Szex és drogok

Vágólapra másolva!
A klubvilág hűvös helyeiről érkezett a foxy, a legfrissebb, orgazmusra tervezett szerelmi szer. Csak a kockázatok és mellékhatások hiányoznak.
Vágólapra másolva!

"Helló, hölgyeim, tetszik a ruhájuk" - üdvözöl minket egy meztelen hippi. Kebleimet bámulja, de aligha hibáztathatom: felsőtestem csupasz és aranyszínűre van festve, melleim bronzra, mindehhez csak a szalag passzol. "Köszi" - válaszolok, és átnézek a vállán. Egy lánynak mindig ki kell emelnie a mellbimbóit." Az este témája a hajótörés. Befestett testemben, ezüstszínű bőrsortban és fekete bakancsban úgy nézek ki, mint a kalózhajók begerjedt orrszobra. Barátommal, Isabellel azért elboldogulunk Brooklyn vörös lámpás negyedének hatalmas ipari padlásán. Izzadt testek között hajókázunk, házigazdánk egy csoport underground művészt gyűjtött össze. Bent szőke életnagyságú hógolyó, tollas fűzőben felkiált, és integet a tömegnek. Amikor a pucér hippisrác kitesz minket az egyik sarkon, továbbvitorlázunk egy új hőmérsékletzónába, a fehér nejlonból készült jégkunyhó felé.

Beléptünk a "hűvös" helyre. Megfelelő a jelző, de semmi köze sincs a hideghez. Mindenütt, mint a polipok, a hőségben párok bágyadtan egymásba fonódtak. Diszkógömb pörög lustán felül, és megtöri a testek és arcok közti fényeket. Szőrös párnák és egy gyertyafényes füstölgő oltár között botorkálok. Elsőre mintha semmire sem néznének, 10-12 pár a kör szélénél szóródott szét, de miután a szemem hozzászokik a sötétséghez, látom, hogy valójában feszülten bámulnak egy fekvő és élénken himbálózó párt a falnál. A lány van felül, és feneke rendületlenül fel-le mozog, tengerészkék vászonszoknyája derekáig felhúzva. Nem tudom levenni a szemem erről a ritmikus ide-oda mozgásról.

Rápillantok Isabelre, aki elismerően vihog szutykos sellőjelmezében. "Azok ott tényleg szexelnek?" Az árnyékból balról valaki válaszol: "Igen - foxyt szedtek."

Nem először hallottam a foxyról, a szerről, amelyik olyan új ebben a kultúrkörben, hogy csak a legkalandvágyóbb pszichonauták ismerik, és tudják, hogy hol lehet hozzájutni. A Hajótörés-parti az első hely, ahol élőben láthatom az eddig csak hallomásból ismert hatásait. Szexdrognak jellemezték, mely véget vet az összes szexszernek: Viagra, Ecstasy és bélyeg egyben. Az egyik kidobóember a vonagló párhoz megy, megérinti vállukat, és elmutogatja, hogy hagyják el a helyszínt. Több másodpercig figyelem még, amint a pár rendíthetetlenül folytatja. Ekkor ötlik a fejembe: szereznem kell ebből az anyagból!