Meghökkentő vallomást tett Suzy

Suzy
Fotó: Instagram/Suzy
Vágólapra másolva!
Karrierjével és magánéletével zsonglőrködik Királyvári Zsuzsanna. Suzy mindene a színpad, a zene, a szórakoztatás, de néha nem bánná, ha civil emberek életét élhetné.
Vágólapra másolva!

Nehéz időszakon van túl Királyvári Zsuzsanna, azaz Suzy. A népszerű mulatós énekesnő hálás, amiért ennyien szeretik, viszont

 úgy érzi, nem bánná, ha néha hétköznapi életet élhetne.

A Bors felkeresésére Suzy elismerte, egyedülálló anyaként, magánemberként is bőven elég tennivalója van, emellett pedig énekesnői teendőinek is eleget kell tennie. Az utóbbi időben úgy érezte, összecsaptak a feje felett a hullámok.

A mindennapjaim mostanában szó szerint úgy telnek, hogy reggel felkelek és a következő pillanatban este van. Már két részből áll az online naptáram, egyik a koncertek időpontjaival, a másik fele pedig a mindennapi időbeosztásom - mondta a lapnak a népszerű énekesnő. Sokat vagyok a családommal, a szüleimnek is igyekszem ott segíteni, ahol tudok. Nyilván senkinek sem könnyű az élete, de 

évek óta ebben a mókuskerékben lenni nem könnyű.

Királyvári Zsuzsanna vagyok, édesanya, a szüleim gyermeke, az egyszerű, hétköznapi ember allűrök nélkül, de

 sajnos mégsem tudok egy pillanatra sem megszabadulni Suzytól.

 Bármerre megyek, mindenhol megismernek, kedvesen üdvözölnek, ami persze jól esik, de azért néha jó lenne csak pár napig felvenni egy láthatatlanná tévő köpenyt – tette a meghökkentő vallomást Suzy, aki bár imádja a színpadot, néha egy kis időre szeretne civil életet, ülőmunkával, kiszámítható időbeosztással.