Béta Android 8.1 jött a Nokia 2-re

Nokia, nokia 2, fotók
Konzervatív dizájn.
Vágólapra másolva!
Saját felelősségre már telepíthető a nem végleges frissítés.
Vágólapra másolva!

A finn HMD Global még tavaly októberben jelentette be a jelenlegi egyik legolcsóbb okostelefonját, az általunk is tesztelt Nokia 2 jelenleg az Android 7.1 operációs rendszert használja. A gyártó elég gyorsan ígéretet tett az Android Oreo rendszerre való frissítésére: egyrészt ezzel próbálja megkülönböztetni a riválisok termékeitől, másrészt pedig a remények szerint az újabb szoftver jobb felhasználói élményt nyújt majd az 1 GB memóriával szerelt mobilon.

Nokia 2 Forrás: Nokia

Mostanra olyannyira előrehaladott állapotba került a frissítési projekt, hogy a Nokia Beta Labs elérhetővé tette az Android 8.1-es rendszerszoftver publikus béta változatát az okostelefonra.

A telepítését persze csak a kalandoroknak ajánljuk, hiszen elképzelhető, hogy kellemetlen bugok zavarhatják a mobil hétköznapi használatát.

A béta szoftverfrissítés telepítése iránt érdeklődőknek csak be kell lépniük a Nokia Beta Labs webhelyen, majd az IMEI megadásával regisztrálniuk kell a telefonjukat. Ha minden jól megy, akkor a készülékük legkésőbb pár órán belül kijelzi az Android 8.1-re épülő, béta szoftverfrissítés telepíthetőségét.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!