Így derítheti ki, hogy veszélyes-e a Samsung telefonja

samsung galaxy note 7
Vágólapra másolva!
A Samsung aloldalán könnyen megállapíthatjuk, hogy robbanásveszélyes-e a Galaxy Note 7 készülékünk. Ha igen, már Magyarországon is visszacserélhetjük, hétfőn indult el itthon a csereprogram.
Vágólapra másolva!

Új oldalt indított a Samsung abból a célból, hogy a felhasználók ellenőrizhessék Galaxy Note 7 készüléküket. A weboldalon könnyen ki tudjuk deríteni, hogy a mobilunk gyulladásveszélyes-e, vagy már a biztonságos szállítmányból származik.

A Samsung aloldalán a készülék IMEI-számát kell megadni, ez alapján a rendszer meghatározza, hogy azt javasolt-e cserélni. Ezt a számot legegyszerűbben a készülék dobozán nézheti meg, de ha nincs a közelben, akkor a telefon alkalmazáson belül a *#06# szám beírásával tudja előcsalni.

A töltöttség ikonja zöld színű, ha biztonságos a telefon Forrás: Samsung

A Samsung egy megkülönböztető töltöttségi ikont is bevezetett a biztonságos mobilokon, azokon zöld színnel jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét a telefon, nem pedig fehérrel.

Útmutatót és tanácsokat olvashatunk arról is, hogyan válasszuk ki az új mobilt, ha tervezzük a vételt. Ha új készüléket vásárolna, arra figyeljen, hogy a telefon dobozán

van-e a vonalkód mellett egy fekete négyszög.

A biztonságos telefonok vonalkódján fekete négyszög is van Forrás: Samsung

Már nálunk is cserélik

Magyarországon szeptember 19-én, hétfőn kezdték meg a gyulladásveszélyes Galaxy Note 7 telefonok cseréjét. A cég minden érintett ügyféllel közvetlenül vagy a hivatalos partneren keresztül veszi fel a kapcsolatot. Ha valakinek cserekészülékre van szüksége ideiglenesen, ezt a kapcsolatfelvételkor tudja egyeztetni.

Lehetőség van Samsung S7 és S7 Edge telefont is kérni

a hibás készülék helyett, ekkor az árkülönbözetet visszafizetik.

Aki pedig nem kapta meg a megrendelt Note 7 telefont, annak türelmét kérik, vélhetően e hónapban, vagy legkésőbb október közepéig hozzá fog tudni jutni.

Bármilyen kérdés esetén a a Samsung ügyfélszolgálatának ingyenesen hívható 06-80-7267864 (06-80-SAMSUNG) telefonszámán lehet érdeklődni.