Brutális akksival érkezik az új Lenovo mobil

lenovo p70t
Így nézhet ki az új Lenovo P70t
Vágólapra másolva!
Bivalyerős akkumulátorral érkezhet a Lenovo új okostelefonja, a P70t, így a készenléti idő 46 napra nőne.
Vágólapra másolva!

Egyre nehezebb olyan okostelefont találni, amelyik csúcstechnológiát kínál, és nem merül le egynapos használatot követően. Sokan vadásszák azokat a mobilokat, melyeket nem kell minden éjjel töltőre dugni.

A gyártók is felismerték a problémát, a Lenovo úgy tűnik hamarosan megoldást is nyújt: a GizmoChina úgy tudja, a P70t telefon rendkívül jó üzemidőt garantálna. A kiszivárgott információk szerint a mobil akkumulátora 4 ezer milliamperórás lesz - összehasonlításképp az iPhone 6 1810 milliamperórás akksival van felszerelve.

A telefonba alacsony fogyasztású, 64 bites MediaTek lapkát építenének, és olyan energiatakarékos funkciókkal látnák el, amely bezárná az összes háttérben futó alkalmazást, amint a mobilt lezárjuk. Ami ennél is fontosabb: ha teljesen feltöltött a telefon, de még töltőn hagyjuk, akkor nem az akkumulátorról, hanem hálózatról szívná az energiát a működéshez.

Így nézhet ki az új Lenovo P70t Forrás: GizmoChina

A P70t a hírek szerint mindössze 8,9 milliméter vastag lesz, és 149 gramm. Egy 5 colos, full-HD kijelzőt kap, 1 gigabájt memóriával és 8 gigabájt háttértárral. A hátlapi kamera 13 megapixeles, az előlapi 8 megapixeles lenne. A készüléket szupergyors mobilinternetet garantáló LTE-technológiával szerelnék fel.

A Lenovo P70t telefon fekete és fehér színben lesz kapható, az áráról egyelőre még semmit sem tudni, de a kiszivárgott hírek szerint a kínai cég hamarosan hivatalosan is bemutatja.