Ezek az ételek igazán különlegessé tehetik a Valentin-napot

Vágólapra másolva!
A szerelmes párok szerte a világon ünneplik a Valentin-napot. Egyesek éttermekben vacsoráznak, mások egy vacsorával lepik meg kedvesüket. Ha az utóbbit választjuk, érdemes odafigyelni, milyen ételeket készítünk a párunknak, ugyanis rengeteg hozzávaló vágyfokozó hatással bír.
Vágólapra másolva!

Jade Leighton ételszakértő elárulta, mik azok a fogások, amik képesek rendkívül romantikus hangulatba hozni az embereket.

Több olyan étel létezik, amely támogatja a hormontermelést

- tette hozzá az ételszakértő.

Vágyfokozó hatása az osztrigának és szinte összes tenger gyümölcsből készült ételnek van. Biztosan sokan hallottak már róla, hogy az osztriga afrodiziákum, azonban emellett nagyszerű cinkforrás is, 

Az osztriga világszerte ismert a vágyfokozó hatásáról

valamint az ásványi anyagai biztosítják, hogy megnövekedjen a libidónk.

Hasonló vágyfokozó a báránysült vagy a kacsasült. Nemcsak a főzési tehetségünkkel nyűgözhetjük le a párunkat, ha ezeket az ételeket készítjük neki, hanem felkészülhetünk rá, 

hogy az éjszaka a vártnál forróbb hangulatban fog telni.

A báránysülttel lenyűgözhetjük a partnerünket

Természetesen a desszertről se feledkezzünk meg.

 A leginkább bevált Valentin-napi desszert, ami felpörgeti a libidónkat, az a csokoládéba mártott eper,

 egy minőségi Proseccoval. Ugyanis nemcsak a minőségi csokoládé, de a pezsgő is fokozza a szexuális vágyainkat.

Forrás: Mirror