Amikor a brazil felgyújtja a brazil zászlót

Események

Vágólapra másolva!
Diego Maradona kárörvendően mutatta a brazil-német végeredményét, a csalódott brazilok zászlót égettek, és felgyújtottak egy buszt. A szerdai vb-hírek egy helyen.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül62 bejegyzés
10:57
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Akik nehezen viselték a vereséget

A brazil válogatott 7-1-es veresége kiverte a biztosítékot a helyiekben, a Sao Paulo egyik negyedében készült képen a brazil zászló lett a szurkolók dühének áldozata.

10:59
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Egy képen a brazil tragédiák

Brazília el van átkozva, ha világbajnokságot rendez, ez most már egyre biztosabbnak tűnik. 1950-ben Uruguay borította gyászba az országot, amikor az utolsó meccsen 2-1-re győzött a döntetlen esetén is világbajnok brazilok ellen, most pedig a németek lapítottak ki David Luizékat egy 7-1-es hengereléssel.

11:03
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Falcao sokkolt szelfije

A világbajnokságot végül kihagyó kolumbiai támadó, Radamel Falcao nem igazán értette, mi történik a brazilokkal, erről árulkodik a félidőben, még 0-5-ös állásnál készült képe.

11:06
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Ennyiszer még nem írták le az alázást

A külföldi lapok sem értik, mitől omlottak össze a brazilok. A németek persze ujjonganak. A lapszemlét itt olvashatja.

11:11
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Maradona rúgott egyet a földön fekvőbe

Ő is tudja, mi lett a brazil-német végeredménye.

11:11
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Piromániás brazilok

A németek elleni katasztrofális vereség kihozta a "legrosszabbat" a brazil szurkolókból. A zászlóégetésről korábban beszámoltunk, egy sao paolo-i kép tanúsága szerint máregy buszt is felgyújtottak a felhevült drukkerek.

11:13
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Neuer legyen az MVP!

A Dietmar Hamann szerint innentől kezdve megállíthatatlanok lesznek a németek. A franciákat és a brazilokat könnyen győzte le a Nationalelf, így a korábbi BL-győztes és vb-második középpályás német sikert jósol és Manuel Neuer kapusnak adná a torna legjobb játékosa címet. Hamannál Neuer, Hummels a sorrend - írja a goal.com.

11:27
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Fernandinho nem felejt

Mindenki emlékezni fog erre a kudarcra - állítja Fernandinho a németek elleni 1-7 után. A Manchester City és a brazil válogatott középpályása, Fernandinho a SporTV-nek elmondta, hogy a selecao küzdeni fog a harmadik helyért. 

11:34
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Boateng, szelfi, helyesírás

A repülőn fotózta magát a német válogatott egy része. Jerome Boateng ki is írta a Twitter-oldalára öt l és öt e betüvel, hogy: "Finallllleeeeee!!!"

11:45
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Nézzen brazil rendbontót!

Belo Horizontéban, Salvadorban és Rio de Janeiróban is voltak utcai zavargások az 1-7 után. Íme egy a sok közül, egy igazoltatott rendbontó.

12:02
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Van Gaal táncba viszi Messit

A De Telegraaf címlapján a holland kapitány az argentin csapatkapitánnyal táncol. Van Gaal és Messi tangós képe alatt, a szalagcím: Revans 1978-ért. Akkor Argentína a vb-döntőben győzte le 3-1-re Hollandiát.

12:11
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Di Stefano ravatalánál

VI. Fülöp spanyol király is lerótta a kegyeletét a Real Madrid hétfőn elhunyt legendája, Alfrédo Di Stefano ravatala előtt.

12:14
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Mit isznak a brazilok?

Brazíliában nem ez lesz a legnépszerűbb üdítő-reklám.

12:33
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Ronaldo hajat vágott

A brazil Ronaldo viszonylag könnyen túltette magát a németek elleni vereségen. Klose megdöntötte a vébérekordját, a csapatát lemosta a pályáról Németország. Ronaldo a pályán kívül "állt bosszút" a németeken. A Bild riporterénak a haja bánta a 7-1-et...

12:34
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

A brazil-német 10 másodpercben

12:40
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Angela Merkel Rio tetején

Újabb mémparádé a 7-1 után. Ezúttal Merkel kancellárasszony üdvözöl mindenkit Brazíliából.

13:10
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Pedig a brazilok lőttek

Szokták mondani, hogy az eredmény csalóka, nos, lehet, hogy a brazil-német 1-7-je is az. A brazilok ugyanis nyolcszor találták el a kaput, a német válogatottnak 1974 óta nem volt olyan vb-meccse, amelyen az ellenfél ennyiszer tette próbára a kapusát. Manuel Neuer azonban egy kivételével az összeset hárította.

13:30
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Mi lesz Di María nélkül?

1986-ban Valdano és Burruchaga, 1990-ben Caniggia segítette a Maradona vezette argentin válogatottat világbajnoki címhez illetve vébé-döntőhöz. De ki lesz Messi igazi játszótársa a hollandok ellen? - teszi fel a kérdést a goal.com. Ángel Di María sérülés miatt kihagyja a hollandok elleni elődöntőt, az ő pótlása legalább akkora kihívás argentin oldalon, mintha maga Messi sérült volna meg. Di María adta a legtöbb gólpasszt az idei BL-szezonban. Köztudottan kiváló a játékkapcsolata Messivel, a Svájc elleni győztes gól előtt Messi szolgálta ki Di Maríát. A szélső kiesésével Sabella kapitánynak valami újat kell kitalálnia, akár a formáció-váltás is elképzelhető - véli a goal.com szakírója.  

13:49
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Tweet-zuhatag a brazil-német alatt

35.6 millió Tweet-bejegyzés született a Brazília-Németország világbajnoki elődöntő alatt - az Eurosport honlapja hozta a statisztikát.

14:08
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Scolari megmagyarázta

Nem kezdheted el lecserélni a játékosaidat az első félidőben, amikor a németek hat perc alatt négy gólt lőttek - mondta az AS spanyol lapnak Luiz Felipe Scolari brazil szövetségi kapitány a németek elleni 1-7 után. Egy vagy két ember lecserélése nem jelentett volna igazi különbséget - tette hozzá Scolari.

14:34
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Nem gond az 1-7

Egy mérkőzés nem hagy foltot a karrierünkön - mondta Dani Alves a SporTV-nek. A brazil védő szerint csapata olyan messzire akart jutni a tornán, amilyen messze csak lehet, főleg úgy, hogy igazi bajnokok vannak a keretben. Ez most nem sikerült, a szombati bronzmeccsen lehet javítani. 

14:35
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

32,57 millió német nézte a csodát

Rekordnézettséget hozott Németországban a Nationalelf keddi elődöntője a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon. A ZDF által közvetített, 7-1-re megnyert találkozót 32,57 millióan nézték, ez minden idők legmagasabb nézettsége Németországban. A mérkőzést a képernyők előtt ülők 87,8 százaléka látta, ami az eddigi legmagasabb közönségarány a mostani tornán.

Az eddigi nézettségi csúcsot a négy évvel ezelőtti, spanyolok elleni elődöntő alatt jegyezték fel Németországban: az akkori, 1-0-ra elvesztett találkozót 31,1 millióan látták. A vb-t egyre nagyobb érdeklődés övezi Németországban: a házigazda 3-1-es sikerét hozó Brazília-Horvátország nyitótalálkozót 15,87 millióan követték a képernyők előtt, a németek első vb-mérkőzését  - amelyen a válogatott 4-0-ra legyőzte Portugáliát - 26,36 millióan látták, míg az Algéria elleni, hosszabbításban 2-1-re megnyert nyolcaddöntőt már 28,21 millióan izgulták végig.

Az egyre növekvő nézettséget tekintve van esély arra, hogy a vasárnapi finálé - amelyben a Nationalelf a ma esti Argentína-Hollandia összecsapás győztesével találkozik - újabb csúcsot hoz majd.

14:44
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Mandzukic a BL-döntősé

Matthias Sammer, a Bayern München sportigazgatója bejelentette, hogy a bajor klub és a spanyol Atlético Madrid szóban megegyezett a horvát Mario Mandzukic átigazolásáról. Mandzukic távozásáról már korábban is lehetett hallani, főleg, hogy a Bayern leigazolta Robert Lewandowskit a Dortmundtól.

14:59
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Fredet nem zavarja, hogy utálják

A rengeteget kritizált középcsatárt a németek ellen (is) kikezdte a brazil közönség. Már a pályán is kifütyülték, mikor lehívta Scolari a pályáról, akkor is voltak kritikus hangok. Mindez Fredet egyáltalán nem érdekli, ami őt igazán zavarja, az maga a végeredmény. A Chinagate.cn oldalon Fred nem osztja Dani Alves véleményét: támadó szerint a németek elleni 1-7 maradandó nyomot hagy a játékosok pályafutásában.

15:03
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Még Bach is a fejét fogta

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) német elnökét, Thomas Bachot lenyűgözte hazája labdarúgó-válogatottjának a keddi világbajnoki elődöntőben a házigazda brazilok ellen mutatott játéka, ugyanakkor a hazai közönséget is méltatta.

"Minden tiszteletem a brazil nézőké, meggyőződésem, hogy más országban a félidőben kiürült volna a stadion" - mondta Bach, aki a NOB végrehajtó bizottságának tagjaival, illetve Carlos Guzmannal, a 2016-os riói olimpia szervezőbizottságának elnökével egy lausanne-i hotelben nézte végig a kiütéses, 7-1-es német sikerrel zárult találkozót.

A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) tudósítása szerint a német sportvezető a második német gól után foteljéből felugorva ünnepelt, a harmadik és negyedik találatnál pedig a fejét fogta hitetlenkedve.

"Volt sportolóként tisztában vagyok vele, hogy vannak olyan napok, amikor semmi sem sikerül, míg az ellenfélnek minden összejön. A brazil csapatnak nagyon rossz estéje volt" - mondta diplomatikusan Bach, hozzátéve ugyanakkor, hogy egyértelműen jobb volt a német válogatott, s megérdemelten jutott a fináléba.

A NOB élére tavaly szeptemberben megválasztott sportvezető szerint a 7-1-es siker nem jelent semmit a döntőre nézve, mert még egy ilyen különbségű győzelem sem garantálja, hogy a fináléban is győz a német csapat. Azt ugyanakkor jelezte, hogy a végrehajtó bizottság ülése után repülőre száll és a helyszínen tekinti majd meg a vasárnapi, riói döntőt.

 

15:18
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Kőkemény lesz a holland-argentin

Eddig négyszer játszott egymás ellen Hollandia és Argentína a labdarúgó világbajnokságokon. A négy mérkőzésen összesen 184, meccsenként átlagban 46 szabálytalanság történt. Várhatóan ma sem lesz kisasszonyfutball...

15:23
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Lewandowski megérkezett Münchenbe

Bemutatták Münchenben a Bayern új szerzeményét! Robert Lewandowski a Dortmundot hagyta ott a Bayern kedvéért.

15:31
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Jól keresnek a németek

A döntőbe jutással máris fejenként 150 ezer eurót (46,5 millió forint) kerestek a német válogatott tagjai a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon. A házigazdákat a keddi elődöntőben 7-1-re kiütő Nationalelf eddig csak egyszer részesült hasonló nagyságú prémiumban, a 2008-ban Spanyolországgal szemben 1-0-ra elvesztett Eb-döntőért.

A díjazás a kétszeresére nőhet, ha Joachim Löw együttese vasárnap a finálét is megnyeri, akkor ugyanis a német szövetség (DFB) fejenként 300 ezer eurót utal át mind a 23 játékosnak. "Szívesen ki is fizetnénk ezt az összeget" - erősítette meg Wolfgang Niersbach DFB-elnök. A szövetségnek nem lenne nagy érvágás a 6,9 millió euró szétosztása, ugyanis a nemzetközi szövetség (FIFA) 25,7 millió eurós rekordbónuszt juttat a világbajnoknak. Az ezüstérmes csapat 18,4 millióval vigasztalódhat.
A FIFA idén rekordösszegű pénzdíjat, összesen 423,280 millió eurót (közel 129 milliárd forint) oszt szét a vb-résztvevő csapatok között.

15:34
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Teljes német díszpompa Rióban

Angela Merkel kancellár és Joachim Gauck államfő együtt utazik a német labdarúgó-válogatott vasárnapi világbajnoki döntőjére Brazíliába. Az illetékes hivatal szerdai bejelentése szerint a két német politikus szombaton indul és hétfőn tér vissza.

Angela Merkel a Nationalelf első, Portugália elleni csoportmérkőzését is a helyszínen tekintette meg, azt a találkozót 4-0-ra nyerte meg Joachim Löw csapata. Manuel Neuer kapus akkor úgy értékelt, hogy a kancellár látogatása jó ómen. A meccs után egy közös fénykép is készült Merkelről és a válogatottról az öltözőben, a fotót több ezren megosztották a közösségi oldalakon. A vasárnapi, riói fináléban a mai argentin-holland elődöntő győztese lesz a németek ellenfele.

15:57
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Minden brazil egy nagy nulla

Az O Globo leosztályozta a németek ellen leszereplő brazilokat. Julio Cesartól Willianig mindenki 0-t kapott, nem kivétel a szövetségi kapitány, Luiz Felipe Scolari sem.

16:17
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Nyolc éve fejelte le Zidane Materazzit

2006. július 9-én játszották Berlinben a világbajnoki döntőt. Zinedine Zidane büntetőből szerzett vezetést Franciaországnak, Marco Materazzi fejessel egyenlített. A hosszabbításban Zidane mellbe fejelte a nővérét sértegető Materazzit, amiért kiállította a játékvezető. A 11-espárbajban az olaszok voltak a jobbak és ezzel ők nyerték meg a világbajnokságot. 

16:39
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Kahn is kiosztotta a brazilokat

A vb-ezüstérmes német kapus, Oliver Kahn szerint az egész brazil csapat csődöt mondott a németek ellen. Brazíliából hiányzott a tapasztalat, nem tudta elviselni a nyomást, érzelmileg sérülékeny volt és hihetetlen, hogy milyen könnyen besétált a németek csapdájába. 

16:51
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Ronaldo jobb, mint Klose

Legalábis José Mourinho szerint. A Chelsea portugál mesterét is lenyűgözte a 36 éves Miroslav Klose vébé-gólrekordja, azonban az utóbbi húsz év legjobb játékosának a brazil Ronaldót tartja - írja az Eurosport honlapja. 

17:14
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Messi és a Himalája

Az ex-Real Madrid csatár, Raúl a Himalája megmászásához hasonlította Messi ma esti feladatát. A négyszeres aranylabdásnak és az argentin válogatottnak Hollandia ellen kellene továbbjutnia, azonban nem lesz a pályán Ángel Di María, aki nagyon fog hiányozni. Raúl kifejtette: Messi barcelonai csapattársai, a spanyol válogatott egyes tagjai a saját bőrükön tapasztahatták, hogy mennnyire éles és sikeréhes a holland válogatott. Nem egyszerű feladat kiejteni a hollandokat - írja a goal.com.

17:20
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Hiddink előre örül

Az utód, Guus Hiddink dicsérte Louis van Gaal holland szövetségi kapitányt, aki ma este csapatával elődöntőt vív a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon Argentínával. Hiddink - aki a torna után veszi át az Oranje irányítását a Manchester Unitedhez távozó van Gaaltól - méltatta kollégáját, s elismeréssel nyilatkozott a válogatott tornán nyújtott teljesítményéről. "Ezt a fantasztikus csapatot egy nagyszerű stáb rakta össze, valóságos ajándék lesz vezetni őket" - dicsérte a szakmai munkát a 67 éves szakember egy szerdai interjúban. Kitért arra is, hogy az együttesben a rutinos játékosok mellett egyre fontosabb szerephez jutnak a fiatalok, mint például a 20 esztendős Memphis Depay, vagy az egyaránt 22 éves Stefan de Vrij és Bruno Martins Indi. "Jobb futballistaként fognak hazamenni a tornáról, mint ahogyan idejöttek, az itt megszerzett tapasztalataik nagy hasznára fognak válni a csapatnak" - fejtette ki Hiddink, aki hozzátette azt is, hogy ezek a játékosok a világbajnokságon megszerzett rutinnal felvértezve kulcsszereplői lehetnek a közeljövő holland válogatottjának. 

17:43
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Vidi-PSG a bronzmeccs előtt

Harminc év után újra találkozik a PSG és a Videoton,amely 1984-ben emlékezetes párharcot vívott egymással (a magyar együttes 6-2-es összesítéssel jutott tovább). Július 12-én, szombaton rendezik meg a Videoton-PSG barátságos mérkőzést, amelyet a Sport1 HD csatorna 16.45-től élőben közvetít. Jó kis felvezetés az m1-en műsorra tűzött bronzmeccsre.

18:17
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Kutyák vs. Suárez

A kutyák sem bánnak rosszabbul a labdával, mint a profi játékosok, sőt megy a gólöröm és a fetrengés is. A bokszer véd, a beagle cselez, és feltűnik a harapós Suarez egy foxi képében. Vb-meccs a Szentendrei Kutyasuliban.

18:55
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Dörzsölheti a tenyerét pár brit fogadó

Több brit fogadónak is szerencsét hozott a keddi német-brazil végeredménye. Egy ír fogadóiroda 500-szoros pénzt fizetett ki egy kelet-angliai fogadónak, aki öt fontot (közel kétezer forintot) tett arra, hogy Németország 7-1-re veri meg Brazíliát. A végkimenetel tökéletes eltalálásáért 2500 fonttal (majdnem egymillió forinttal) gazdagodott. A szerencsejátékokkal foglalkozó legnagyobb angol cégnél, a William Hillnél mintegy 120 ezer fogadás érkezett a mérkőzés végkimenetelére, ám senki nem találta el a végeredményt. Egy észak-angliai diák viszont eltalálta, hogy a félidőben 5-0-ra vezet Németország, 80 pennys (közel háromszáz forintos) tétjéért 240 fonttal (csaknem százezer forinttal) gazdagodott. A fogadóirodáknak a brazil Oscar 90. percben szerzett gólja került sokba: sokan fogadtak arra, hogy mindkét együttes betalál a mérkőzésen, ezért több mint egymillió fontot kell kifizetnie a William Hillnek a fogadóknak.

19:08
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

310 ezer forintot egy vb-jegyért?

Abban a Sao Pauló-i hotelben, ahol az Origo tudósítója is megszállt, egy holland férfi árulja a jegyeket az esti elődöntőre az argentin szurkolóknak. Egy belépőért 1000 eurót kér (310 ezer forint). Megy az alkudozás, de nem akar engedni. Szerinte ő is sokat fizetett érte.

Forrás: Kakas Péter - Origo
19:19
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Balotelli elkapott egy aligátort

20:02
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Mi lesz veled, brazil foci?

Brazília előző szövetségi kapitánya már évekkel ezelőtt kongatni kezdte a vészharangot, mondván, a brazil foci lemaradt a nagy riválisok mögött. A Konföderációs Kupa megnyerése és a klubsikerek csak egy időre fedték el a problémákat. (Elemzésünket itt olvashatja.)

20:04
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Tovább él az átok

A Konföderiációs Kupa győztese rendre elbukja a vb-t. Nem volt ez másként idén sem, pedig tavay a brazilok nagyon örültek, amikor 3-0-ra legyőzték a minden tornán címvédő spanyolokat a fináléban.

20:32
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Messi vagy Robben lesz a jobb?

Lionel Messi és Arjen Robben formája nagyban befolyásolhatja a ma esti argentin-holland elődöntő végeredményét. A két focista - szó szerint - egy cipőben jár, a statisztikáig viszont különbözőek. Összesen hatszor választották őket a vb-n eddig a meccs emberének (Messit négyszer, Robbent kétszer). Huszonöt kapura lövésből összesen együtt hét gólt rúgtak, és fejenként egy-egy alkalommal adtak gólpasszt. Az egyéni támadásban Robben az erősebb (Robben 17-szer, Messi 7-szer tört be az ellenfél 16-osán belülre), míg a labdát Messi szállította többször az ellenfél területére (az argentin 22-szer, míg Robben 17-szer).

Forrás: Adidas

20:46
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Ez a brazil foci legnagyobb baja

Nem az, hogy a válogatott kikapott 7-1-re, hanem az, hogy a csapat elveszítette az identitását.(Elemzésünket itt olvashatja.)

20:51
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Ma kisebb lesz a különbség

Argentína vagy Hollandia jut-e ma döntőbe? Olvassa el frappáns beharangozónkat!

20:53
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Argentin lányokat kérdeztünk

Ez a két lány sima argentin győzelmet vár. "Messi és a visszatérő Agüero duplájával fogunk nyerni" - mondta egyikük. A döntőben azonban félnek a németektől, főleg a tegnapi teljesítményüket látva.

Fotó: Kakas Péter - Origo

21:14
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Egy igazi német fanatikusnak...

...még a kontaktlencséje is hazája zászlójának a színeiben pompázik.

Forrás: MTI/EPA/Wolfgang Kumm
21:37
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Di Stefanóra emlékeznek

Egyperces gyászszünettel emlékeznek Alfredo Di Stéfanóra, a Real Madrid legendás futballistájára a 22 órakor kezdődő Argentína-Hollandia világbajnoki elődöntőt megelőzően. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség honlapjának beszámolója szerint a Sao Pauló-i összecsapás előtt a hétfőn 88 évesen elhunyt argentin klasszis képe lesz látható az óriás kivetítőn, szülőhazájának játékosai pedig fekete karszalaggal lépnek pályára. A kétszeres aranylabdás csatár egy nappal születésnapja után, szombaton került kórházba, miután szívinfarktust kapott.  

Játékos-pályafutásának legsikeresebb korszakát 1953 és 1964 között élte, amikor a Real Madrid színeiben 510 mérkőzésen 418 gólt szerzett. Puskás Ferenccel éveken át a futballvilág egyik legveszélyesebb csatárkettősét alkották. A spanyol válogatottban 31 meccsen 23-szor volt eredményes.

21:59
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Betalicskázták a gólokat a brazil kapuba

22:08
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

De kinek drukkol a királyné?

William-Alexander holland király felesége, Máxima Zorreguieta ugyanis argentin. De állítólag a hollandok szurkol, sokszor feltűnt a csapat meccsein férje mellett, kétszer már Brazíliában is voltak kint meccsen (mindkétszer narancssszínű sállal a nyakában). Az Argentína elleni elődöntőn nem lesz ott a királyi pár.

22:11
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Eső zúdult Sao Paulóra

Hatalmas eső zúdult a vb-elődöntő ma esti helyszínére, Sao Paulóra, pedig egy hete nem esett, most pedig mindenki autóba ült, ezért hatalmas a dugó a stadionba vezető utakon. Helyszíni tudósítónk közel két órája elindult a 20 percre lévő stadionba, de még nem ért oda.

22:30
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

A választások és a foci

A brazil kormány megrettent az 1-7 után.

22:38
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

A hollandok így hangolnak

A De Telegraphnál tudnak címlapot csinálni, az fix.

22:39
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Messi is készül

22:42
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Doll is Klosét dicséri

A Fradi-edző jól ismeri a németek élő legendáját, az Origónak nyilatkozott a rekorder csatárról.

23:03
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

De Jong mégis játszik

Összeszorult Messi torka a hír hallatán, az biztos. Úgy tűnt, Nigel De Jong számára véget ért a vébé, de a holland védekező középpályás - Van Gaal szerint varászlatos csodának köszönhetően - felépült, és ott lesz a csapatban - vagy a padon - Argentína ellen. 

23:06
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Van, akit nem lepett meg a német győzelem

[A helyszínről jelentjük] Az argentin szövetség elnöke, Julio Grondona megpróbált észrevétlenül átsétálni a sajtóközponton, de esélye nem volt, azonnal letámadta vagy 30 újságíró és 10 percig faggatták. Azt mondta, 3-2-re győz az argentin válogatott es nem lepte meg, hogy a nemet válogatott kiütötte a brazilokat. Bár ő azt gondolta, hogy csak hárommal nyernek a németek.

23:12
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Argentína az egyetlen

csapat a világbajnokságon, amely még nem játszott hátrányban egy percet sem. 

23:31
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Mi lesz így ma este?

23:42
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Neymar szépen gyógyul

Szépen gyógyul Neymar, a házigazda brazil válogatott futballistája, aki a kolumbiaiak elleni világbajnoki negyeddöntőben szenvedett csigolyatörést. Klubja, az FC Barcelona szerda este adott ki közleményt, amelyből az is kiderül, hogy a játékos augusztus 5-én érkezik meg a katalán fővárosba, és ott folytatódik a rehabilitációja. A brazilok kedden Neymar nélkül 7-1-es vereséget szenvedtek a németek elleni elődöntőben.

23:43
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Ennyi volt mára

Köszönjük a figyelmet, tartsanak velünk holnap is!

23:49
július 09, 2014
Vágólapra másolva!

Ide mindenki

Itt követjük az esti meccset élőben.