A bokszolók helyett a testőreik között tört ki hatalmas verekedés - videó

Jake Paul v Tyron Woodley GettyImageRank2 Knock People Waist Up Boxing - Sport USA Florida - US State Tampa Fighting Two People Photography Facial Expression Competition Round Arts Culture and Entertainment 6 Celebrities Cruiserweight Round Eight Gulf Coa
TAMPA, FLORIDA - DECEMBER 18: Jake Paul reacts to knocking out Tyron Woddley in the sixth round during an eight-round cruiserweight bout at the Amalie Arena on December 18, 2021 in Tampa, Florida. Mike Ehrmann/Getty Images/AFP (Photo by Mike Ehrmann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A YouTube-sztár ökölvívó Jake Paul és az MMA-harcos Nate Diaz közötti bokszmeccset megelőző utolsó sajtótájékoztatón a két amerikai sportoló stábja között tettlegességig fajultak az indulatok.

A 26 éves, hét bokszmeccsen hatszor diadalmaskodó Paul és a 38 évesen az első ökölvívómeccsére készülő Diaz a szokásoknak megfelelően verbálisan sértegették egymást, igyekeztek elbizonytalanítani a másikat, ám közöttük semmi különleges nem zajlott le végül. A háttérben azonban a kíséretek között már annál inkább, ugyanis

a testőrök is beszálltak a szóváltásba, és az eredetileg a biztonságra ügyelő emberek előbb lökdösni, majd ütni kezdték egymást.

A feleket csak nagy nehézségek árán sikerült szétválasztani, a két sportoló pedig szemmel láthatóan minél inkább ki akart maradni a testőreik közötti verekedésből. Paul azonban a történtek után megvédte a saját csapatát.
„Nate stábja kezdte a verekedést, de a testőreim sikeresen leverték a csapatát.

A helyi idő szerint szombat este, magyar idő szerint vasárnap hajnalban kezdődő dallasi összecsapás tehát már csak az előzmények és Paul ígérete alapján is feszültnek ígérkezik.

Forrás