Halottnak hitte a brutálisan kiütött ellenfelét a UFC legendája

UFC 276 Weigh-in GettyImageRank2 Horizontal SPORT MARTIAL ARTS
LAS VEGAS, NEVADA - JULY 01: Alexander Volkanovski of Australia speaks with Joe Rogan on the stage during the UFC 276 ceremonial weigh-in at T-Mobile Arena on July 01, 2022 in Las Vegas, Nevada. Carmen Mandato/Getty Images/AFP (Photo by Carmen Mandato / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A műsoraival és a UFC-közvetítések kommentálásaival híressé vált Joe Rogan egy podcastben elárulta, hogy még aktív sportoló korában egy alkalommal nagyon megijedt egy jól sikerült ütés után.

A jelenleg 55 éves Joe Rogan a tinédzser évei végén még Amerika-szerte sikeres tékvandósnak mondhatta magát, és olykor szinte kivégezte ellenfeleit a mérkőzések során. A harcművészetek és a küzdősportok szerelmese azonban ezáltal 19 évesen átélte az egyik legaggasztóbb élményét, amely után megkérdőjelezte saját pályafutásának folytatását.

„Egyszer egy harc során

Eszméletlen állapotban kórházba vitték, én pedig elkezdtem gondolkodni, hogy »ez velem is megtörténhetett volna«. Visszamentem, hogy beszéljek az edzőmmel, aki megdicsért a kiütésemért, én viszont mondtam neki, hogy »igen, de nagyon ijesztő volt, hogy nem kelt fel, mert azt hittem, meghalt«.

Joe Rogan (jobbra) manapság már nem a ringben mutatja meg a küzdősport-szakértelmét Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Carmen Mandato

Rogan nem sokkal az eset után dzsúdzsucura váltott, majd végleg abbahagyta az aktív sportolást. Humorista, műsorvezető és kommentátor lett belőle, manapság pedig az Egyesült Államok egyik legnagyobb UFC-szakértőjeként tartják számon.

Forrás