Cikkünk folyamatosan frissül
Van Gaal a brazilverés után a bírót szidta és a holland csapatot magasztalta, Németország negyedszer, Argentína harmadszor lehet világbajnok, zajlik a kajak-kenu Eb, bohóctréfa lett a kézilabda-vb. A vasárnapi sporthírek egy helyen.
11:00
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Kajak, keró, foci a tv-ben

Vb-döntő előtt kajak-Eb és Tour de France - íme, a mai tv-műsor.

11:20
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Sellő a strandon

Homokszobrokat fotóztunk a Copacabanán.

11:45
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Brazília olyan, mint Dél-Korea

Legalábbis abban, hogy házigazdaként vb-negyedik lett - mint Dél-Korea 2002-ben.

12:08
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Szavazzon a vb-győztesre!

Beharangozó cikkünkben szavazhat Argentínára vagy Németországra. Jelenleg Müllerék vezetnek.

12:12
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Mi jöhet még?

Ausztráliát kihajították a kézimezőnyből, hogy a vb-selejtezőn elbukott németek mégis ott lehessenek. És ez nem vicc.

12:25
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Van Gaal szerelmes lett

De nem egy nőbe, hanem a saját válogatottjába.

13:02
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Pólósaink elkerülnék a brazilok sorsát

Kedden kezdődik a póló-Eb, olvassa el beharangozónkat!

13:17
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Neymar mindenkit meglepett

A Hollandia elleni vesztes bronzmérkőzés után tartott brazil sajtótájékoztatóra váratlan vendég érkezett. A brazilok utolsó két mérkőzését csigolyasérülés miatt kihagyó Neymar odalépett Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitányhoz, aki hosszasan megölelte a tanítványát.

13:22
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Torghelléék ünnepeltek

13:26
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Putyin drukkol, Porosenko nem

Petro Porosenko ukrán államfő az előzetes tervvel ellentétben mégsem utazik el a brazíliai labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjére, mert mint szombat éjjel közölte, "az ukrajnai helyzet miatt ez lehetetlen".

Így semmiképpen nem tud ott találkozni Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, aki latin-amerikai körútján ellátogat a Rio de Janeiró-i mérkőzésre. Porosenkót, hasonlóan a többi államfőhöz, Dilma Rousseff brazil elnök hívta meg a fináléra - emlékeztetett a kijevi elnöki hivatal sajtószolgálata.

A Kreml abban a tudatban, hogy az ukrán és az orosz elnök is ott lesz a Rousseff által az államfőknek adandó vacsorán, szombaton közölte: nem zárják ki a találkozót a két politikus között, bár az egyelőre nincs tervbe véve.

13:41
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Messi emeli a tétet

A ma esti német-argentin vb-döntő előtt Lionel Messi lelkesíti az argentinokat. A csapatkapitány saját hivatalos Facebook-oldalán posztolt. A négyszeres aranylabdás szerint egy álom válhat valóra karrierje legfontosabb mérkőzésén. Az eddigi rengeteg kemény munkának a ma esti vb-döntőben meglehet az eredménye.

13:53
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Argentína nyer 11-esekkel

Legalábbis Diego Simeone szerint. Az AS az Atletico Madrid argentin vezetőedzőjének véleményét idézi. Izgalmas, jó meccs lesz a német-argentin, a rendes játékidőben nem dől el a vb-cím sorsa, de ugyanúgy 11-esrúgások döntenek Argentína javára, mint az elődöntőben Hollandia ellen. Ez utóbbit is megjósolta Simeone baráti társaságban.

14:25
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Észak-­Koreában álhíreket közölnek a vb-ről (frissítve)

Dübörög az észak-koreai sikerpropaganda: a hadsereg főparancsnoka, Kim Dzsong-un utasítására álhírekkel tájékoztatják a közvéleményt. Próbálják meggyőzni az embereket, hogy érdemes szurkolniuk a csapatnak, mert eddig hibátlan produkcióval jutott be a legjobb 16 közé. Japán, Egyesült Államok és Kína legyőzése után immár a Cristiano Ronaldóval felálló Portugália lesz Észak-Korea ellenfele a legjobb 8 közé jutásért.

Frissítés (13:35): Az álhír stimmel, de nem Észak-Koreában gyártották, hanem valahol máshol. Mint kiderült, az értesülés alapjául szolgáló videó manipulált volt, a diktatúra propagandagépezete valójában nem készített ilyet. A hírnek sajnos több ismert külföldi oldal is bedőlt, például a brit Metro és Mirror vagy a kanadai Toronto Sun - és így egy órára az Origo is. A hibáért olvasóink elnézését kérjük!

14:33
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Nézzen Henryinget!

New York Red Bull-Columbus Crew 4-1, Thierry Henry gólt szerzett és három asszisztot is jegyzett a mérkőzésen. Henry csapata első találata után bemutatott egy Henryinget, amikor a földön fekve, keresztbe tett karral ünnepelt. Íme, a jelenet!

14:51
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Krul kiposztolta a bronzérmét

A Costa Rica elleni holland tizenegyesölő kapus, Tim Krul a Twitteren mutatta meg, hogy néz ki egy világbajnoki bronzérem.

15:21
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Schürrle már alig várja

A vb egyik legjobb cseréje, a német Andy Schürrle készen áll arra, hogy csapatával együtt megmássza az utolsó lépcsőfokot és legyőzze Argentínát a világbajnoki döntőben. Schürrle ezt határozottan jelezte a Twitteren.

15:32
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Deni kutya megmondja, ki nyeri a döntőt

A videót itt megnézheti.

15:44
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Beckham és a döntő labdája

A német-argentin vb-döntő labdáját mutatja be David Beckham. A L'Équipe oldalon láttuk a videót.

15:54
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Paul nélkül nem lehet

Megszólalt a 2010-es világbajnok spanyol védő, Piqué kolumbiai énekesnő-kedvese, Shakira. A FIFA honlapján mondta el a művésznő, hogy a 2010-es jós polip, Paul halála után nincs aki segítsen neki a tippelésben, így nem tudja, ki nyeri a ma esti vb-döntőt.

16:12
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

3-1-re nyernek a németek

A Bayer Leverkusenben és a Bayern Münchenben is játszott a 2002-es világbajnok brazil válogatott középső védője, Lúcio. Nem túl meglepő tehát, hogy Lúcio a németeknek drukkol, még tippje is van a döntőre: Németország-Argentína 3-1 - olvastuk a FIFA honlapján.  

16:26
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Egy arany és két ezüst a kajak-kenu Eb-n

Kozák Danuta megnyerte a kajak egyesek versenyét - pályafutása során először szerzett világversenyen érmet ebben a számban -, míg a kenus Lakatos Zsanett és a Kárász Anna, Vad Ninetta kajakos duó másodikként ért célba.
A kétszeres ötkarikás bajnok Kozák Danuta az 500 méter után a legrövidebb távval is komolyabban kezdett el foglalkozni, s ez meg is látszik a teljesítményén, az Eb-n már az egyik legjobb idővel került a fináléba. A legnagyobb riválisnak a lengyelek címvédő kajakosa, Marta Walczykiewicz ígérkezett a döntőben, az UTE 27 éves sportolója azonban nem foglalkozott senkivel, a közepes rajt után egyre feljebb és feljebb kapaszkodott, majd az utolsó métereken már ő haladt elöl, és végül tisztán győzött.
 A vb-bronzérmes Lakatos Zsanett remekül versenyzett kenu egyesben, nagy csatát vívott a tavaly második bolgár Sztanilia Sztamenovával, végül másodikként csapott a célba.
A Kárász Anna, Vad Ninetta kajakos duó óriási csatát vívott a fehéroroszokkal és a britekkel, végül előbbi után, de utóbbi előtt a második helyen végzett. Szabad szemmel nem is lehetett látni, hogy melyik egység a győztes, végül kiderült, hogy a fehéroroszok mindössze hat századmásodperccel voltak gyorsabbak a magyaroknál, akik azonban egyáltalán nem tűntek csalódottnak.    

16:40
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Klose az egyetlen

A ma esti vb-döntő szereplői közül Miroslav Klose az egyetlen játékos, aki valaha szerepelt már világbajnoki döntőben. Klose 2002-ben a Brazília elleni fináléban futballozott, amikor a németek 2-0-s vereséget szenvedtek.

16:51
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Raúl a németekre szavaz

A spanyol legenda szerint az argentin válogatott Messi-függő, a németeknél viszont több olyan játékos van, aki képes meccset eldönteni. Az eddig látott teljesítmények alapján Németország a döntő esélyese - írja a Times of India című lapban a háromszoros BL-győztes Raúl, aki három vb-n vett részt és két szezont töltött a Bundesligában, a Schalke csapatában.  

17:12
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Harapási záradék Suárez szerződésében

A futball történetében egyedülálló szerződést írt alá Luis Suárez a Barcelonával. Ha megharap egy ellenfelet a pályán, úgy 5 millió dollárt vonnak le a havi fizetéséből. Az NBC írása alapján Suárez heti 342.000 dollárt keres majd Barcelonában, amivel a negyedik legjobban fizetett labdarúgó lesz a katalán klubnál. 

17:25
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Messi és Mascherano egykor

Cesc Fábregas ezzel a képpel "küldi csatába" a németek ellen korábbi csapattársait, Javier Mascheranót és Lionel Messit.

17:36
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Súlyos kritika az olaszoknak

Mauro Camoranesi szerint Buffon és De Rossi mellett nincs igazi klasszis az olasz futballban. A 2006-ban vb-t nyert középpályás Anglia legyőzése után reménykedett, de a két vereség és főképp a mutatott játék megpecsételte az olaszok sorsát. A ma esti döntőben mindenki esélyesnek kiáltja ki Németországot és pont ez lehet Argentína hatalmas lehetősége. Az esélytelenek nyugalmával készülhet a fináléra - mondta Camoranesi a football-italia.net oldalon.

17:54
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Mourinho szerint Van Gaal a legjobb

José Mourinho a korábbi főnökét nevezte meg a vb legjobb szövetségi kapitányának. Köztudott, hogy a portugál edző és a vb-n a holland válogatott irányító Louis van Gaal a Barcelonánál együtt dolgozott. Mourinho nmem felejtette az együtt töltött közös éveket és a képességei alapján gyengébb helyre rangsorolt, ám a holland válogatottal a harmadik helyre befutó Van Gaalra szavazna a torna legjobb kapitánya-versenyben.

18:19
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Ma is hullanak a magyar aranyak

Vasárnap délután az 500 méteres távon rendezik a föntőket a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. Már három magyar egység is aranyérmet szerzett.

Kozák Danuta kajak egyesben, a Lakatos Zsanett, Takács Kincső páros női kenu kettesben, a Szabó Gabriella, Csipes Tamara kettős női kajak kettesben lett első.

18:31
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Kozák triplázott

Három aranyérmet szerzett a magyar csapat a vasárnap délutáni 500 méteres és férfi K-4 1000 méteres döntők során a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. A kajakos Kozák Danuta a négyessel és 200 méter egyesben aratott diadal után 500 méter egyesben sem talált legyőzőre, így ebben a számban most már ő az aktuális olimpiai, világ- és Európa-bajnok. A magyarok a záró, 5000 méteres finálék előtt 7 arany- és 5 ezüstéremnél tartanak.

18:50
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Amit a vb-döntőről tudni kell

19:30
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Még egy német-argentin összehasonlítás

19:40
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Frednek elege van a válogatottból

Fred nem szeretne többet pályára lépni a brazil labdarúgó-válogatottban, a Fluminense csatára ezt a Estado de Sao Paulo című brazil újságnak nyilatkozta. "Elegem van a selecaóból" - mondta Fred, akit a közönség a németek elleni 1-7-es elődöntő egyik bűnbakjának kiáltott ki, és minden megmozdulását gúnyos füttyel honorálta. A játékos a hollandok elleni bronzmérkőzésen nem lépett pályára, de amikor arca feltűnt a stadion kivetítőjén, a nézők akkor is fütyültek.

"Nem játszottunk jól az utolsó két meccsen, de ezért nem egyes játékosok a felelősek. Csak azt tudom mondani, hogy ez nem egyedül az én hibám volt" - mondta.

19:41
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Az 5000 méter is magyar táv

Medveczky Erika aranyérmet szerzett K-1 5000 méteren a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

19:53
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Michael Cox szerint I.

A futballtaktikai orákulum azt mondja, két kulcspárharc lesz a döntőben. Az egyiket Schweinsteiger vívja majd Messivel, a másikat Rojo Müllerrel. Előbbivel kapcsolatban úgy érzi, a németek úgy próbálják szűkíteni a területet Messi körül, hogy magasra feltolják a védelmüket, és hozzáteszi, ebben az esetben Hummelsnek meggyűlhet a baja Higuainnal, aki többször is megverte a Napoli-Dortmund BL-meccsen. A másik párharcról azt mondja, Müller megállítása kulcsfontosságú a szélen, és be kell segítenie ide Mascheranónak is, mert a német gólkirályjelölt mögül szakadatlanul jönni fog Lahm is a támadásokkal. 

19:55
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Michael Cox szerint II.

A taktikai főmufti szerint 1-0-ra nyernek a németek, a győztes gólt Hummels szerzi egy pontrúgás után. Ezt egyébként az egyik fogadóoldal megbízásából írta, ahol kiemeli azt is, hogy Hummels góljával hétszeres pénzt lehet kaszálni. Ha ő mondja... 

20:00
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Öttusaarany Fehérvárról

Aranyérmet nyert a Kasza Róbert, Demeter Bence, Tibolya Péter összeállítású magyar csapat a férfiak hagyományos versenyében a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokságon.

 

20:10
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Michael Cox szerint III.

A taktikai guru szerint megint sokat fogjuk látni Manuel Neuert a 16-oson kívül kalandozni, hiszen a németek magasra feltolt védelmi vonala mögé beívelt labdákkal már sikerrel próbálkozott Algéria is (Mertesacker nem egy szellőléptű paripa). Cox szerint Messi és Lavezzi sebességével sokat nyerhet Argentína. 

20:22
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Új éllovas a Touron

Tony Martin egy hosszú szökés után megnyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny vasárnapi, 9. szakaszát, amelyen a francia Tony Gallopin átvette a vezetést összetettben az olasz Vincenzo Nibalitól. A Gérardmer és Mulhouse közötti 170 kilométeres etap elején egy nagyjából húszfős csoport lépett meg a mezőnytől, közülük pedig Martin 60 kilométerrel a cél előtt "robbantott", és senki nem tudta utolérni. A mezőny - benne valamennyi favorittal - öt perc hátránnyal ért célba, így a szökevénycsoportban legjobban álló Gallopin átvette a vezetést összetettben.

Eredmények, 9. szakasz, Gérardmer-Mulhouse, 170 km:
1. Tony Martin (német, Omega Pharma - Quick-Step) 4:09:34 óra
2. Fabian Cancellara (svájci, Trek) 2:45 perc hátrány
3. Greg Van Avermaet (belga, BMC Racing) azonos idővel

Az összetett élcsoportja:
1. Tony Gallopin (francia, Lotto) 38:04:38 óra
2. Vincenzo Nibali (olasz, Asztana) 1:34 perc hátrány
3. Tiago Machado (portugál, NetApp) 2:40 p h.

20:31
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Vajda Attilát kizárták

Az eredetileg ezüstérmes Vajda Attilát szabálytalan versenyzés miatt utólag kizárták C-1 5000 méteren vasárnap a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. A magyar végig vezetve végül második lett a német Sebastian Brendel mögött, de a versenybíróság megítélése szerint kihagyott egy bóját. 

20:31
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Végre jó idő van Rióban

A döntő helyszínén napokig esett az eső, de úgy tűnik, az argentinoknak és a németeknek nem kell félniük attól, hogy megáznak a nagy meccs alatt.

20:43
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Vihar Brandenburgban

A kajak-kenu Európa-bajnokságon egyelőre kényszerszünet van, a verseny jelenleg vihar miatt áll. A programból már csak az utolsó szám, a férfi kajak egyesek 5000 méteres döntője van hátra, amelynek Pauman Dániel is részvevője. 

20:48
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Az utolsó német világbajnok csapat

Az 1990-as éppen Argentína ellen győzött a döntőben. Matthäus, Völler, Klinsmann, Brehme és a többiek. Müllerék most őket próbálják meg másolni.

20:59
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Berlinben már gyűlik a nép

21:14
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Algéria után Törökország

Vahid Halilhodzic a török Trabzonspor labdarúgócsapatának vezetőedzője lett. Az algériai válogatottat a mostani világbajnokságon nyolcaddöntőig vezető bosnyák szakember másodszor fog a klubnál dolgozni, ezt megelőzően 2005-ben már irányította az együttest. A 61 éves tréner szerződésének részleteit nem hozta nyilvánosságra a klub.

Halilhodzic már hónapokkal ezelőtt jelezte távozási szándékát a szövetségi kapitányi posztról, ám a vb-n aratott siker után Algéria elnöke személyesen kérte, hogy maradjon, de egy hete hozta nyilvánosságra végleges döntését, amelyet azzal indokolt, hogy a családja is azt szeretné, ha máshol folytatná edzői karrierjét, emellett ő maga is új kihívásokra vágyik.

Algéria korábban még sosem jutott túl a csoportkörön világbajnokságon, Brazíliában viszont sikerült a 16 közé kerülnie, ott pedig csak hosszabbítás után kapott ki 2-1-re a később fináléba jutott német válogatottól.

21:25
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Vieri, Cannavaro, James Bond, Orbán Viktor

A FIFA összes fontos funkcionáriusa mellett korábbi klasszisok - Lothar Matthäus, Christian Vieri, Fabio Cannavaro -, popsztárok - Wyclef Jean, Shakira, Eros Ramazotti -, az NBA-ikon LeBron James, a világ egyik leghíresebb operaénekese, Placido Domingo, vagy a James Bondot alakító Daniel Craig is a helyszínen, a Maracanában tekintik meg a vb-döntőt. No meg persze politikusok is, köztük Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

21:43
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Ész vagy szív?

21:46
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Matthäus nem érti a nyöszörgést

A vasárnaponként megjelenő Le Journal du Dimanche francia hetilap interjút közölt Lothar Matthäusszal, aki 1990-ben játékosként egyszer már részese volt egy német-argentin világbajnoki döntőnek. Az egykori magyar szövetségi kapitány a brazil csapattal kapcsolatban értetlenkedésének adott hangot.

"Nem értem, hogy egy futballista hogyan sírhat! A brazilok mindig ezt tették. Ha szól a himnusz, ha nyertek Chile ellen, ha kikaptak a németektől, sírtak. Sohasem láttam még ilyen rossz testbeszédet. Ahelyett, hogy nyöszörögtek, inkább mutatták volna meg, hogy neymar nélkül is tudnak játszani."

21:47
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Jól mozog a Piqué család helyszínen tartózkodó tagja

21:48
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Az Úr legyen velük

21:51
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Vb-bronzos vegyesváltó

Bronzérmes lett a triatlonosok vegyesváltó világbajnokságán a Kovács Zsófia, Tóth Tamás, Vanek Margit, Vanek Ákos összeállítású magyar csapat. Kovács kezdő emberként második helyen váltotta Tóth Tamást, aki visszacsúszott a negyedik pozícióba, de hátránya nem volt jelentős. Ő maga harmadikként váltotta testvérét, a befejező emberként induló Vanek Ákost, aki megtartotta a bronzérmes pozíciót. A vegyesváltók hatodik vb-jén Nagy-Britannia harmadszor szerezte meg a győzelmet, mögötte szoros küzdelemben Franciaország négyese lett az ezüstérmes. A csupa budaörsi versenyzőből álló magyarok 24 másodperccel maradtak el a győztestől.

Eredmények:
1. Nagy-Britannia (Lucy Hall, Jonathan Brownlee, Vicky Holland, Alistair Brownlee) 1:19:07 óra
2. Franciaország (Cassandre Beaugrand, Dorian Coninx, Audrey Merle, Vincent Luis) 1:19:11
3. Magyarország (Kovács Zsófia, Tóth Tamás, Vanek Margit, Vanek Ákos) 1:19:31

21:54
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Egy kevésbé fontos párharc

A világbajnokságon eddig Toni Kroos ért a legtöbbször labdába (606), a második Javier Mascherano (602). Nem nagyon fontos, csak úgy mondtuk. 

22:01
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Di María nem kezd, Klose igen

A FIFA Twitter-oldala nyilvánosságra hozta a döntő kezdőcsapatait.
Argentína: Romero - Garay, Zabaleta, Biglia, Perez, Higuain, Messi, Mascherano, Demichelis, Rojo, Lavezzi
Németország: Neuer - Höwedes, Hummels, Khedira, Schweinsteiger, Özil, Klose, Müller, Lahm, Kroos, Boateng

22:20
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Strandon nagyon megy

A leány és a fiú magyar válogatott is megnyerte a spanyolországi U18-as strandkézilabda Európa-bajnokságot. A leányok Spanyolországot verték szétlövésben a fináléért, majd Oroszországot győzték le két szettben, míg a fiúk szintén szétlövésben múlták felül Horvátországot, a fináléban pedig Spanyolország ellen szintén szétlövésben lettek Európa legjobbjai.

22:48
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Nincs internet a Maracanában

Kiküldött tudósítónk, Kakas Peti palackpostával üzeni, hogy nincs internet a Maracanában, a megjelent nem csekély számú újságíró véres habot prüszkölve követeli a felelősök fejét. A helyiek azt mondták másfél órája, 10 perc alatt megoldják a dolgot, de most sincs internet. Reméljük, Kyle már úton van.

23:01
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Megy a meccs

Itt követheti élőben.

23:08
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Beckham nem hallott még Falklandról

23:08
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Messi és a német szörny

23:17
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

A helyszínről jelentjük

Különösebb kockázat nélkül kijelenthetjük, hogy ennek a brazil szurkolónak nem Lionel Messi a kedvenc játékosa.

Messi baba Forrás: Origo

Ez az argentin lány a Maracana előtt bárkit kifest argentin nemzeti színekre. Azt mondta az Origo tudósítójának, hogy eddig az összes meccsen ott volt, de a döntőre nem sikerült jegyet szereznie, ezért így próbál meg segíteni csapatának és a szurkolóknak.

Így segít az argentinoknak Forrás: Origo

23:33
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Oda sem mer nézni

23:36
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

A helyszínről jelentjük

A meg nem adott argentin gól után az argentin szurkolók legalább egy percig ugráltak és ünnepeltek, a németek mutatták nekik teátrális karmozdulatokkal, hogy feleslegesen ne örüljenek - írja Kakas úr Rióból. 

23:56
2014. július 13.
Vágólapra másolva!

Mára ennyi volt

Köszönjük a figyelmet, tartsanak velünk holnap is.