Elveszítette a szemét, lámpát rakott a helyére

brian stanley kiborg terminátor
Brian Stanley az egyik terminátoros díszprotézisével
Vágólapra másolva!
Nem kell a mobiljával világítania az amerikai mérnöknek a sötétben.
Vágólapra másolva!

A borzasztó helyzetekből való felemelkedés képessége az emberiség fejlődésének záloga, erre most szokatlan példát hozva Brian Stanley amerikai mérnök úgy döntött, hogy felhasználja valami hasznosra a funkció nélkül maradt szemét. A férfi daganatos megbetegedésben veszítette el a szervet, szabadon elérhető komponensekből kezdett világító protéziseket összerakosgatni magának.

Brian Stanley az egyik terminátoros díszprotézisével Forrás: bsmachinist / TikTok

A TikTokon megosztott videója alapján a Titanium Skull Lamp névre keresztelt lámpa meglehetősen jó fényt ad, tipikus sötétben való botorkálásokra megfelel, olyan 20 óra az akkus üzemideje. Ráadásul biztonsági okból csak fele energiával használja, így nem melegedik, szeretné majd növelni a fényerejét.

Brian több világító műszemet is készített magának, a mostani lámpaverzió a leghasznosabb, de színes LED-ekkel szerelt változatok is léteznek belőle, a Titanium Cyborg Eye modellek terminátoros jellegű kinézetet kölcsönöznek neki.

@bsmachinist A brief demonstration of my Titanium Cyborg Eye as a flashlight! #technology#eyes#flashlight#led#prostheticeye#prosthetics#ocularprosthetics#oneeyegang#oneeye#cyborg#cyborgeye#cyberpunk#cyberpunkedgerunners♬ Phonky Tribu - Funk Tribu

Bevallása szerint még a vidámparki kísértetházban is sikerült úgy ráijesztenie néhány előadóra a terminátoros szemével, hogy kiestek a szerepükből.

@bsmachinist#terminator#terminatoreye#cyborg#cyborgeye#cyberpunk#cyberpunkfashion#ocularprosthetics#ocularprosthesis#retinoblastomasurvivor#fuckcancer#prostheticeye#prosthetics♬ Terminator 2: Judgment Day Theme - Everrune

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!