Ettől a nőtől kiborulnak a volt szeretői

madeline salazar generatív mesterséges intelligencia képhamisítás fotóretusálás
Generatív mesterséges intelligenciával percek alatt meggyőzően meghamisíthatóak a fotók
Vágólapra másolva!
Megmutatja, hogy miként manipulálja generatív mesterséges intelligenciával a fotóit.
Vágólapra másolva!

Nem valamiféle költői túlzás, hogy manapság a szemünknek sem hihetünk, a generatív mesterséges intelligenciával való képgenerálás és képmanipuláció korában bárki képes pillanatok alatt elképesztően meggyőző fotókat hamisítani.

@immadsal Replying to @98Starship just in time for spooky season! #photoshopai#ghosting#datingadvice#ai#aiprank#pregnantbelly#generativefill#ghosters♬ Sweetest Pie - Megan Thee Stallion & Dua Lipa

Erre az NBCUniversal videóprodukciós részlegénél dolgozó Madeline Salazar hozott az elmúlt időszakban sokkoló példákat, a TikTok-csatornáján bemutatja, hogy miként lehet kreatívan képeket manipulálni az MI-vel, konkrétan a Photoshop AI szolgáltatást használja a célra.

Fél éve egyéjszakás kalandnak nézett és eltűnt a férfi? Küldj egy képet, amelyen hat hónapos terhesnek tűnsz! Nem veszi fel a telefont barátod? Kap mindjárt egy fotót, hogy lépcsőházban lakó, jóképű fiatalember épp szereli a tusfejet a fürdőszobában!

@immadsal Sprinkle sprinkle ✨ #sheraseven#sprinklesprinkle#ai#photoshopai#generativefill#photoshopbeta#datingadvice#providerman#satire#joke♬ original sound - SheraSeven1

Érdemes ránézni a videóira, kiválóan illusztrálják, hogy mennyire gyors és egyszerű manapság meggyőzően fotókat manipulálni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!