Vágólapra másolva!
A világ leghíresebb bokszolója, Muhammad Ali 2016-ban halt meg, miután évtizedekig Parkinson-kórban szenvedett. A sportoló lánya, Hana hosszú idő után csak most árult el pár érdekes dolgot az apjáról.

Muhammad Ali évtizedeken át Parkinson-kórban szenvedett. 2016. június 2-án légzőszervi panaszokkal kórházba vitték az egykori bokszolót, ahol június 3-án meghalt. A híres sportoló lánya, Hana öt év után beszélt az apja szokásairól - derül ki a Sun oldaláról.

A 44 éves nő elmondta, hogy Ali nagyon szerette magát nézni a TV felvételeken.

- mondta el a bokszoló 44 éves lánya. A nő elmondta, hogy az apja, bármilyen rossz állapotban volt, soha nem panaszkodott a betegségére. A 21 évig tartó pályafutása alatt Ali a világ legjobb bokszolójává vált, 56 győzelem során 37-szer kiütéssel győzött. A férfi négyszer nősült meg, és hét gyereke született.

Ali lánya nagyon szerette az apját Forrás: The Sun/Getty Images

Alinál 1984-ben Parkinson-kórt diagnosztizáltak. A lánya, Hana mesélte, hogy ennek ellenére Ali mindig derűs volt, és több híresség megfordult a házukban.

- emlékezett vissza Ali lánya.

- mondta el a nő, aki szerint még a bútorok is ugyanazok voltak, nem cserélték le őket a forgatáson.

Ali óriási bokszoló volt Forrás: AFP/Eric Feferberg

Hana elmondása szerint az apja, Ali bűvésztrükköket is mutatott a híres vendégeinek, azok pedig sokat nevettek a mutatványokon. Hiába volt a legnagyobb hollywoodi sztárok barátja, Ali a legtöbb időt a Dalai Lámával töltötte.

- mesélte el Hana. A nő szerint még most is úgy érzi, mintha az apja mindenhol ott van, az energiája szétárad mindehova.

- mondta el Hana.