Digitális alkotói pályázat augusztusig

Vágólapra másolva!
Magyarországi jelentkezők is benevezhetik digitális fotó, video vagy grafikai műveiket a Canon alkotói seregszemléjére. A pályázatra augusztus 15-ig lehet jelentkezni.
Vágólapra másolva!

A 2000-ben indított nemzetközi digitális alkotói seregszemlére digitális fényképek, video- és hangfelvételek nevezhetők. A szakemberekből és művészekből álló zsűri olyan munkákat vár, amelyek újradefiniálják a digitális kifejezésmód világát, illetve az eredetiség, a kifejezés és az üzenetközvetítés határait feszegetik - áll a Canon közleményében.

A tavalyi, 2002-es pályázatra 77 országból és régióból 5205 pályamunka érkezett, melyek között 29 hazai alkotás is szerepelt.

A tavalyi kiírás győzteseihttp://www.canon.com/cdcc/award2002/

A Canon Digital Creator's Contest a tavalyi évhez hasonlóan négy kategóriában indult: digitális fotó (nyomtatás), digitális grafika/illusztráció (nyomtatás), digitális videó és web. A Canon tervei szerint az idei győzteseket december 5-én, Tokióban hirdetik ki. A pályázatra augusztus 15-ig küldhetik be pályaműveiket hazai jelentkezők is, bővebb információ a vállalat honlapján olvasható.