Elkészült a Fradi-stadion, íme!

Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül
A Veszprém kikapott a BL-elődöntőben a Kieltől, a Loki megnyerte a magyar focibajnokságot, Nadal tovább menetel a Roland Garroson, Povetkin lett a WBC nehézsúlyú nemzetközi bajnoka. Közben rekordidő alatt elkészült az új Fradi-stadion (fotók lentebb). Szombati sporthírek egy helyen.
13:02
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Elképesztő kínálat

Ma képernyőre kerül a Loki bajnokavatója, a MotoGP időmérője Mugellóból, Nadal és Murray a Roland Garroson, Hanga Ádám kosármeccse a Barca ellen, a hollandok és az olaszok felkészülési meccse más találkozók mellett, és mindenek előtt a Veszprém BL Final Four-meccse a Kiel ellen. A teljes kínálatot itt találja.

13:08
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Focidömping nagy gólokkal

Anglia kényelmes játékkal is 3-0-ra verte Perut, a spanyolok a Real Madrid és az Atlético játékosai nélkül nyertek Bolívia ellen. Eredmények, videók a pénteki barátságos meccsekről itt.

13:11
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Döntős a Miami

A Miami Heat 117-92-re verte az Indiana Pacerst, ezzel zsinórban negyedszer jutott be az NBA nagydöntőjébe. Részletek itt.

13:13
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Brutális jobbhorog

A Vlagyimir Klicskótól elszenvedett veresége óta először lépett ringbe a korábbi világbajnok, orosz Alekszander Povetkin, ellenfele a Németországban elő, libanoni származású Manuel Charr volt.
A Moszkvában rendezett találkozót Povetkin kezdte jobban, testen és fejen is megkínálta néhány kemény ütéssel a meglehetősen álmosan kezdő Charrt. Végig Povetkin irányított, amit a hetedik menetben egyértelműsített is: egy kombináció végén egy brutális jobbhoroggal padlóra küldte Charrt.

A horog olyan pontosan betalált, hogy Massimo Barroveccio mérkőzésvezető számolás nélkül beszüntette a küzdelmet. Povetkin ezzel a KO-győzelemmel megszerezte a WBC szervezet nemzetközi bajnoki címét, míg Charr elszenvedte karrierje második vereségét.

13:25
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Ferrer a pályán

Már játszanak a Roland Garroson, elkezdődött David Ferrer Andreas Seppi elleni meccse, valamint a Sock-Lajovic, illetve a nőknél a Kvitova-Kuznyecova, a Halep - Torro-Flor és a Stephens-Makarova találkozó.

13:37
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Erősítene a Real, a Pool

A Real Madrid 50 millió eurót ajánl a Juventus középpályásáért, Arturo Vidalért, a Tuttosport úgy tudja, Marcelót, Moratát vagy Coentraót cserébe odaadnák a spanyolok.
A Liverpool 29 millió eurót ajánl a Southampton válogatott középpályásáért, Adam Lallanáért.

13:53
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Szállt a repülő az Anglia-Perun

Néhány unatkozó drukker papírrepülőt hajtogatott, majd dobott a pálya felé a tegnapi Anglia-Peru barátságos meccsen a Webleyben.

14:02
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Sebességrekord motorral

Andrea Iannone az Olasz Nagydíj szabadedzésén megdöntötte a MotoGP sebességrekordját: 349,6 km/órával száguldott a mugellói egyenesben az ezer köbcentis Ducatijával.

14:17
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Hamilton beszélt Rosberggel

Lewis Hamilton tisztázta a nézeteltéréseket csapattársával, Nico Rosberggel, akivel Monaco után már nem is fogott kezet. Hamilton egy közös fiatalkori fotót is mellékelt az üzenethez, mely szerint "még mindig barátok vagyunk, nincs probléma."

14:24
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Zajos Veszprém-drukkerek

A veszprémi szurkolóktól hangos a kölni Lanxess Aréna környéke már órákkal a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének rajtja előtt. A magyar bajnok drukkerei sípokkal, dudákkal felszerelve várják, hogy beengedjék őket a 20 ezres csarnokba, de addig is tőlük hangos a környék. Az MKB-MVM Veszprém 15.15-kor kezd a német Kiellel, a spanyol Barcelona és a szintén német Flensburg-Handewitt elődöntője pedig 18 órakor lesz. Döntő, bronzmeccs vasárnap.

14:31
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Di Maríáé a nap beszólása

"Fáj, amikor a legjobbadat nyújtod, majd kiderül, hogy talán a Tottenhamhez kell igazolnod" - mondta a Real Madrid szélsője a Telegraph című lapnak.

14:41
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Magyar döntős az evezős Eb-n

Könnyűsúlyú egypárban Bene Dorottya bejutott a vasárnapi A döntőbe, azaz a legjobb hat közé a belgrádi evezős Európa-bajnokságon. Más magyar egység nem jutott tovább.

14:48
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Felszökőben a vb-láz

A mai felkészülési meccsek:
Horvátország-Mali 16.00
Norvégia-Oroszország 16.00
Algéria-Örményország 18.00
Hollandia-Ghána 20.30
Portugália-Görögország 20.30
Olaszország-Írország 20.45
Mexikó-Ecuador 22.00
Kolumbia-Szenegál 23.00
Panama-Szerbia 02.00

14:50
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Debrecen-zászló a Girón?

14:59
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Szurkolói tüntetés

Mintegy 600 Milan-drukker tüntet majd délután a klub új székháza, a Casa Milan előtt Clarence Seedorf menesztése ellen. A holland mester januárban vette át a mélyrepülésben lévő klubot, de sokat ő sem tehetett, a nyolcadik helyen zárták a bajnokságot. A klubvezetés Filippo Inzaghi kinevezését szeretné.

15:02
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

David Luiz már a PSG-é

Nemrég posztolt egy közösségi portálon, elbúcsúzott a Chelsea-től, és franciául azt írta: Hajrá Párizs!

15:12
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

A sírból jött vissza a Blackhawks

A címvédő Chicago Blackhawks 4-3-ra győzött a Los Angeles Kings vendégeként, így egyenlített az NHL nyugati főcsoportdöntőjének hatodik meccsén. A hazaiak kilenc perccel a vége előtt még egy góllal vezettek, de a vendégek a hajrában két gólt ütve nyertek. A párharcot eldöntő hetedik találkozót magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezik Chicagóban. A győztes a New York Rangers együttesével találkozik a Stanley Kupa-döntőben.

15:22
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Máris savazzák az új Vidi-igazgatót

Már a kinevezése alapján odapörkölt a magyar Fourfourtwo Burcsa Győzőnek, a Videoton új klubigazgatójának. A lap egy négy évvel korábbi Michel Platini-interjúból vett elő egy részletet: "Igaz, hogy a mexikói vb-n a francia meccs előtt a magyar játékosok megpróbálták rávenni önöket arra, hogy legyen döntetlen az eredmény? - Igen, akkor játszott egy magyar az Auxerre-ben (ez Burcsa Győző lehetett - a szerk.), aki valamennyire tudott franciául, ő beszélt egy-két sráccal, akit ismert, de a többiek is mutogatták keresztbe tett ujjaikkal, hogy nekik jó az iksz, ha nekünk is." Részletek itt.

15:34
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Toszkán kiscsapat a Serie A-ban

Hat év után visszatért az első osztályba az Empoli, amely második lett, miután az utolsó fordulóban 2-0-ra legyőzte a Pescarát. A bajnokságot már korábban megnyerte a Palermo. A harmadik feljutó helyről rájátszás dönt a Latina, a Cesena, a Modena, a Bari, a Crotone és a Spezia között.

15:50
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Kolo Touré maláriás

Kolo Touré, a Manchester City elefántcsontparti focistája maláriás lett. A 33 éves védő valószínűleg akkor kapta el a betegséget, amikor az ország legnagyobb városába, Abidjanba látogatott, mielőtt csatlakozott volna a nemzeti együtteshez - mondta Cyrille Dah csapatorvos. Touré valószínűleg a jövő héten már újra tréningezhet.

15:57
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Ferrer oktatott

David Ferrer 6:2, 7:6(2), 6:3-ra legyőzte Andeas Seppit a Garros 3. fordulójában, Ivo Karlovic pedig visszalépett az első szett elvesztése után Kevin Anderson ellen. A fiatal Dusan Lajovic Jack Sockot gyűrte le (6:4, 7:5, 6:3), a csodás menetelés a következő körben érhet véget, ahol a Rafael Nadal-Leonardo Mayer csata továbbjutójával találkozik majd. A nőknél Simona Halep 6:3, 6:0-ra nyert Maria-Teresa Torro-Flor ellen.

16:05
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Alonso a MotoGP-n

Fernando Alonso, a Ferrari pilótája Jorge Lorenzóval, a Yamaha versenyzőjével barátkozik a MotoGP mugellói futmán.

16:18
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Navas ki-, D. Costa bekerült

Jesus Navas kikerült a spanyol válogatott vb-keretéből, Del Bosque kapitány indoklása szerint mert nem volt játékban. Diego Costa, az Alético sérült csatára viszont bekerült, az orvosok tehát bíznak abban, hogy használható lesz a vébén.
Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Napoli), David de Gea (Manchester United)
Védők: Cesar Azpilicueta (Chelsea), Gerard Pique (Barcelona), Jordi Alba (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Javi Martinez (Bayern Munich), Raul Albiol (Napoli), Juanfran Torres (Atletico Madrid).
Középpályások: Sergio Busquets (Barcelona), Xavi Hernandez (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Cesc Fabregas (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Koke Resurreccion (Atletico Madrid), David Silva (Manchester City), Juan Mata (Manchester United), Santi Cazorla (Arsenal).
Csatárok: Pedro Rodriguez (Barcelona), Diego Costa (Atletico Madrid), David Villa (Atletico Madrid), Fernando Torres (Chelsea)

16:19
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Van Gaal kerete

Így mennek a vb-re a hollandok:
kapusok: Jasper Cillessen (Ajax Amsterdam), Tim Krul (Newcastle United), Michel Vorm (Swansea City)
védők: Daley Blind (Ajax Amsterdam), Stefan de Vrij (Feyenoord), Daryl Janmaat (Feyenoord), Terence Kongolo (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Paul Verhaegh (FC Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Joel Veltman (Ajax Amsterdam)
középpályások: Jordy Clasie (Feyenoord), Jonathan de Guzman (Swansea City), Nigel de Jong (AC Milan), Leroy Fer (Norwich City), Arjen Robben (Bayern München), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (PSV Eindhoven)
csatárok: Memphis Depay (PSV Eindhoven), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Dirk Kuyt (Fenerbahce), Jeremain Lens (Dinamo Kijev), Robin van Persie (Manchester United)

16:27
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Maratoni női meccs

Szvetlana Kuznyecova három óra 15 perces meccsen 6:7, 6:1, 9:7-re verte Petra Kvitovát, ezzel a negyedik fordulóba jutott a Garroson.

16:31
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Szárnyalás a teniszpályán

Már megy a Gael Monfils-Fabio Fognini meccs a Garroson. A két játékos négy éve hatalmas meccset játszott egymással, Monfils pedig már most is szárnyal.

16:33
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Tudta-e?

A spanyol válogatott vb-keretében az Atlético Madrid 22 éves üdvöskéje, Koke Resurrección is helyt kapott. Tudta-e, hogy a játékos második neve Feltámadást jelent?

16:58
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

21 vb-újonc egy csapatban

Costa Rica kolumbiai szövetségi kapitánya, Jorge Luis Pinto is kijelölte a 23 fős, végleges keretet, amelyben mindössze két olyan játékos van - a védő Michael Umana és a középpályás Christian Bolanos  -, aki részese volt az ország legutóbbi, 2006-os vb-részvételének.
kapusok: Keilor Navas (Levante), Patrick Pemberton (Alajuelense), Daniel Cambronero (Herediano)
védők: Johnny Acosta (Alajuelense), Giancarlo Gonzalez (Columbus Crew), Michael Umana (Saprissa), Oscar Duarte (FC Bruges), Waylon Francis (Columbus Crew), Heiner Mora (Saprissa), Junior Diaz (Mainz), Cristian Gamboa (Rosenborg), Roy Miller (New York Red Bulls)
középpályások: Celso Borges (AIK Stockholm), Christian Bolanos (FC Köbenhavn), Oscar Esteban Granados (Herediano), Michael Barrantes (Aalesund), Yeltsin Tejeda (Saprissa), Diego Calvo (Valerenga), Jose Miguel Cubero (Herediano)
csatárok: Bryan Ruiz (PSV Eindhoven), Joel Campbell (Arsenal), Randall Brenes (Cartagines), Marco Urena (Kuban Krasznodar)

17:00
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Rossi csúnyán lemaradt

Marc Márquez az idei hatodik pole pozícióját is megszerezte a MotoGP Olasz Nagydíján. Andrea Iannone és Jorge Lorenzo indulhat még az első sorból, Valentino Rossi csak a tizedik.

17:10
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Kiel-Veszprém

Öt perc múlva kezdődik a kézis BL-elődöntő, kövesse nálunk élőben!

17:23
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Parádés kezdések

Alilovic mindjárt a Veszprém-meccs elején kivédett egy hetest, majd a magyarok emberhátrányból vezetést szereztek. Rafael Nadal pedig 6:2-re behúzta az első szettet a Garroson Leonardo Mayer ellen.

17:34
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Csúnya áremelés

A ManCity már tett egy 30 millió eurós ajánlatot Mehdi Benatiára, az AS Roma marokkói játékosára, ám Walter Sabatini, az olaszok sportigazgatója kijelentette: a bal lába is többet ér ennél. Azért nagy nehezen még mindig eladná a középső védőt, de legalább 61 milliót kér érte.

17:51
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Federer dugóba került

De nem bánja, azt mondja, nem olyan rossz az Párizsban.

17:57
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Hosszú Katinka autóversenyzőként is dögös

18:18
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Erősít a Liverpool

Hétfőn aláír a Liverpoolhoz Rickie Lambert, a Southampton csatára, négymillió fontért.

18:24
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Fabregas eladó

A Telegraph úgy tudja, a Barcelona tényként közölte, hogy 30 millió fontért eladja Cesc Fabregast, akiért négy klub is jelentkezett (Arsenal, Manchester United, Chelsea, Manchester City). Fabregas maga is visszavágyik a PL-be.

18:30
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Nadal már rendben

Rafa Nadal túlélt egy hullámvölgyet Mayer ellen, 4:5-ről fordítva behúzta a második szettet is. A Monfils-Fognini 1-1-re áll, a harmadik szettben 4:4.

18:32
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Magyar sakkbajnokok

A lett Igor Kovalenko győzelmével fejeződött be a 33. Zalakaros Sakkfesztivál, a Sax Gyula emlékverseny. A torna egyben országos bajnokság is volt, legjobban szerepelt magyarként Berkes Ferenc lett a magyar bajnok, a nőknél pedig Mádl Ildikó.

18:40
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Sakksiker Rózsahegyen

A magyar férfi csapat első, a női pedig negyedik lett a szlovákiai Rózsahegyen rendezett, 33. alkalommal kiírt sakk Mitropa Kupán.

18:41
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Monfils fordított

Már ő vezet 2-1-re a szettek tekintetében Fognini ellen a Garroson.

19:02
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Dühöngött a pehelysúlyú Bika

Brutális, ötödik menetes kiütéses győzelemmel védte meg WBA pehelysúlyú reguláris világbajnoki címét, és egyben begyűjtötte a "Dühöngő Bika", azaz Vic Darchinyan skalpját Nicholas Walters - írta a Profiboksz.hu.

19:07
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Quintana nyert a Girón

Michael Rogers nyerte a Giro 20. szakaszát, az összetettben a kolumbiai házicsatában a Rigoberto Uránt maga mögött tartó Nairo Quintana győzött.

19:11
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Nadal nem hibázott

Bár voltak kisebb megingásai, Rafael Nadal végül három szettben továbbjutott a Garroson Leonardo Mayer ellen. Fabio Fognini viszont 6:0-ra nyerte a 4. játszmát, így jöhet a döntő szett Gael Monfils ellen.

19:57
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Büntetett a Pápa

A hajrában fordított a Pápa az Újpest ellen az NB I utolsó fordulójában: Lombard-Újpest 2-1. Gólszerzők: Csizmadia (84.), Kenesei (89.), ill. Suljic (17.).

20:12
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Kolumbiai bringás nyeri a Girót

Az ausztrál Michael Rogers nyerte szombaton a Giro d'Italia olasz országúti kerékpáros körverseny utolsó alpesi szakaszát, összetettben pedig az élen álló kolumbiai Nairo Quintana megőrizte több mint háromperces előnyét, ezzel gyakorlatilag bebiztosította végső diadalát.

20:34
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Magyar győzelem Kassán

Eredményes hajrájának köszönhetően győzelemmel folytatta szereplését a magyar női kosárlabda-válogatott a kassai felkészülési négyes tornán: Farkas Sándor szövetségi kapitány együttese 13 ponttal 73-60-ra bizonyult jobbnak szombaton az észt csapatnál. A magyar válogatott pénteken 74-66-ra kikapott a németektől, vasárnap pedig a szlovákokkal találkozik.

20:47
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Alig egy év alatt meglett a Fradi-szentély

"Elkészültünk!" - írta a Facebook-oldalán a Market Zrt., amely szerint rekordidő, 14 hónap alatt bontották le a régi, és építették fel az új ferencvárosi stadiont. "A vetett fűnek még erősödni kell, közben folyamatosan tart a próbaüzem, az engedélyeztetés, de a képeken is láthatjátok az előzetesen 2014. szeptemberére tervezett időpont helyett, elkészültünk előbb" - írta a Market Zrt. Íme néhány fotó, további képek a Facebook-oldalukon ide kattintva látható.

Forrás: Market Zrt./Molnár Péter
Forrás: Market Zrt./Molnár Péter
Forrás: Market Zrt./Molnár Péter
Forrás: Market Zrt./Molnár Péter
20:49
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Doppingvádak az argentinoknál

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség orvosi stábja váratlan ellenőrzéssel meglepte az argentin válogatottat, amelynek edzőtáborából Ezequiel Lavezzi és Ángel Di María is hiányzott. Sajtóértesülések előbbi távolléte nem volt véletlen, de a válogatott vezetői tagadják a vádakat. A részletekről itt olvashat.

21:11
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Továbbjutott Babos a Roland Garroson

Babos Tímea és az amerikai Eric Butorac sikerrel vette a vegyespárosok nyolcaddöntőjét a francia nyílt teniszbajnokság szombati versenynapján. A magyar játékos párjával az első játszmát 6:1-re, mindössze húsz perc alatt elvesztette a Sania Mirza, Horia Tecau indiai, román párossal szemben, ezt követően azonban feljavult a játéka, és 35 perc alatt egyenlített. Az összecsapás így döntő rövidítésben dőlt el a magyar-amerikai duó kettős javára (1:6, 6:4, 10-7). Babosék a negyeddöntőben az Alizé Ccornet, Jonathan Eysseric francia párossal találkoznak.

21:25
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Újabb vb-keret van meg

Nem sokkal a mali elleni felkészülési mérkőzést követően kijelölte 23 fős végleges világbajnoki keretét Niko Kovac, a horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

kapusok: Stipe Pletikosa (Rosztov), Danijel Subasic (AS Monaco), Oliver Zelenika (Dinamo Zagreb)

védők: Darijo Srna (Sahtar Donyeck), Dejan Lovren (Southampton), Vedran Corluka (Lokomotiv Moszkva), Gordon Schildenfeld (Panathinaikosz), Danijel Pranjic (Panathinaikosz), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Sime Vrsaljko (Genoa)

középpályások: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Sevilla), Ognjen Vukojevic (Dinamo Kijev), Ivan Perisic (Vfl Wolfsburg), Mateo Kovacic (Internazionale), Marcelo Brozovic (Dinamo Zagreb), Sammir (Getafe), Ivan Mocinic (Rijeka)

támadók: Mario Mandzukic (Bayern München), Ivica Olic (Vfl Wolfsburg), Eduardo da Silva (Sahtar Donyeck), Nikica Jelavic (Hull City), Ante Rebic (Fiorentina)

21:29
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Luis Suárezre számítanak

Sérülése ellenére bekerült az uruguayi labdarúgó-válogatott végleges, 23 fős világbajnoki keretébe Luis Suárez. A Liverpool csatára múlt hét szerdán artroszkópos térdműtéten esett át, és bár 15-20 nap a felépülési idő, Oscar Tabarez szövetségi kapitány így is számít rá. A részletekről itt olvashat.

21:57
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Győztes búcsú a stadiontól

Az MTK Budapest a sereghajtó Kaposvár 2-0-s legyőzésével búcsúztatta el otthonát, a Hidegkuti Nándor Stadiont a labdarúgó NB I 30., utolsó fordulójában.

OTP Bank Liga, 30. (utolsó) forduló:
MTK Budapest - Kaposvári Rákóczi 2-0 (2-0)
Hidegkuti Stadion, 2000 néző
v.: Pintér
MTK: Hegedüs L. - Poór (Kelemen, 77.), Kálnoki Kis (Asztalos, 77.), Rodenbücher, Nagy T. - Bese, Vukmir, Vass P., Vass Á., Ladányi (Eppel, a szünetben) - Horváth Zs.
Kaposvár: Rusák - Okuka, Diallo, Kovács O., Hadaró - Firtulescu (Böjte, 75.), Dankwah, Balázs B., Thian, Florean - Kink (Murai, 32.)
gól: Bese (34., 43.)
sárga lap: Hadaró (32.), Thian (50.), Florean (56.), Diallo (71.)

A második világháborúban lerombolt és 1947-ben újjáépített Hidegkuti Stadion bontását a mérkőzést követő hetekben fokozatosan kezdik meg, az új, ötezer férőhelyes létesítmény, amely majd a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiának is otthont ad, várhatóan 2016 őszére készül el.

22:01
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Lezajlott az időmérő a Hungaroringen

Marco Wittmann, a BMW német pilótája nyerte a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi futamának szombati időmérő edzését, így vasárnap ő rajtolhat az élről a Hungaroringen. Mellőle egy volt Forma-1-es versenyző indul. Részletek ide kattintva.

22:10
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Szakályt nem szeretik Kecskeméten

A Puskás Akadémia Szakály Dénes két góljával győzött Kecskeméten a labdarúgó NB I 30., utolsó fordulójának szombati mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 30. (utolsó) forduló:
Kecskeméti TE-Phoenix Mecano – Puskás Akadémia 1-2 (1-1)
Kecskemét, 1684 néző
v: Farkas Ádám
Kecskemét: Verebélyis - Burics, Gyagya, Varga R., Farkas Á. – Vukasovic, Patvaros, Eninful - Szécsi, Balázs (Pekár 79.) – Pavicevic (Gréczi 70.)
Puskás Akadémia: Somodi - Szélesi, Vaszicsku (Szekeres 52.), Tamás, Fabio - Tóth II B., Nagy Zs. – Denkovic (Tóth I. B. 73.), Szakály D., Berki (Bertus a szünetben) - Németh E.
gól: Balázs Zs. (15.) illetve Szakály D. (35. 83.)
kiállítva: Vukasovic (45.)
sárga lap: Farkas (14.) illetve Vaszicsku (12.)

22:11
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Csodát tett, Barcát vert a Flensburg

Döbbenetes mérkőzést játszott egymással a Barcelona és a Flensburg a férfi kézilabda Bajnokok Ligája második elődöntőjében. A német együttes meglepően jól kézilabdázott, de a félidei 18-17-es előny ellenére kevesen fogadtak volna a végső győzelmükre. Főleg azok után, hogy a csapat a 34. percben még 21-18-ra vezetett, de a Barca innen fokozatosan felőrülte az ellenállását. A 40. percben már a spanyolok neve mellett volt hárommal több gól (25-22), Saric kiválóan védett, és az 52. percben Rutenka a negyedik Barca-hetest értékesítve 32-26-ra növelte az előnyt.

Ami innen kezdve történt, az maga volt a csoda: a Fléensburg az utolsó nyolc percben nem kapott gólt, de Glandorf három, Wanne kettő és Radivojevic egy góljával 32-32-re mentette a meccset. Jöhetett a hosszabbítás, ahol a Barca végig vezetett, két alkalommal is két gól volt az előnye, de a vége 36-36 lett, jöhettek a büntetők. Egyetlen hetes maradt ki, Karabatic lövését kivédte, így a Flensburg jutott a fináléba.

22:47
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Nyertek az NB I-es feljutók

A feljutását már korábban bebiztosító Nyíregyháza és Dunaújváros győzelemmel zárta a labdarúgó NB II 2013/14-es idényét. Előbbi a már kiesett Kozármisleny otthonából hozta el a három pontot, utóbbi pedig hazai pályán a Békéscsabát győzte le. A szintén búcsúzó Kisvárda a Cegléd elleni sikerrel fejezte be NB II-es szereplését.

NB II, 30. (utolsó) forduló:
Dunaújváros-Békéscsaba 3–0 (2-0)
Szolnoki MÁV-Stadler Rail - Balmazújváros 1-2 (1-1)
FGSZ Siófok-Soproni Vasutas 4-0 (2-0)
Kisvárda-Cegléd 2-0 (0-0)
Szigetszentmiklós-Zalaegerszeg 2-1 (0-1)
Kozármisleny-Nyíregyháza Spartacus 0-1 (0-0)
Ajka-Vasas 2-6 (2-3)

23:01
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Most nem Berki szállította az érmet

Kállai Zoltán ezüstérmet nyert lólengésben a tornászok portugáliai világkupaversenyén, Anadiában. Kállai már a selejtezőben is jól teljesített, 14,950 ponttal másodikként jutott fináléba. A döntőben gyakorlatára 15,150 pontot kapott, ezzel lett ezüstérmes.

23:18
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Összecsaptak a magyar fociválogaott ellenfelei

A magyarral azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportba került román labdarúgó-válogatott 1-0-ra nyert a Puskás Ferenc Stadionban jövő szerdán pályára lépő albán együttes ellen. A szombati barátságos mérkőzés egyetlen gólját Razvan Rat szerezte a 82. percben. A magyar válogatott október 11-én Bukarestben játszik majd Eb-selejtezőt.

23:26
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Lampard David Villa csapattársa lesz

A Mirror angol napilap szerint Frank Lampard megegyezett az Egyesült Államokban szereplő New York Cityvel, és a szezon végén elhagyja a Chelsea-t. A 35 éves középpályás 13 idényt húzott le a londoniaknál, ahol lejár a szerződése. A Manchester City és a New York Yankees tulajdonában álló New York City már szerződtette David Villát is.

23:45
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

A sötétedés megmentette Murrayt

A rossz látási viszonyok miatt két meccset is vasárnapra halasztottak a Roland Garros férfi egyesében. Andy Murray öt játszmára kényszerült Kohlschreiber ellen, de a britnek fáj a lába, ápolták is, így jól jön neki a halasztás.

A két félbeszakított meccs:
Kohlschreiber (német, 28.) - Murray (brit, 7.) 6:3, 3:6, 3:6, 6:4, 7-7
Gasquet (francia, 12. kiemelt) - Verdasco (spanyol, 24.) 3:6, 2:6, 2:2

23:50
2014. május 31.
Vágólapra másolva!

Feljutott a Deportivo

A Deportivo La Coruna labdarúgócsapata biztosította feljutását a spanyol élvonalba: a galíciai együttes szurkolói a másodosztály utolsó előtti fordulójában, a Jaen 1-0-s legyőzését követően ünnepelhettek. A Deportivo mellett korábban a listavezető Eibar már feljutott a Primera Divisiónba.

00:11
2014. június 1.
Vágólapra másolva!

Vereséggel is bajnok a Loki

A Debrecen hazai pályán 2-0-ra kikapott a Budapest Honvédtól a labdarúgó NB I utolsó fordulójában és bár az üldöző Győri ETO 5-0-ra verte a Mezőkövesdet, de jobb gólkülönbségével a Loki nyerte a bajnokságot. Részletek ide kattintva.

00:53
2014. június 1.
Vágólapra másolva!

Nyertek a hollandok, ikszeltek az olaszok és a portugálok

Világbajnoki felkészülési mérkőzésen Hollandia 1-0-ra verte Ghánát, a gólt Van Persie szerezte a hatodik percben.

A Cristiano Ronaldo nélkül felálló Portugália 0-0-t játszott Görögországal, akárcsak Olaszország Írországgal.

Ennyi volt mára a sportzuhatagunk. Ne feledjék, vasárnap BL-bronzmeccset játszik a Veszprém kézicsapata, és eldől, hogy a Fradi vagy a Videoton lesz a bajnoki bronzérmes, így Európa Liga-induló.