Bajnok lett, mégsem indulhat a BL-ben

Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül
Torghelle 10 éve intézte el Kahnékat, kifizetetlen számlák miatt nem indulhat a BL-ben a szerb focibajnok, Ribéry kihagyja a vb-t, Djokovic-Nadal döntő lesz Párizsban. A pénteki sporthírek egy helyen.
10:29
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Foci és tenisz

Két Roland Garros-elődöntőt is láthat ma a tévében, vagy megnézheti a német fociválogatottat. A részletes műsor itt.

10:31
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Vezet a Spurs

Elromlott a légkondi San Antonióban, így a Spursnek kétszeresen is le kellett győznie a hőséget a Miami Heat elleni NBA-nagydöntő nyitányán. LeBron James görcsöt kapott, a Spurs 110-95-re nyert. Részletek.

10:31
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Miért ne épp Anglia?

Roy Hodgson angol szövetségi kapitány kijelentette: semmi okát nem látja, hogy a csapata miért ne nyerhetné meg a vébét, ahogy például Dánia Eb-győztes lett 1992-ben.

10:32
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Vén Rooney?

Wayne Rooney kicsit megsértődött, amiért korábbi ManUnitedes csapattársa, Paul Scholes azt mondta rá, már túl van pályafutása csúcsán. "Nem érdekel. Ez az ő véleménye, hagyjuk rá" - reagált a 28 éves csatár.

10:50
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Lassan fejleszt a Ferrari

Bár a Ferrari visz újdonságokat Kanadába, a csapatnál a hosszabb távú fejlesztésekre helyezik a hangsúlyt, főleg a 2015-ös kocsitól várnak javulást.

11:18
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

A vb végéig várnak a görögök

A Görög Labdarúgó Szövetség csak a csütörtökön kezdődő brazíliai világbajnokság után nevezi meg a válogatott új szövetségi kapitányát. Az már februárban biztossá vált, hogy a jelenlegi szakvezető, a portugál Fernando Santos a vb-t követően távozik posztjáról, s a helyi média most találgatásokba kezdett, hogy ki is lesz majd az utódja. Egyes lapok tudni vélik, hogy már meg is született az egyezség az olasz Claudio Ranierivel.

Az EPO közölte: több jelölttel is tárgyalásban vannak, megállapodás azonban még nincs, s nem szeretnék, ha ez az ügy elvonná a játékosok figyelmét a világbajnoki szereplésről. Az új kapitányt pedig csak a torna után nevezik meg.

11:40
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Klosét izgatja az edzősködés

Pályafutása befejezése után edzősködni szeretne Miroslav Klose, a német labdarúgó-válogatott és a Lazio támadója. "Megszerzem a szükséges papírokat, s aztán visszamegyünk Münchenbe" - nyilatkozott a Bild című lapnak a 35 éves játékos. Abban ugyanakkor még nem teljesen biztos, hogy ez mikor válik esedékessé. "Jelenleg úgy gondolom, hogy jövőre fejezem be. De ez az erőnlétemtől és a sérülésektől is függ" - mondta Klose.

A Laziónál a közelmúltban hosszabbította meg a szerződését 2015-ig, de a kontraktus még egy évvel megnyújtható. Klose tagja a vb-re készülő német keretnek, s ha két gólt szerez a tornán, akkor 16 találattal megelőzi a vb-örökrangsor élén álló brazil Ronaldót. A Nationalelfben egyetlen gólra van szüksége ahhoz, hogy minden idők legeredményesebb német futballistája legyen, jelenleg 68 találattal a legendás Gerd Müllerrel holtversenyben áll az élen.

12:13
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Árverezik a Final Four-borítást

Elárverezik azt a borítást, amelyen a Veszprém, a Kiel, a Barcelona és a Flensburg játszotta múlt hétvégén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét Kölnben.

12:33
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Magyar öklész Pacquiao nyomában

Magyar bunyóst igazolt a napjaink egyik legjobb bokszolóját, Manny Pacquiaót is foglalkoztató Top Rank promóciós iroda - írja a Profiboksz.hu. A friss igazolás nem más, mint a Kanadában élő, 19 éves ifjabb Darányi Zsolt.

14:22
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Nagy hiányzója lehet a Tournak

A 2012-es bajnok Bradley Wiggins arra számít, hogy nem indulhat a július 5-én rajtoló Tour de France országúti kerékpáros körversenyen, mert csapata a címvédő Chris Froome-ot favorizálja.

14:23
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

90 éve halott a talányos legenda

Kilencven éve, 1924. június 8-án halt meg a Mount Everesten George Mallory brit hegymászó, akiről ma sem tudni, sikerült-e elsőként feljutnia a világ legmagasabb, 8848 méteres csúcsára. Mallory volt az, aki arra a kérdésre, miért akarja annyira megmászni a hegyet, azt a legendás választ adta: "mert ott van".

14:25
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Mourinho megenyhült

José Mourinho megerősítette, hogy a Chelsea-t érdekli Cesc Fabregasnak, a Barcelona világ- és Európa-bajnok játékosának szerződtetése. Idény közben a két derék sportember szócsatát vívott egymással, ezért a sajtó úgy gondolta, hiába engedné el Fabregast a Barca 33 millió euróért, a Chelsea nem fogja leigazolni. Talán mégis?

14:27
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Hangol a kéziválogatott

Pénteken és szombaton már a szlovénok elleni vasárnapi vb-selejtező időpontjában, 14.30-tól edz a Veszprém Arénában a magyar férfi kézilabda-válogatott.

14:46
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Mintaellenőrzés rohamtempóban

Komoly elvárásoknak kell megfelelnie a brazíliai labdarúgó-világbajnokság alatt a lausanne-i doppinglabornak, ugyanis a svájci intézményben tesztelik majd a tornán levett mintáknak, s az eredményeknek az adott játékos követező meccséig meg kell lenniük. A vb-n eredetileg a riói laborba kerültek volna a levett minták, ám a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) korábban megvonta az intézet akkreditációját.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) tájékoztatása szerint a világbajnokságon szereplő játékosoktól eddig levett 750 minta már Lausanne-ban van, s az a tapasztalat, hogy a dél-amerikai országokból maximum 33 óra alatt jutottak el a svájci laborba. A vb előtt mind a 736 játékostól vizelet- és vérmintát vesznek, a mérkőzések után pedig csapatonként két-két futballistát ellenőriznek majd.

15:19
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Futács maradna Diósgyőrben

Pénteken délelőtt hivatalosan is bemutatkozott a Diósgyőr labdarúgócsapatának új sportigazgatója, Árki Gábor, akinek munkáját szakmai tanácsadóként Oláh Ferenc segíti. A klub öt-hat új játékos szerződtetését tervezi, és nagyon szeretné megtartani Futács Márkót. A részletekről itt olvashat.

15:27
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Sigurdsson a Barcelonáé

A Naturhouse La Riojához igazoló Juanín García helyére a Kieltől távozó izlandi balszélső, Gudjón Valur Sigurdsson érkezik a Barcelona férfikézilabda-csapatához. Az olimpiai ezüstérmes, Eb-3. klasszis pályafutása során kétszer volt bajnok a Kiellel, nyert dán bajnokságot és kupát (AG Köbenhavn), izlandi aranyérmet (KA Akureyri) és EHF-kupát (TUSEM Essen).

15:30
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Két légiós a kazah keretben

Mindössze két légiós szerepel a magyarok elleni, szombati barátságos mérkőzésre készülő kazah labdarúgó-válogatott keretében. A legfrissebb világranglistán 124. együttesben csak Konsztantin Engel, valamint Szergej Hizsnyicsenko futballozik külföldön, előbbi a német másodosztályú Ingolstadtban Hajnal Tamás csapattársa, utóbbi pedig a lengyel Korona Kielcében játszik.

A keretbe nyolc játékost ad a Sahtyor Karagandi, amely tavaly legyőzte a Bajnokok Ligája selejtezőjében a skót Celtic Glasgow együttesét, a visszavágón azonban kikapott, de így is indulhatott az Európa Liga csoportkörében.

A kazah keret:
kapusok: Alekszandr Mokin (Sahtyor Karagandi), Vjacseszlav Kotljar (Irtisz Pavlodar), Alekszandr Petuhov (FK Tobol Kosztanaj), Sztanyiszlav Pokatyilov (Sahtyor Karagandi), Andrej Szigyelnyikov (FK Aktobe)
védők: Renat Abdulin (Atirau FK), Viktor Dmitrenko (Asztana FK), Konsztantyin Engel (Ingolstadt 04), Alekszandr Kiszlicin (FK Kajrat), Zahar Korobov (Irtisz Pavlodar), Jermek Kuantajev (FK Kajrat), Szergej Malij (Sahtyor Karagandi), Jurij Logvinyenko (FK Aktobe), Dmitrij Mirosnyicsenko (FK Aktobe), Alekszej Muldarov (FK Aktobe), Dmitrij Somko (Asztana FK), Gafurzsan Szujumbajev (Ordabaszi FK)
középpályások: Bauirzsan Bajtana (FK Taraz), Anatolij Bogdanov (FK Tobol Kosztanaj), Aszlan Darabajev (FK Kajrat), Bauirzsan Dzsolcsijev (FK Asztana), Marat Hajrullin (FK Aktobe), Bauirzsan Iszlamhan (FK Kajrat), Andrej Karpovics (Atirau FK), Valerij Korobkin (FK Aktobe), Ulan Koniszbajev (Sahtyor Karagandi), Sztanyiszlav Lunyin (Sahtyor Karagandi), Kajrat Nurdauletov (FK Asztana), Roman Murtazajev (Sahtyor Karagandi), Pavel Sabalin (FK Aktobe), Aszhat Tagibergen (FK Aktobe)
támadók: Andrej Finoncsenko (Sahtyor Karagandi), Szergej Hizsnyicsenko (Korona Kielce), Tanat Nuszerbajev (FK Asztana), Alekszej Scsetkin (FK Taraz), Toktar Zsangilisbaj (Sahtyor Karagandi)

15:40
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Multifunkcionális stadion Diósgyőrben

Multifunkcionális stadion épül Diósgyőrben a jelenlegi helyén, a 4,5 milliárd forintos beruházást a központi költségvetésből fedezik - jelentette be Vígh László kormánybiztos. A 15 ezer fős, szükség esetén 20 ezer férőhelyesre bővíthető létesítmény az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 4-es licencének megfelelően épül, valamennyi ülőhely fedett lesz.

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere elmondta: a májusi labdarúgó Magyar Kupa-döntőben látni lehetett, hogy a várost legnagyobb erővel a Diósgyőr mozgatja. Az új stadion építése egy hosszú, adminisztratív folyamat végére tesz pontot, a kormány egyértelműen támogatta ezt a tervet, mert a legnagyobb vidéki szurkolótáborral a DVTK rendelkezik.

Vígh László elmondta: az új stadion tervezése várhatóan már júliusban megkezdődik, a 12-14 hónaposra tervezett kivitelezés pedig a közbeszerzési eljárást követően indulhat meg, várhatóan a jövő év elején. A kormánybiztos megemlítette azt is, hogy megkezdődött további három stadion rekonstrukciójának előkészítése: a Szombathelyi Haladásé, a Budapest Honvédé és a Videotoné.

16:01
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Casillas: Arsenal?

A spanyol AS sportnapilap információja szerint az Arsenal labdarúgócsapata szeretné megszerezni Iker Casillast, a Real Madrid spanyol válogatott kapusát, lehetőleg még a világbajnokság befejezése előtt. A részletekről itt olvashat.

16:31
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Sohase higgyetek a szemeteknek!

16:49
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Usain Bolt kihagyja Ostravát

Nincs még versenyre alkalmas állapotban lábsérülése után, ezért lemondta az ostravai és a párizsi atlétikai viadalt Usain Bolt, a jamaicaiak világsztár sprintere. A hatszoros olimpiai bajnok a cseh és francia szervezőkkel pénteken közölte: ugyan már egészséges, de annyi edzést kihagyott, hogy még nincs megfelelő formában. Az ostravai gála június 17-én lesz, a párizsi Gyémánt Liga-versenyre július 5-én kerül sor.

17:07
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Államfődömping Brazíliában

Huszonegy állam- és kormányfő látogat majd Brazíliába a csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokság ideje alatt. A helyi hatóságok közlése szerint többek között Vlagyimir Putyint, Angela Merkelt és Albert monacói harceget is a dél-amerikai országba várják a következő hetekben. Az orosz elnök a július 13-i, riói döntőre jelentkezett be, míg a német kancellár a tervek szerint a június 16-i, német-portugál csoportmérkőzést szurkolja végig a helyszínen. A csütörtöki, Sao Pauló-i megnyitón tizenegy állam- és kormányfő lesz jelen, valamint Ban Ki Mun ENSZ-főtikár is.

17:09
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Kovács edzője a Celticnél

A Kovács Pétert is soraiban tudó norvég Strömsgodset csapatának 38 éves edzője, Ronny Deila lett a skót Celtic szakvezetője. A tréner - aki 43 év után ismét aranyéremhez segítette a norvég együttest - egy évre írt alá.

17:11
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Megvan a Videoton új edzője

Az eddigi másodedző, a spanyol Joan Carrillo Milan lesz a Videoton új szakvezetője. Segítője Nagy Mihály, az erőnléti edző Antonio Gil Puerto lesz. 

18:29
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Kihagyja a vb-t a franciák csillaga

Franck Ribéry deréksérülés miatt kimaradt a franciák vb-keretéből (részletek).

19:01
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Djokovic döntős a Roland Garroson

A másodikként rangsorolt szerb Novak Djokovic négy játszmában legyőzte a 18. kiemelt lett Ernests Gulbist a francia nyílt teniszbajnokság férfi tornájának az első elődöntőjében. A Párizsban 2012-ben döntős Djokovic ezzel egy lépésre került attól, hogy első legyen azon a Grand Slam-tornán, amelyet még egyszer sem sikerült megnyernie. A szerb sztár az első két szettet simán nyerte, a harmadik játszma azonban Gulbisé volt. A negyedik szettben aztán Djokovic hozta a kötelezőt. A döntőben vagy a világelső spanyol Rafael Nadal, vagy az olimpiai bajnok brit Andy Murray lesz Djokovic ellenfele.

férfi elődöntő:
Djokovic (szerb, 2.) - Gulbis (lett, 18.) 6:3, 6:3, 3:6, 6:3

19:51
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Balhátvédet igazol az Atlético Madrid

A spanyol bajnok Atlético Madrid leigazolja Guilherme Siqueirát, a Granada futballistáját, aki kölcsönjátékosként a legutóbbi szezonban Európa Liga-döntőben szerepelt a Benficával. A 28 éves brazil születésű, de olasz útlevéllel rendelkező balhátvéd négy évre szóló szerződést kap a Bajnokok Ligája-döntős klubnál. Siqueira vételárát nem hozták nyilvánosságra, de az összeg becslések szerint 10 millió euró (3 milliárd forint) körüli lehet. Az Atléticónak a Granadával kellett megállapodnia Siqueira leigazolásáról, mivel a futballista játékjoga a spanyol egyesületé volt.

20:16
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Nadal-Murray 6:3, 6:2, 6:1

Tenisz. A világelső lesz Djokovic ellenfele a Roland Garros-döntőben. Elődöntő: Rafael Nadal (spanyol, 1.) - Andy Murray (brit, 7.) 6:3, 6:2, 6:1.

20:19
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Alonso az első, Vettel csak negyedik

A kétszeres világbajnok Fernando Alonso, a Ferrari pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki első szabadedzésén. A 32 éves spanyol mögött Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője végzett a második, a vb-pontversenyben vezető szintén mercedeses német Nico Rosberg pedig a harmadik helyen. A címvédő, négyszeres vb-győztes német Sebastian Vettel (Red Bull) a negyedik köridőt autózta a gyakorláson.

Eredmények, 1. szabadedzés:
1. Fernando Alonso (spanyol, Ferrari) 1:17.238 perc
2. Lewis Hamilton (brit, Mercedes) 1:17.254
3. Nico Rosberg (német, Mercedes) 1:17.384
4. Sebastian Vettel (német, Red Bull) 1:18.131
5. Valtteri Bottas (finn, Williams) 1:18.361
6. Daniel Ricciardo (ausztrál, Red Bull) 1:18.435

20:37
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Nem indulhat a BL-ben a szerb bajnok

Kifizetetlen számlák miatt nem engedélyezte a szerb bajnok Crvena zvezda indulását a Bajnokok Ligája következő sorozatában az Európai Labdarúgó Szövetség. Az UEFA pénteken azt közölte, hogy a belgrádi klubnak tíz napja van fellebbezni a döntés ellen a nemzetközi Sportdöntőbíróságon (CAS). Az UEFA azzal indokolta döntését, hogy az egyesület megszegte a licenccel és a pénzügyi fair play-jel kapcsolatos szabályokat. A Crvena zvezda a múlt hónapban 2007 után először nyert ismét szerb bajnoki aranyérmet.

Az UEFA az Európa Ligából két török csapatot zárt ki, mivel a kupadöntős Eskisehirspor és a bajnoki harmadik Sivasspor érintett volt a helyi bundabotrányban a 2010/11-es szezonban. Helyettük a Karabukspor és a Bursaspor indulhatna a második számú kupasorozatban.

21:10
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Orosz focisiker Marokkó ellen

A vb-re készülő orosz labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte Marokkót. A moszkvai találkozón a hazai csapatból hiányzott két középpályás, Gyenyisz Glusakov és a csapatkapitány Roman Sirokov. Utóbbi mindegyik felkészülési meccset kihagyta sérülése miatt, majd a meccs után Fabio Capello szövetségi kapitány közölte, hogy nem épült fel, sőt hétfőn Finnországban megműtik a hátát. Így helyette a 21 éves Pavel Mogilevec utazhat a vb-re, aki eddig egyszer szerepelt a válogatottban. Glusakov a meccs előtt sérült meg, de azt mondta, hogy a brazíliai tornára teljesen rendbe fog jönni.

Glusakov a meccs előtt sérült meg, de azt mondta, hogy a brazíliai tornára teljesen rendbe fog jönni.
A pénteki mérkőzésen Vaszilij Berezuckij és Jurij Zsirkov talált a marokkói kapuba. Fabio Capello szövetségi kapitány együttese a belgákkal, az algériaiakkal és a dél-koreaiakkal szerepel majd egy csoportban.

Eredmény:
Oroszország - Marokkó 2-0 (1-0)

21:14
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Így fotózták a csinos női focistát

Az amerikai női fociválogatott kiválósága, Alex Morgan a Sports Illustrated fotózásán vett részt - igencsak lenge öltözékben.

22:06
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Torghelle 10 éve intézte el Kahnékat

"Az egyik beteg a kórházban azzal fogadott: ma van tíz éve, hogy megvertük a németeket! Az a meccs megváltoztatta az életemet, elsősorban a Kaiserslauternben lőtt góljaimnak köszönhetem, hogy 2004-ben külföldre szerződtem. Ami az operációt illeti: az orvos azt mondta, jól sikerült a tegnapi műtét, így délután már kiengedtek, otthon pihenhetek" - írja Torghelle Sándor a saját Facebook-oldalán.

22:25
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Világszínvonalú gördeszkapálya Budapesten

Világszínvonalú gördeszkapálya épült Budapesten, miután felújították a III. kerületi Görzenál területén Európa egyik legnagyobb gördeszka-, görkorcsolya- és szabadidőparkját. Az új pályát egy nemzetközi gördeszkás rendezvénnyel avatták fel. A renoválás során a létesítmény mintegy hétszáz négyzetméter első osztályú orosznyírfa-borítást kapott, alapja rétegelt lemezből és épületfából készült, így használat közben halk, de szerkezetileg stabil, időtálló és biztonságos is.

23:15
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

Kirúgták a Pingvinek trénerét

Az NHL-ben szereplő Pittsburgh Penguins menesztette Dan Bylsma vezetőedzőt. A februári, szocsi olimpián az amerikai válogatottat negyedik helyig vezető tréner elbocsátása nem meglepetés, mivel a Pingvinek évek óta bajnokesélyesként vágnak neki a szezonnak, de rendre már a Stanley-kupa-döntő előtt búcsúznak a rájátszástól, így az idei kiesés után már felvetődött az elküldése. Akkor azonban csak Ray Shero igazgató esett áldozatul a kudarcnak. Az utódjának pénteken kinevezett Jim Rutherford pedig rögtön bemutatkozó sajtótájékoztatóján közölte, nem Bylsmával képzeli el a csapat jövőjét.

"Dan kiváló ember és edző, de azt hiszem, hogy váltásra van szükség az előrelépéshez" - mondta Rutherford, aki hasonló pozícióban már bajnoki címre vezette 2006-ban a Carolina Hurricanes együttesét.
Bylsma több mint öt éven át irányította az olyan sztárok által fémjelzett csapatot, mint a kanadai Sidney Crosby és az orosz Jevgenyij Malkin. Ezalatt 252 győzelem mellett 117 vereséget könyvelhetett el, illetve rögtön kinevezése után, 2009-ben Stanley Kupa-győztes lett. Azóta viszont rendre sikertelenül zárta a rájátszást, idén a főcsoport-elődöntőben a Penguins hiába vezetett 3-1-re a párharcban, végül a New York Rangers jutott tovább 4-3-mal. Az új tréner személyéről még nem született döntés.

23:16
2014. június 6.
Vágólapra másolva!

A legeslegutolsó pillanatban döntünk

Csak az utolsó pillanatban dönt arról Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, hogy a világbajnoki keretben tartja-e a sérült Alex Oxlade-Chamberlaint.

"A legeslegutolsó pillanatban döntünk. De reméljük nem olyan súlyos a sérülés, hogy kérdéses legyen a szereplése" - mondta a szakvezető pénteken, egy nappal csapata utolsó, Honduras elleni felkészülési mérkőzése előtt.

Az Arsenal 20 éves játékosa az Ecuador elleni 2-2-es döntetlennel zárult szerdai barátságos találkozón szenvedett térdsérülést. A szövetségi kapitányoknak 24 órával válogatottjuk első vb-meccse előtt van lehetőségük változtatni a 23 fős keret összetételén.

00:23
2014. június 7.
Vágólapra másolva!

Kovács Mária döntős a boksz-Eb-n

A szupernehézsúlyú Kovács Mária bejutott a fináléba a bukaresti női ökölvívó Európa-bajnokságon. A plusz 81 kg-os súlycsoportban érdekelt, kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok Kovács pontozásos (3-0) győzelmet aratott a török Emine Bozduman felett. A magyar bokszoló a döntőben az olasz Flavia Severinnel találkozik az aranyéremért. A másik három magyar elődöntős, Ancsin Katalin (51 kg), Nagy Tímea (75) és Szatmári Petra (81) kikapott, így bronzérmet szerzett.

00:24
2014. június 7.
Vágólapra másolva!

Hamilton volt a leggyorsabb

Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzését. A vb-pontversenyben második, 29 éves versenyző mögött csapattársa, az összetettben vezető német Nico Rosberg végzett a második, míg utóbbi honfitársa, a címvédő, négyszeres világbajnok Sebastian Vettel (Red Bull) a harmadik helyen. Az első szabadedzésen leggyorsabb spanyol Fernando Alonso (Ferrari) ezúttal ötödik lett.

Eredmények, 2. szabadedzés:
1. Lewis Hamilton (brit, Mercedes) 1:16.118 perc
2. Nico Rosberg (német, Mercedes) 1:16.293
3. Sebastian Vettel (német, Red Bull) 1:16.573
4. Kimi Räikkönen (finn, Ferrari) 1:16.648
5. Fernando Alonso (spanyol, Ferrari) 1:16.701
6. Felipe Massa (brazil, Williams) 1:16.774

00:25
2014. június 7.
Vágólapra másolva!

Vége

Ezzel véget ért a mai sportos hírzuhatag, viszlát holnap.