Kapkodnak a vevők a legdrágább iPhone 15 után

apple, iphone 15, bejelentés, apple watch
Durva kamerarendszert kapott az iPhone Pro
Vágólapra másolva!
Megdöbbentően sokat kell várniuk az előrendelőknek az új mobiljukra.
Vágólapra másolva!

Pénteken megkezdődött az iPhone 15 mobilcsalád előrendelése, kevesek meglepetésére az Apple legújabb készülékeire éhezőknek továbbra sem jelent kihívást óriási pénzeket letenni az asztalra, bár Magyarországon a mostani modellek pont számottevően olcsóbbak lettek az elődeiknél.

Idén is a Pro modellek iránt a legnagyobb a kereslet Forrás: Origo

A közismert Ming-Chi Kuo piacelemző máris helyzetjelentést adott, állítása szerint a bolti forgalomba szeptember 22-én kerülő iPhone 15 mobilcsalád az előre megtippelhetőnek megfelelően kiválóan fogy. Az összes modell közül a legnagyobb sztár az iPhone 15 Pro Max, jelentősen jobban fogy a tavalyi elődjénél, így egyrészt az óriási érdeklődés, másrészt pedig gyártási nehézségek miatt az előrendelők már 4-5 hét szállítási időre számíthatnak.

Ettől független nem lehet teljes az Apple öröme, az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus körülbelül az elődeik előrendelési számait hozzák, míg az iPhone 15 Pro gyengébben muzsikál, a szárnyaló Pro Max ennek az eladásaiba eszik bele. További érdekességként az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus előrendelői hírünk írásakor most pénteki vagy jövő hétfői kiszállításra számíthattak, míg az iPhone 15 Pro leszállítására már 3-4 hetet jósolt a vállalat.

Kuo szerint csak idén olyan 80 millió iPhone 15 találhat gazdára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!