Olcsón jön a Wyze kültéri kamerája

wyze cam outdoor
Wyze Cam Outdoor
Vágólapra másolva!
Csak 50 dollárba kerül a teljesen vezeték nélküli modell.
Vágólapra másolva!

Gyorsan válnak egyre megfizethetőbbé a bárki által telepíthető biztonsági kamerák, az Arlo által a napokban bemutatott után most a Wyze is előállt egy új modellel. Az említetthez hasonlóan a Cam Outdoor is teljesen vezeték nélkül működik, szó szerint csak oda kell rögzíteni a tartóját a falra, fel kell tölteni a normál használat mellett 3-6 hónapot bíró akkuját, és kész is. A töltése USB porton keresztül történik, igény esetén a kamera folyamatos áramellátása is megoldható.

Wyze Cam Outdoor Forrás: Wyze

A Wyze Cam Outdoorba Full HD felbontású kamera kerül, amely nappal 20, éjszaka pedig 10 képkocka / másodperces sebességgel képes videót rögzíteni az eszközbe behelyezett, legfeljebb 32 GB-os memóriakártyára. A kamera látószöge 110 fok, 8× digitális zoomra képes, a nyolc darab LED-je pedig elég jól képes lehet bevilágítani az éjszaka a lencséje előtti teret.

A kültéri kamera opcionálisan wifire is csatlakoztatható, ezután a mobilappján keresztül megtekinthető a képe, kétirányú beszélgetésre ad lehetőséget a kamera előtt álló személlyel, továbbá a rögzített videókról biztonsági másolatot küld a felhasználó Wyze-fiókjába. A fiókban az elmúlt 14 nap felvételei tekinthetőek meg, nem kell havidíjat fizetni a szolgáltatásért, nem feláras extráról van szó.

A termék nagy szenzációját mindezek ellenére az ára jelenti, a kamerát és a fali tartót tartalmazó alapcsomagja csak 50 dollárba, durván nettó 16 ezer forintba kerül.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!