Az idősebbeknek drágább a fizetős Tinder

A Tinder Plusszal visszavonhatja a véletlen nem tetszikelés
Vágólapra másolva!
Megérkezett a randiapp fizetős változata, ami csak a fiatalabbaknak olcsó.
Vágólapra másolva!

A Tinder Plus bevezetéséről már karácsony előtt megjelentek hírek, de az egymást lájkoló felhasználókat összekötő szolgáltatásban most élesben is megjelentek a fizetős funkciók.

Mégis tetszik? Visszavonás

Az alap Tinder alkalmazásban a felek képét kézzel jobbra vagy balra lehet húzni, vagy egy gombbal lehet bejelölni, hogy az illető szimpatikus vagy sem. Kölcsönös szimpátia esetén az app jelzi az egyezést, és lehetővé teszi a feleknek, hogy kapcsolatba lépjenek egymással.

A Tinder Plusszal visszavonhatja a véletlen nem tetszikelés Forrás: Tinder



A lapozgatás hevében azonban könnyen lehetett "unlájkolni" valakit, a fizetős Tinderben azonban az ilyen véletlen esetek visszavonhatók.

Az app másik újítása a Passport funkció, amellyel más országokban lehet ismerkedni utazás nélkül. A Tinder alapesetben a közeli, néhány száz kilométeres távolságban közötti felhasználók esetén biztosítja az ismerkedést.

Aki idősebb, annak drágább

A Standard című brit lap fedte fel, hogy a Tinder üzemeltetői érdekes üzleti modellben kínálják a fizetős funkciókat: minél idősebb valaki, annál többet kell fizetnie.

A Tinder fizetős változata Forrás: Origo



A felső határt 28 éves életkornál húzták meg, aki ennél idősebb, annak az app magyar felületén 15 eurós, vagyis nagyjából 4600 forintnak megfelelő havidíjat jelez. Az ennél fiatalabb felhasználók havi 4 euróból, tehát 1200 forintból megúszhatják a költségeket. A hónap végétől a reklámok is megjelennek a Tinder appban, ezeket szintén csak a fizetős felhasználók úszhatják meg.

Nem lehet többé végtelen számban lájkolgatni más felhasználókat az ingyenes Tinderen, ez a jövőben a fizetős változatot használók kiváltsága lesz - írja a cég a blogján.