Esztétikai büntetőgól a sajtos billentyűzet

ajazz ac067 cheese gasket rgb mechanical keyboard
Jerry akciófigura nem jár a billentyűzethez, pedig az áráért cserébe kedves gesztus lett volna mellékelni hozzá
Vágólapra másolva!
Kihagyhatatlan vételnek tűnik a Tom és Jerry tehetős rajongói számára.
Vágólapra másolva!

Különleges klaviatúrát dob piacra a magukat komolyan venni nem hajlandók számára a kínai AJAZZ, az AC067 Cheese Gasket RGB Mechanical Keyboard megjelenését egy ementáli sajtról mintázták az illetékesei, a ziccert nem kihagyva pedig még Jerry is rákerült a termékről készült illusztrációs fotókra.

Jerry akciófigura nem jár a billentyűzethez, pedig az áráért cserébe kedves gesztus lett volna mellékelni hozzá Forrás: AJAZZ

Nevéből sejthetően a sajtbillentyűzet a megszokott és olcsó membrános gombok helyett mechanikus kapcsolókat használ, a gyártó által testre szabott, lineáris karakterisztikájú Kailh Box Yellow modellek dolgoznak benne. Méretét tekintve 65 százalékos, 67 gombos kivitelű, így általános gépelés mellett egeres és billentyűzetes játékra is kényelmesnek bizonyulhat.

Helykímélő kialakítást kapott, könnyen elfér mellette az egér Forrás: AJAZZ

Az AC067 Cheese Gasket további kiemelhető érdekességeit a cserélhető áramköri lap, a teljes RGB háttérvilágítás, a 18 háttérvilágítási effekt, továbbá a zene ütemére automatikusan változó háttérvilágítási funkció jelentik. Az USB-C végű kábellel a számítógépre rádugható billentyűzet 219 dolláros, olyan nettó 83 ezer forintos áron már előrendelhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!