem is igazán hittem benne, hogy a Találkozások műsorvezetője lehetetek. Aztán persze borzasztóan örültem, mikor megkaptam a lehetőséget. Most pedig nagyon félek; ez mindig így van velem, ha valami újba kezdek. Most minden olyan meseszerű: próbálom a Kabaré-t, májusban Győrben lesz a bemutató. Sikerült a Találkozások és tündériek a gyermekeim" - mondta el a színésznő, aki elárulta, ha műsorvezetőnőként is sikere lesz, kitanulja a tévés szakmát.