Lényegében készült egy új Fallout-játék

fallout the frontier videojáték
Fallout – The Frontier
Vágólapra másolva!
Megjelent a Fallout: New Vegas legnagyobb és legambiciózusabb modja.
Vágólapra másolva!

Hét évnyi fejlesztés után elérhetővé vált a Fallout – The Frontier, amely az eddigi messze legnagyobb rajongói mod az Obsidian Entertainment által fejlesztett Fallout: New Vegashoz. A több tucat hozzájáruló által hét év alatt elkészített mod egy teljesen új térképen játszódik, a játékosoknak az Oregon állambeli, havas Portlandben kell helytállniuk.

Fallout – The Frontier Forrás: NexusMods

A Fallout: New Vegas alapjátékot és az összes kiegészítőjét igénylő New Frontier három fő kampányt, hatvannál is több mellékküldetést, továbbá számos jelöletlen küldetést tartalmaz. A modok esetében szokatlan módon teljesen szinkronizált párbeszédekkel rendelkezik, és szintén formabontóan vezethető járműveket kínál. A világa körülbelül akkora, mint az alap New Vegasé, de 530 beltéri környezettel rendelkezik, ami több, mint amennyit az alapjáték és a kiegészítői összesen fel tudnak mutatni.

A játékosok ezúttal is küldöncként cseppennek bele a játék világába, a háromféle fő kampányt az egymással hadban álló NCR, a Northern Legion, továbbá a Brotherhood of Steel adhatják, ezek egyenként 15-35 óra játékidővel rendelkeznek. A messze leghosszabb mind közül az aránylag lineáris, sok átvezetővel teletömött NCR-é, a Légió kampánya inkább a kalandozásra fókuszál, a Botherhood of Steelé pedig a kettő kombinációja.

A Fallout – The Frontier letöltésével és telepítésével kapcsolatos információk a NexusMods-oldalán olvashatóak, az említett alapjátékon és kiegészítőkön kívül több mások által készített mod is szükséges a futtatásához.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!