Brutális innovációval tarolhat a Honor

Honor
IFA 2022
Honor IFA 2022
Vágólapra másolva!
Szeptember 6-án zárult Berlinben a 2022-es IFA-kiállítás. Az expón fontos innovációkkal és termékbemutatóval jelentkezett a Honor.
Vágólapra másolva!

Mostantól ugyanis Magyarországon is kapható a Honor legújabb, középkategóriás okostelefonja, a Honor 70, amit a berlini IFA szakkiállításon jelentettek be.

A vloggolóknak tervezett Honor 70 a cég legújabb tagja a csúcskategóriás N-szériás okostelefonos kínálatban. A stílusos dizájnú készülék egyik újítása a Solo Cut mód, amivel könnyedén készíthetünk csoportokból adott személyeket kiemelő vlogokat az erre beépített újraazonosítási technológiával. A duplavideós felvételkészítés két videó párhuzamos forgatását segíti:

az egyiken egy kiemelt alany szerepel, míg a másikon a teljes csapat.

Ráadásul brutális, 32 MP-es, rendkívül tiszta képet biztosító szelfikamerával érkezik az új mobil. A készülék továbbá kivételes, dupla hátlapi kamerával van felszerelve, így kimagasló képminőséget ad alacsony fényerősségű teljesítménnyel és jobb fényérzékenységgel a tisztább és gazdagabb fotókért. Az új okostelefont a Qualcomm Snapdragon csippje hajtja.

A Honor 70 az első N-szériás okostelefon, amin a legújabb Magic UI operációs rendszer fut. Ennek alapja az Android 12. A Honor 70 Magyarországon szeptember 5-étől kapható 256 GB-os és 128 GB-os verzióban. Előbbi ajánlott fogyasztói ára 259 000 Ft körül alakul és Kristályezüst színben lesz elérhető, utóbbié pedig 239 000 Ft és Smaragdzöld, valamint Éjfekete variációkban kerül a boltokba.

A termék bevezetése idején minden vásárlás mellé adnak egy Honor Earbuds 2 Lite fülhallgatót.

„Összekapcsolunk a jövővel" című sajtótájékoztatóján a cég egyébként nem csak a HONOR 70-et jelentette be, hanem Megerősítették a nemzetközi piac iránti elköteleződést is, vagyis bejelentették új, dupla csúcskategóriás stratégiájukat, így Európába és más nemzetközi piacokra is eljuttatva a következő hajlítható kijelzős, valamint a legújabb csúcskategóriás okostelefonokat.

A cég ezen kívül bemutatta még a MagicOS 7.0-t is, ami egy mindent felölelő operációs rendszer, melynek középpontjában az együttműködés áll.

A platform nemcsak az Androiddal, hanem a PC és az IoT operációs rendszerekkel is kompatibilis. Célja a nyitottság és a zökkenőmentes együttműködés okostelefonok, tabletek, PC-k és más IoT eszközök között. Sőt, a HONOR 70 mellett bejelentették a HONOR MagicBook 14-et és a HONOR Pad 8-at is. Utóbbi a cég első olyan tablete, ami Kínán kívül is elérhető lesz.

Hamarosan jelentkezünk a Honor 70 átfogó és részletes terméktesztjével az Origo Techbázis rovatában.