Hangparancsra nyílik az LG hűtőjének ajtaja

lg instaview konyha hűtőszekrény
Hangparanccsal is nyitható az új LG InstaView ajtaja
Vágólapra másolva!
Végre sikerült kitalálni egy valóban okos funkciót.
Vágólapra másolva!

Elkezdtek készülni a gyártók az idén januárban virtuálisan megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show-ra, az LG pedig szokása szerint az elsők között kezdte meg egyes termékeinek beharangozását. A sejthetőnek megfelelően a cég jövőre sem fogja kihagyni az okos háztartási nagygépek előnyeiről való áradozást, bár nem úgy tűnik, mintha az elmúlt években túlságosan sikerült volna megbabonáznia velük a nagyközönséget.

Hangparanccsal is nyitható az új LG InstaView ajtaja Forrás: LG

A jelek szerint végre sikerült kitalálnia egy tényleg okos funkciót a cégnek: az új generációs InstaView hűtőszekrényének már hangparanccsal is kinyitható az ajtaja. Ez rendkívül hasznos lehet, mikor tele vannak a hűtőbe berakandó holmikkal a használójának kezei, vagy éppen a nagy főzőcskézés közepette ki kell szednie belőle valamit, de nincs kedve piszkos kézzel hozzáérni a fogantyúhoz.

A termék további újdonságai közül kiemelhető, hogy az átlátszó üvegének kétszeri megkopogtatására bekapcsol a mögötte lévő tárolórekesz világítása, továbbá a vízcsapjának fogantyúja UV-fénnyel óránként fertőtlenítésre kerül.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!