CR belerúg a napba

Események

Vágólapra másolva!
Diego Maradona hiába ajánlkozott, egyelőre nem lesz venezuelai kapitány, a vébét követő magyaroknál Brazília a favorit, a dél-koreai kapitányt a kiesés ellenére sem mozdítják el a helyéről. CR a napnyugtánál is a labdára gondol, a Kisteleki nővérek parádéjával nyertek a női pólósok, Babosék történelmet írtak Wimbledonban. A csütörtöki sportírek.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül54 bejegyzés
11:59
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

A magyarok harmadát érdekli a vb

A Tárki közvélemény-kutató intézet adatai szerint a vb kezdete körüli napokban a magyarok 35 százaléka érdeklődött a sportági csúcstalálkozó eseményei iránt, s vb a férfiak körében sokkal nagyobb figyelmet váltott ki (58 százalék), mint a nőknél. Az érdeklődők zömének (83 százalék) van tippje, hogy ki fogja megnyerni a világbajnokságot. A legtöbben (39 százalék) a brazilokra szavaznak, de kisebb arányban tippeltek a németekre (15 százalék), a hollandokra (11), illetve – amint az utólag kiderült: tévesen – az időközben kiesett portugálokra és spanyolokra (13–13) is.

12:01
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Nem a kapitányváltás a megoldás

A dél-koreai labdarúgó-válogatott csalódást keltő világbajnoki teljesítménye ellenére posztján maradhat Hong Mjung Bo szövetségi kapitány.

A dél-koreai szövetség jelezte, a szakvezető ugyan benyújtotta lemondását közvetlenül az utolsó, Belgium ellen elvesztett csoportmeccs után, ám a szervezet elnöke, Csung Mong Gju később meggyőzte a szakembert arról, hogy folytassa a munkát.

"Nem hisszük, hogy a szakvezető lemondása oldaná meg a problémáinkat, ezért úgy döntöttünk, továbbra is él felé a bizalmunk" - mondta Huh Dzsung Mu, a Dél-Koreai Labdarúgó Szövetség alelnöke, hozzátéve, hogy a szövetségi kapitány a jövő évi Ázsia-bajnokság végéig biztosan marad a helyén.

A dél-koreai válogatott Brazíliában Belgiumtól és Algériatól is kikapott, míg Oroszország csapatával 1-1-es döntetlent játszott, így 1998 óta először nem jutott tovább csoportjából. A kiesést követően a szövetségi kapitány elnézést kért a szurkolóktól az együttes gyenge produkciójáért. A drukkerek a szöuli reptéren megdobálták a hazaérkező futballistákat, illetve a "dél-koreai labdarúgás meghalt" feliratú transzparensekkel várták "kedvenceiket".

12:02
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Maradona nem kapott ajánlatot

A Venezuelai Labdarúgó Szövetség cáfolta, hogy Diego Maradona lenne a jelöltjük a válogatott szakvezetői posztjára. "Nem tettünk ajánlatot neki" - olvasható az elnökség szerdai állásfoglalásában, amely azt is jelzi, hogy az új szakember kinevezése csak a brazíliai világbajnokság után várható.

A venezuelai csapatnak, amely Dél-Amerikában egyedüliként még sosem volt világbajnoki résztvevő, november óta nincs szakvezetője. Akkor távozott ugyanis Cesar Farias, miután a válogatott a dél-amerikai vb-selejtezőben lemaradt a most zajló brazíliai tornáról. Maradona szerdán úgy nyilatkozott, hogy ő lehet az utódja.

12:04
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Algéria hőseit ünnepelték

Az algériai válogatott először jutott tovább a csoportkörből, majd a nyolcaddöntőben óriási csatában kapott csak ki a németektől, érthető, hogy odahaza megünnepelték a csapatot.

12:09
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Ismerős arcok

1970 óta mindössze hét csapat mondhatja el magáról, hogy bejutott a focivébé döntőjébe, és ebből a hétből öt most is ott van a nyolc között. A két lemaradó Spanyolország és Olaszország.

12:20
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

A kolumbiai elnök kiszurkolná

Családjával együtt a helyszínen tekinti meg a labdarúgó-válogatott Brazília elleni világbajnoki negyeddöntőjét Juan Manuel Santos kolumbiai elnök.

A bő két hete újraválasztott államfő feleségével és három gyermekével érkezik majd Fortalezába. A választások során egyébként a 403 ezer érvénytelen szavazat egy részét Jose Pekerman szövetségi kapitányra adták le a futballhívek. Santos azzal kedveskedett a kormányzati tisztviselőknek, hogy pénteken korábban hazamehetnek, hogy lássák a brazilok elleni meccset, amely magyar idő szerint 22 órakor kezdődik.

12:40
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Erre építhetnek a belgák

Azt nagyjából minden belga szurkoló és játékos tudja, hogy a szombati negyeddöntőben akkor lehet igazán esélye a csapatnak, ha sikerül valahogy megállítani Lionel Messit. Ami optimizmusra adhat okot, hogy Messi 542 percre nem lőtt gólt Thibaut Courtois-nak, a belgák kapusának, akivel a Barca-Atlético meccseken rendre találkozott.

13:02
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Shakira a harmadik vébéjén énekel

Shakira is fellép a brazíliai labdarúgó-világbajnokság jövő vasárnapi záróünnepségén. A kolumbiai sztár - aki sorozatban a harmadik vb-n szerepel - a brazil Carlinhos Brownnal együtt énekli el majd a vb himnuszát, amelynek La la la (Brazil 2014) a címe.

"Több okból is szorosan kötődök a futballhoz, és átérzem, mit jelent a vb az embereknek" - mondta a 37 éves Shakira, aki a spanyol válogatott Gerard Pique párja.

A riói Maracana Stadionban sorra kerülő ceremónián ott lesz a legendás gitáros, Carlos Santana, a rapper Wyclef Jean és a brazil Alexandre Pires is, akik a torna hivatalos dalát (Dar Um Jeito) adják elő.

13:18
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Scolari a pszichológusokat is beveti

Hatalmas a nyomás a hazai pályán szereplő brazilokon a vébén, mindenki azt várja a selecaótól, hogy szerezze meg a hatodik vb-aranyat. Éppen ezért a Kolumbia elleni negyeddöntő előtt Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitány pszichológusokat hívott az edzőtáborba, akik elbeszélgettek a játékosokkal.

13:22
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Van Gaalnak nem kell a loboncos belga

Marouane Fellainihez nem ragaszkodik a Manchester United új menedzsere. A holland válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, a Manchester United leendő menedzsere, Louis van Gaal kijelentette, nincs szüksége a belga válogatott és a United középpályására, Marouane Fellainire - írja a dailymail.

13:28
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

David Luiz elintézte a csapattársát

A kiskapus játék során egy lőtt passz lett Maicon veszte. A "feladó" David Luiz volt.

13:36
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Guardiola kinézett egy uruguayi ászt

Gól a Barca ellen, gól a BL-döntőben, gól az olaszok ellen, erre már nem lehet nem figyelni. Pep Guardiola mindent elkövet, hogy a Bayernhez csábítsa a "tettest", az Atlético Madrid és az uruguay-i válogatott középső védőjét, Diego Godint - írja a Bild.

13:52
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Íme, Neymar sérült lába

Scolari és a csapattársak között sapkában ücsörgött a kispadon a sérült brazil ász. A térdén látszik a kötés, korábban beszámoltunk arról, hogy a Kolumbia elleni negyeddöntőn biztosan vállalja a játékot.

14:00
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Pólós labdák százai potyognak Budapestre

14:05
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Laudrup megmagyarázza a bizarr döntését

Michael Laudrup a Swansea után a katari bajnokcsapat, a Lekhwiya irányítását vállalta. A vezetőedzőként egyébként sikeres dán szakember katari bemutatkozó nyilatkozatát ajánjuk.

14:35
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Milánóban már várják Nemanját

Az Inter pénteken sajtótájékoztató keretében mutatja be a Manchester Unitedtől érkező szerb belső védőt és erről a Twitteren is beszámol.

15:17
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Influenzajárvány a németeknél

Hét játékos influenzás tüneteket produkál a német válogatottban. Löw kapitány szerint a helyszínek közötti hőmérsékletkülönbség, a sok utazás és a légkondi miatt gyengélkednek a futballisták. (Részletek.)

15:34
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Sidi harmadik Pekingben

Sidi Péter bronzérmet nyert csütörtökön férfi légpuskában a sportlövők pekingi Világkupa-versenyén. A komáromi sportoló a 60 lövéses alapversenyt kiváló, 628,4 körös eredménnyel zárta, ám a mezőny erejét jól mutatja, hogy ezzel is csak a negyedik helyen jutott fináléba. A mindenki számára tiszta lappal induló nyolcas döntőben Sidi ismét remekül versenyzett, 18 lövés után, 187 körös teljesítménnyel lett harmadik. A versenyt az orosz Nazar Luginyec nyerte meg a kínai Jang Hao-zsan előtt. Sidi Péter a legutóbbi, maribori vk-versenyen második lett a 10 méteres számban.

15:39
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Prandelli törökökkel tárgyal

A vb után leköszönt olasz kapitány, Cesare Prandelli a Galatasaray kiszemeltje. A török rekordbajnok megerősítette a tárgyalás tényét. Prandellinek hároméves szerződést kínálnak - írja a football-italia.net.  

15:45
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Kroos Real-mezben

A Marca felöltöztette a Real Madrid új szerzeményét. A minden valószínűség szerint a Bayernből a BL-győzteshez igazoló Toni Kroos így néz ki Real-mezben.

15:55
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

A Citynek tényleg semmi sem drága

A Manhester City 40 millió eurós ajánlatot tett a Portónak a 23 éves francia védőért, Eliaquim Mangaláért. A City régóta keres egy minőségi belső védőt Vincent Kompany mellé, és úgy tűnik, Mangala lesz a befutó. A francia L'Équipe szerint azonban a City levesébe még beleköphet a Chelsea, amely szintén vinné a francia vb-keretbe is beválogatott Mangalát.

16:27
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Agüero már edz, de még nem játszik

Sergio Agüerót, az argentin válogatott csatárát a Nigéria elleni meccsen le kellett cserélni, mert megsérült, és az első hírek combizomszakadásról szóltak. A sérülés azonban nem volt annyira súlyos, mint amilyennek elsőre tűnt, Agüero ugyanis már edzett az argentin csapattal, de nagyon valószínű, hogy a belgák elleni szombati negyeddöntőn még nem léphet pályára. Pedig nagy szüksége lenne rá a csapatnak, amelynél egyelőre minden Lionel Messin áll vagy bukik, a többi támadó eddig csődöt mondott.

16:54
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Marad Monacóban a két veterán

Eric Abidal és Ricardo Carvalho is szerződést hosszabbított a francia AS Monaco labdarúgócsapatával. A legutóbbi idényben bajnoki második klub csütörtökön jelentette be, hogy a vb-ezüstérmes, 34 éves francia védő és az Európa-bajnoki ezüstérmes, 36 esztendős portugál hátvéd is a csapattal marad a 2014/15-ös szezon végéig. Egyik védő sem került be hazájának a brazíliai világbajnokságon szereplő keretébe.

16:57
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

CR belerúg a napba

17:37
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Száz forintért a magyarországi foci-Eb-re

A július 19-én kezdődő magyarországi U19-es Európa-bajnokság mérkőzéseire egységesen 500 forintba kerülnek a jegyek, de 10 fős csoportok fejenként 200 forintért, 50 fős csoportok fejenként 100 forintért juthatnak be a meccsekre. A jegyeket a mai naptól lehet megvásárolni interneten a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express irodáiban. Az 50 fős kedvezménnyel árusított jegyeket az [email protected] email címen lehet igényelni.

A csoportkör programja:
A CSOPORT

Július 19., szombat, 18.30, Szusza Ferenc Stadion: Magyarország-Ausztria
Július 19., szombat, 18.00, Felcsút: Portugália-Izrael
Július 22., kedd, 18.00, Szusza Ferenc Stadion: Ausztria-Izrael
Július 22., kedd, 20.30, Felcsút: Magyarország-Portugália
Július 25., péntek, 18.00, Szusza Ferenc Stadion: Izrael-Magyarország
Július 25., péntek, 18.00, Felcsút: Ausztria-Portugália

B CSOPORT
Július 19., szombat, 20.15, Győr: Bulgária-Németország
Július 19., szombat, 17.15, Győr: Ukrajna-Szerbia
Július 22., kedd, 18.00, Pápa: Németország-Szerbia
Július 22., kedd, 21.00, Pápa: Bulgária-Ukrajna
Július 25., péntek, 20.15, Győr: Németország-Ukrajna
Július 25., péntek, 20.15, Pápa: Szerbia-Bulgária

18:19
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

40 százalékos Argentína

Maradona szerint legalábbis. 

18:31
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Babosék történelmet írtak

Babos Tímea párosban elődöntős, korábban ilyen messzire még soha nem jutott magyar teniszező Wimbledonban. Bővebben

18:33
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

A női pólósok megverték Hollandiát

Két vereséget követően javított a magyar női vízilabda-válogatott az oroszországi nemzetközi tornán: csütörtökön Merész András szövetségi kapitány együttese a hollandok fölött diadalmaskodott négy góllal.A margitszigeti Európa-bajnokság utolsó felmérő állomásán 2-2-ig tartotta a lépést a németalföldi együttes, amely a kontinensviadalon a magyarok egyik csoporttársa lesz.  A magyaroknál minden mezőnyjátékos legalább egyszer eredményes volt.

Eredmény:
Magyarország-Hollandia 16-12 (3-2, 3-2, 5-2, 5-6)
a magyar góllövők: Kisteleki H., Kisteleki D. 3-3, Bujka 2, Csabai, Antal, Czigány, Szücs, Takács, Keszthelyi, Tóth, Illés 1-1

18:56
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Balotelli öröme

Az olasz csatár annak örül, hogy a Facebookon már 7,5 millióan követik.

18:58
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Nem aludtam 36 órája

Mégis euforikus hangulatban vagyok - mondja az Atlanti-óceánt egy minivitorlással átszelő bécsi sportember.

19:06
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Török-németet fogott a 'Pool

Emre Can aláírt a Liverpoolhoz. A 20 éves, korosztályos német válogatott középpályás 9,75 millió fontért került a Leverkusentől Angliába.

19:11
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Sztárparádé a Gyulai Memorialon

A férfi hét- és tízpróbában utóbbi években egyeduralkodó amerikai Ashton Eaton is rajthoz áll kedden, a székesfehérvári Gyulai István Memorial-Atlétikai Magyar Nagydíjon. A londoni olimpia, illetve a tavalyi moszkvai szabadtéri világbajnokság aranyérmese idén 110 és 400 gáton szerepel leginkább, s Magyarországon a rövidebbik távon rajtol. A hét- és a tízpróba világcsúcstartója bombaerős mezőnyhez csatlakozik.

Az már korábban biztos volt, hogy Baji Balázs mellett a 2011-es vb-győztes, ötkarikás ezüstérmes amerikai Jason Richardson is rajthoz áll 110 gáton, a rendezőknek pedig sikerült még megállapodniuk többek között a tavalyi vb-n második amerikai Ryan Wilsonnal, illetve a háromszoros jamaicai bajnok Andrew Rileyval is. 

A hosszabbik férfi gátszám is parádés futást ígér. Ugyan az amerikai Bershawn Jackson sérülés miatt nem tudta vállalni a szereplést, ám elfogadta a meghívást a világbajnoki címvédő trinidadi Jehue Gordon, ami azt jelenti, hogy a legutóbbi két világbajnokság győztese összecsap majd egymással Székesfehérváron, mivel a 2011-es aranyérmes brit David Greene már korábban jelezte részvételét.

Olyan sztáratléták látogatnak még Székesfehérvárra mint Carmelita Jeter, Ivan Uhov, Tianna Bartoletta és Pars Krisztián.

19:37
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Ebben a csukában parádéznak a vb-n

James Rodriguez, Lionel Messi és Thomas Müller is ugyanolyan futballcipőben nyomja a vb-n, nem is rosszul. Itt megnézheti, melyik cipőben hogy ment a focistáknak a góllövés a vb-n.

Forrás: Adidas
22:05
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Messi és a brazilok a favoritok

Brazília lesz a világbajnok, a legjobb játékosnak járó aranylabdát és a gólkirálynak járó aranycipőt pedig az argentin Lionel Messi érdemli ki a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon - legalábbis a világhírű brit William Hill oddsai szerint, amelyeket csütörtökön, a negyeddöntők előtti napon hozott nyilvánosságra a fogadóiroda. A nyereményszorzók alapján a legjobb négy közé Németország, Brazília, Argentína és Hollandia jut be. A góllövőlistát öt találattal vezető kolumbiai James Rodriguez a második az aranycipőre esélyesek sorában, míg a legjobb játékos címért Messi legnagyobb kihívójának a brazil Neymart tartja a William Hill.

22:06
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Minden idők legjobb olimpiája jön

Minden idők legjobb olimpiáját ígéri 2016-ra Eduardo Paes, a házigazda Rio de Janeiro polgármestere. A városvezető a most zajló labdarúgó-világbajnokság alatt indította útjára azt az óriási beruházást, amelynek révén létrejön a két év múlva sorra kerülő játékok egyik legnagyobb sportkomplexuma. "Minden a menetrendnek megfelelően halad" - jelentette ki csütörtökön a város északi, Deodoro részében kezdődő munkálatok rajtjánál Paes. A polgármester minden idők legjobb olimpiáját ígérte, rímelve a brazíliai futball-vb mottójára, amely szerint a mostani torna a világbajnokságok világbajnoksága. Deodoróban csak a versenyhelyszínek negyven százalékát kell újonnan megépíteni, hatvan százalékuk a 2007-es Pánamerikai Játékokra már elkészült.

22:07
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Hamesz félelmetesebb, mint Süsü

22:08
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Uruguay fellebbez a Suárez-ügyben

Az Uruguayi Labdarúgó Szövetség fellebbezést nyújtott be a nemzetközi szövetséghez (FIFA) Luis Suárez eltiltása miatt, amelyet a válogatott csatár azért kapott, mert a brazíliai világbajnokságon beleharapott olasz ellenfelébe. A FIFA csütörtökön jelentette be, hogy az üggyel a fellebbviteli bizottság foglalkozik, azt azonban nem közölte, mikorra várható döntés. Suárezt a FIFA kilenc mérkőzésre és a futballal kapcsolatos mindennemű tevékenységtől négy hónapra tiltotta el, továbbá 100 ezer svájci frank (25,2 millió forint) bírság megfizetésére kötelezte.

Uruguay aztán a 27 éves támadó nélkül a nyolcaddöntőben elbukott Kolumbiával szemben. Chiellini túlzónak nevezte a Suárezre kirótt szankciót, maga a csatár pedig hétfőn Twitteren kért bocsánatot az olasz védőtől és az egész futballtársadalomtól, valamint nyilvánosan megfogadta, hogy többé nem tesz ilyet. Suárez leigazolásáról közben éppen tárgyal egymással az FC Barcelona és mostani klubja, az FC Liverpool.

22:09
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Prandelli lett a Galata edzője

Megszületett a megállapodás, amelynek értelmében hétfőtől a török Galatasaray vezetőedzője lesz Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya. Az isztambuli klub csütörtökön jelentette be, hogy tárgyal az 56 éves szakemberrel, majd estére véglegessé vált, hogy a következő szezonban ő lesz a csapat trénere. Prandelli négy évig volt olasz szövetségi kapitány, s a két évvel ezelőtti Európa-bajnokságon ezüstérmet nyert együttesével.

Tisztségéről a múlt héten mondott le, miután a válogatott meglepetésre nem jutott tovább a csoportkörből a brazíliai világbajnokságon. Prandelli honfitársa, Roberto Mancini helyét veszi át, aki a Galatasarayjal második lett a török bajnokságban, megnyerte a Török Kupát és nyolcaddöntőbe jutott a Bajnokok Ligájában, ám ennek ellenére közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal.

22:09
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Kvitova-Bouchard döntő lesz

A 2011-ben bajnok cseh Petra Kvitova és az élvonalba idén berobbant kanadai Eugenie Bouchard játssza a női egyes szombati döntőjét a wimbledoni teniszbajnokságon. A hatodik helyen kiemelt, 24 éves Kvitova honfitársát, Lucie Safarovát verte meg a csütörtöki elődöntőben, míg a 20 esztendős Bouchard a harmadikként rangsorolt román Simona Halepnél bizonyult jobbnak, ugyancsak egy szoros, valamint egy simább játszmában. "Mentálisan nagyon kemény meccs volt, mert Lucie nagyon jó barátom. Ismerjük egymást a pályán és azon kívül is, boldog vagyok, hogy sikerült győznöm" - mondta a meccs után Kvitova. Bouchard a januári Australian Openen, majd június elején, a Roland Garroson is elődöntőt játszhatott, most a következő lépést is sikerült megtennie. A két játékos eddig mindössze egyszer találkozott egymással WTA-tornán, tavaly, Torontóban Kvitova nyert.

Eredmények:
női egyes, elődöntő:
Kvitova (cseh, 6.)-Safarova (cseh, 23.) 7:6 (8-6), 6:1
Bouchard (kanadai, 13.)-Halep (román, 3.) 7:6 (7-5), 6:2

22:34
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Bemutatkozik a DVTK is

Mármint az Európa Ligában. A Fradihoz hasonlóan máltai ellenféllel kezdenek a diósgyőriek is. 

22:35
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Ez sem indul jól

A Birkirkara már a harmadik percben eltalálta a DVTK kapufáját. A kutyafáját!

22:49
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Remek eredmény a Gyémánt Ligában

A súlylökő Márton Anita 18,10 méteres eredménnyel a hetedik helyen végzett csütörtökön az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat lausanne-i versenyén. A magyar sportolónak a harmadik kísérlete sikerült a legjobban, ekkor került 18 méter fölé. A számot a kétszeres olimpiai és négyszeres szabadtéri világbajnok új-zélandi Valerie Adams nyerte 20,42 méterrel.

22:58
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Van Persie és Kluivert

Jól nyomják, na.

23:02
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Vezet a Diósgyőr

Érett is már a gól, jobban játszik a DVTK, mint máltai ellenfele. A 34. percben szép támadás végén esett gólt Barczi szerezte. 

Diósgyőr-Birkirkara 1-0 

23:04
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Már nem vezet a Diósgyőr

Egy perccel a magyar gól után máris egyenlít a Birkirkara: Rados kapus csúnyán benézett egy 35 méteres szabadrúgást. 

Diósgyőr-Birkirkara 1-1

23:05
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Ikszeltek a Győr ellenfelei

A svéd IFK Göteborg hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a luxemburgi Fola Esch-sel a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének első fordulójában, a párharc első, csütörtöki mérkőzésén. A továbbjutó a második körben a Győri ETO FC ellenfele lesz.

EL-selejtező, 1. forduló:
IFK Göteborg (svéd)-Fola Esch (luxemburgi) 0-0

23:16
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Balázs Benjámin Portugáliába igazolt

Az NSO értesülései szerint a Kaposvári Rákóczi játékosa az NBII-ből a portugál bajnokság 10. helyén végzett Vitória Guimarshez igazolt. Az ingyen igazolható Balázs Benjámint több magyar csapat is szívesen látta volna. 

23:32
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Emberelőnyben a DVTK

Bissi kapta meg a második sárga lapját Gosztonyi lekönyökléséért, emberelőnyben folytatja a Diósgyőr. De az eredmény továbbra is 1-1 a máltai Birkirkara ellen. 

23:56
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Emberhátrányban is jön a Birkirkara

Sorozatban rúgják a szögleteket, szó sincs diósgyőri nyomásról. Pedig nyerni kéne, egy teljes félidőt emberelőnyben játszhat a DVTK. 

00:13
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Halálos baleset Brazíliában

Leomlott egy híd, legalább egy ember meghalt. Cikkünk a balesetről (videóval a balesetről)

00:19
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Kiszenvedte a Diósgyőr

A 93. percben Bacsa szép gólt lőtt, úgy néz ki, 2-1-re nyer a Diósgyőr az EL-selejtezőben. 

00:21
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Máltai ziccer a végén

Megint majdnem egyenlített a Birkirkara egy perccel a magyar gól után. A máltai csatár csak a kapussal állt szemben, de rosszul lőtt. A 96. percben a játékvezető lefújt a meccset, 2-1-re nyert a Diósgyőr. 

00:22
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Besicért egy vagyont kap a Fradi

A Guardian értesülései szerint a Swansea 3 millió eurót ajánl a bosnyák játékosért a Ferencvárosnak. 

00:22
július 03, 2014
Vágólapra másolva!

Ennyi volt mára

Köszönjük a figyelmet, tartsanak velünk holnap is.