Vágólapra másolva!
Összesorsolták a Szolnokot és az OSC-t a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, így a harmadik selejtezőkörből csak az egyik magyar együttes juthat fel a főtáblára, ahol kiemeltként eleve ott van a bajnoki címvédő ZF-Eger.

Az európai szövetség, a LEN luxembourgi központjában kedden elkészített párosítás értelmében az OSC a pályaválasztó az első meccsen, amelynek időpontja október 29., míg a szolnoki visszavágót november 12-én játsszák.

A két magyar csapat azért kerülhetett össze, mert az OSC megnyerte második körös selejtezőcsoportját, míg a Szolnok második lett saját négyesében, márpedig a párosításoknál a csoportelsőkhöz sorsolták a másodikként végzetteket.

A 3. selejtezőkör párjai:
A Híd-OSC-Újbuda - Szolnoki Dózsa-Közgép
Pro Recco (olasz) - Mladost Zagreb (horvát)
Crvena zvezda (szerb) - Primorje Rijeka (horvát)
Radnicki Kragujevac (szerb) - Nagyvárad (romániai)

A négy továbbjutó felkerül a főtáblára a nyolc kiemelt mellé. A 12 együttes két hatos csoportban játszik a főtáblán, ami biztos, hogy az Eger és a selejtezőből továbbjutó magyar csapat külön csoportba kerül. A két csoportból az első három-három helyezett jut be az úgynevezett Final Sixbe, a hatos döntőt május 28. és 30. között rendezik meg Barcelonában.