Cikkünk folyamatosan frissül
A Veszprém a PSG-t kapta a BL-ben, újabb munkás halt meg a brazíliai focivébé egyik stadionjának építkezésén. Diego Costa lehet, hogy kihagyja a Barca elleni foci-BL-negyeddöntőt, Nuno Gomes visszavonul, győzött a Fradi. A keddi sporthírek.
09:35
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Kapaszkodik a Málaga

A Málaga 2-1-re legyőzte a Real Betist a spanyol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának utolsó mérkőzésén. A Betis maradt az utolsó helyen, a Málaga a 12.

09:43
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

A Löwen fért be a BL-negyeddöntőbe

A Rhein-Neckar Löwen jutott be utolsóként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. A német csapat az első meccsen 32-28-ra kikapott a Kielcétől, a visszavágón pedig 27-23-ra nyert, így több idegenben lőtt góllal ment a nyolc közé. A Veszprém a Löwennel, a francia PSG-vel, a macedón Metalurg Szkopjéval vagy a német Flensburggal kerülhet össze (hogy kivel járna a legjobban, arról itt olvashat), a sorsolást kedden 12.15-kor tartják.

09:48
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Diego Costa sérült

Kihagyhatja a Barcelona elleni BL-negyeddöntő keddi mérkőzését az Atlético Madrid brazil születésű csatára, Diego Costa. A hétfő esti, már a Camp Nouban tartott edzést tíz perc után abbahagyta, és az Atlético edzője, Diego Simeone azt mondta róla, nem hiszi, hogy játszhat kedden. Costa a szombati, Athletic Bilbao elleni bajnoki utolsó perceiben cserét kért, de akkor még úgy lehetett tudni, a húzódása nem súlyos.

09:59
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Megjött a szél az Adria Kupára

A vasárnapi, a gyenge szél miatt lerövidített első szakasz után hétfőn folytatódott a 8. Aranysekli Adria Kupa vitorlás túraverseny. A Hvar sziget déli részén található Palmizanból indultak a hajók, és végre szél is volt.

A 2. futam eredményei
Bavaria 32-es hajóósztály:
1,. Anteres
2. Dobsi
3. Rozália Team

Dufour 445/455 GL hajóosztály:
1. Mobilitás Team
2. Johnny Bravo Xalling
3. Tengeri Farkasok

Dufour 375/385 GL hajóosztály:
1. Obession Sailin Team
2. Sea Rummers
3. Black Horse

Ilyen volt a rajt Forrás: Origo

10:18
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Babos Tímea nyert Monterreyben

A jelenlegi legjobb magyar teniszezőnő, Babos Tímea simán győzött a monterrey-i tenisztorna első fordulójában a hazai pályán versenyző Ximena Hermoso ellen. Babos 2012-ben egyéniben, tavaly párosban megnyerte ezt a versenyt. A következő ellenfele a japán Date-Krumm Kimiko lesz. A 43 éves ázsiai teniszező nagy meglepetésre az első helyen kiemelt, nemrég Indian Wellsben tornagyőztes olasz Flavia Pennettát győzte le. Babos 2013-ban éppen Date-Krumm oldalán nyerte meg a párosversenyt.

Eredmények:
Babos (magyar)-Hermoso (mexikói) 6-1, 6-2
Vekic (horvát)-Muguruza Blanco (spanyol, 5. kiemelt) 7-6, 7-6
Morita (japán)-Niculescu (román) 6-4, 3-6, 7-6
Date-Krumm (japán)-Pennetta (olasz, 1.) 7-5, 6-2
Kiick (amerikai)-Majeric (szlovén) 6-4, 6-3
Pliskova (cseh)-Peer (izraeli) 6-3, 6-3
Mladenovic (francia)-Konta (brit) 6-4, 6-2
Jaksic (szerb)-Knapp (olasz) 6-3, 6-4
Gibbs (amerikai)-Hlavackova (cseh) 6-3, 6-4

10:38
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Anglia háborog a drága vb-mez miatt

Levegőért kapkodnak az angol fociszurkolók, miután hétfőn bemutatták a válogatott új mezét, melyet a nyári brazíliai világbajnokságon is viselni fog a csapat. A tiszta fehér mez ugyanis 90 fontba, átszámítva majdnem 34 ezer forintba kerül. (A hozzá tartozó nadrág ára 25, a sportszáré 12 font, így a teljes szett 127-ra rúg, ez kb. 47 ezer forint). A piros váltómez 60 font - írja a Daily Express internetes kiadása.

A szurkolók szerint mindez különösen azért arcátlanság, mert egy éve sincs, hogy kijött az előző mez, abban összesen kilencszer játszott a válogatott (hétszer a fehérben, kétszer a pirosban). A Telegraph szerint még egy parlamenti képviselő, Chris Williamson is megszólalt az ügyben, "gyalázatos átverésnek" nevezve az árat. Az angol szövetség közölte, nincs ráhatása arra, milyen drága a mez, a Nike sportszergyártó pedig azzal védekezett, hogy a fogyasztói árat a forgalmazó állapítja meg, nem a gyártó, és a legtöbbet úgyis a 60 fontos szurkolói replikából adják majd el.

10:49
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Kanizsai szurkolók vád alatt

A Nagykanizsai Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen, csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy csoport nagykanizsai kosárlabda-szurkoló ellen, miután 2013 februárjában "kirívóan közösségellenes, erőszakos magatartásukkal riadalmat és megbotránkozást keltve" meghiusítottak egy meccset - közölte a Zala Megyei Főügyészség.

A Murafém Kanizsa KKS és a Zalaegerszeg KKMB közötti másodosztályú bajnoki előtt egy nagyobb létszámú, ittas kanizsai szurkolói csoport trágár szavakkal szidalmazta a bemelegítést végző zalaegerszegi játékosokat és vendégszurkolókat, majd a 9. percben fejbe ütötték az egyik vendégjátékos barátnőjét. Később többen beugrottak a pályára, rugdosták és leköpték a játékosokat, hamarosan tömegverekedés alakult ki - áll a közleményben.

11:01
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

NBA: klubrekordot állított be a Spurs

A ligaelső San Antonio Spurs sorozatban 18. győzelmét aratta az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfői játéknapján, ezúttal az Indiana vendégeként, ezzel beállította a klubrekordot.

Eredmények:
Indiana Pacers-San Antonio Spurs 77-103
Charlotte Bobcats–Washington Wizards 100–94
Atlanta Hawks–Philadelphia 76ers 103–95
Detroit Pistons–Milwaukee Bucks 116–111
Miami Heat–Toronto Raptors 93–83
Chicago Bulls–Boston Celtics 94–80
Minnesota Timberwolves–Los Angeles Clippers 104–114
New Orleans Pelicans–Sacramento Kings 97–102
Denver Nuggets–Memphis Grizzlies 92–94
Utah Jazz–New York Knicks 83–92

11:05
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

NHL: csak a Minnesota nyert idegenben

A négy mérkőzésből három hazai győzelmet hozott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, az egyetlen idegenbeli sikert a Minnesota Wild aratta a Los Angeles Kings vendégeként.

Eredmények:
Los Angeles Kings-Minnesota Wild 2-3
Ottawa Senators-Carolina Hurricanes 2-1 - szétlövéssel
New Jersey Devils-Florida Panthers 6-3
Anaheim Ducks-Winnipeg Jets 5-4 - hosszabbítás után

11:14
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Másfél óra a Csendes-óceánban

A viharban kiesett a hajóból, és 90 percet a háborgó Csendes-óceánban töltött egy brit vitorlázó a World Yacht Race nevű Föld körüli verseny 10. szakaszán, 2500 mérföldre San Fransiscótól. A 46 éves londoni Andrew Taylor, miután kimentették, azt mondta, nem tudta, egyáltalán látják-e a társai, ammikor egyre messzebb sodródott a hajótól. Az életét valószínűleg az mentette meg, hogy a mentőmellény mellett vízhatlan ruha is volt rajta, de így is vészesen kihűlt a teste. A mentésről készült videó itt nézhető meg.

11:39
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Ronaldo, Rooney és Neymar kockáztat

A Nike új reklámjában Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney és Neymar együtt szerepel. A reklám címe: kockáztass mindent!

12:12
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Puskás ma ünnepelne

Ma lenne 87 esztendős Puskás Ferenc olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes, 85-szörös magyar és négyszeres spanyol válogatott labdarúgó, edző, a Nemzet Sportolója.

12:40
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Így bukott Frici

„Normál esetben ezzel 10 másodpercet veszítettünk volna, de a hátsó differenciálművet védő alumíniumlemez eldeformálódott, felemelte az autó hátulját, ezért le kellett szerelnem, és mivel ezt több csavar fogja, így sok időbe tellett levenni. Egyébként kényelmesen végezhettünk volna a második helyen” – mondta az Origónak rali-ob egyik esélyese, Turán Frigyes, aki a szezonnyitó Miskolc Rallyn a 28. helyen zárt. Részletek és a bukás videón ide kattintva.

13:13
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Újra meztelenkedett a nagymellű drukker

Az olaszok egyik celebje, Marika Fruscio nagy Napoli-szurkoló, a dúskeblű hölgy előszeretettel meztelenkedik egy-egy Napoli-meccs után. Legutóbb a Roma elleni sikert ünnepelte az ágyon, most pedig a Juventus legyőzése után egy kádban kacérkodott a Napoli-drukkerekkel.

13:58
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Ismét meghalt egy munkás

Újabb haláleset történt Brazíliában, a Sao Pauló-i vébéstadion építkezésén leesett egy állványról egy munkás, és azonnal életét vesztette. Ő már a hetedik ilyen áldozat. Részletek itt.

14:45
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

A PSG-vel játszik a Veszprém

Kézilabda. A francia Paris Saint-Germaint kapta az MKB-MVM Veszprém a férfi Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Az első meccs Párizsban lesz. További részletek itt.

15:08
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

A tulajdonos biztosította az Újpest jövőjét

Roderick Duchatelet, az Újpest FC elnök-tulajdonosa egy nagyobb összeget helyezett letétbe a klubot korábban működtető Újpest FC Kft. számláján, így vált lehetővé, hogy az indulási jogot átvihesse egy új cégbe, a csapat jövője pedig hosszú távra biztosítva legyen.

A belga üzletember keddi sajtótájékoztatóján elmondta, amennyiben azok a cégek, amelyek felszámolási eljárást indítottak az Újpest FC Kft.-vel szemben a fennálló tartozások miatt, nem tudják bebizonyítani igazukat a bíróságon, akkor ezt az összeget visszakapja. Hozzátette: jó esélyt lát arra, hogy "viszontlátja" pénzét, az összeg mértékéről csak annyit árult el, hogy "nagyon nagy". További részletek itt.

15:29
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Stadionbezárás egy lelőtt tiniszurkoló miatt

Harminc napra bezárták a perui futballbajnok Universitario stadionját, a Monumentalt, mert egy tinédzsert lelőttek a szurkolói csoportok vasárnapi összecsapása során. A fiatalember, akit a mellkasán ért lövés, azonnal belehalt sérülésébe.

Egy rendőrségi szóvivő szerint a limai klub által a kemény magnak juttatott ingyenjegyek elosztása körül alakult ki az összetűzés az egyes szurkolói csoportok között.

A kerület polgármestere a történtekre úgy reagált, hogy amíg nincs garancia az erőszakos cselekmények megelőzésére, a klub nem kap licencet a működésre. Peru egyik legnagyobb múltú és legnépszerűbb egyesületének, melynek stadionjába 80 ezren férnek be, 30 napja van arra, hogy előálljon a biztonsági tervvel. A vasárnapi találkozót egyébként 3-1-re elvesztette az Universitario a Sport Huancayóval szemben.

15:42
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Kiverte egy finn a magyar birkózó-világbajnokot

Mindhárom magyar kikapott a negyeddöntőben a finnországi Vantaában zajló birkózó Európa-bajnokság keddi nyitónapján. A nők 58 kg-os súlycsoportjában szereplő világbajnok Sastin Marianna meglepetésre maradt alul a hazai közönség által biztatott, háromszoros junior Eb-győztes Petra Ollival szemben.

A szabadfogásúak 97 kilós kategóriájában Szmik Attila két siker után a 2012-es Európa-bajnoktól, az orosz Abduszaman Gagyiszovtól szenvedett vereséget, míg a női 48 kg magyarja, Dénes Mercédesz a világ- és Európa-bajnok, illetve olimpiai ezüst- és bronzérmes azeri Marija Sztadniktól kapott ki.

Mindhárom versenyző akkor jut vigaszágra, ha legyőzőjük nyer az elődöntőben is. Az első versenynap negyedik magyar érdekeltje, Lukács Norbert is reménykedhet még a folytatásban, ugyanis az őt búcsúztató török Servet Coskun négy közé jutott a szabadfogásúak 65 kg-os kategóriájában.

15:46
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Nagy bajban az uruguayi foci

A futballhuliganizmus következtében kialakult válság miatt, bő két hónappal a világbajnokság előtt lemondott az Uruguayi Labdarúgó Szövetség teljes vezetősége. A végrehajtó bizottság hétfőn hozta meg a döntését egy olyan helyzetben, amelynek kialakuláshoz a köztársasági elnök José Mujica és a játékosok szervezete is hozzájárult.

16:07
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

A magyarok rágyúrnak a rúdugrásra

A felmérések után hivatalosan is útjára indult a Magyar Atlétikai Szövetség országos rúdugró programja, ennek keretében először Békéscsabára látogatott az orosz Borisz Volkov vezette szakmai stáb.

Volkovot, aki többek között az olimpiai-, világ-, és Európa bajnok Makszim Taraszov edzője is volt, Szabó Dezső és Skoumal Péter segíti. A program fő célja, hogy az orosz rúdugróiskola mintájára minden részletre kiterjedően (kiválasztás, beiskolázás, technika-oktatás, edzés, versenyzés) új alapokra helyezze a rúdugró versenyszámot. Spiriev Attila sportigazgató szerint a hosszú távú cél, hogy a 2020-as olimpián már induljon magyar rúdugró.

16:20
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Hárman a vigaszágon

Az első, keddi versenynapon szőnyegre lépett négy magyar közül hárman vigaszágra jutottak a finnországi Vantaában zajló birkózó Európa-bajnokságon, a világbajnok Sastin Marianna viszont kiesett.

A 48 kilós Dénes Mercédesz és a szabadfogásúak 97 kg-os súlycsoportjában érdekelt Szmik Attila egyaránt a negyeddöntőben szenvedett vereséget, de legyőzőik a következő meccsüket is megnyerték, így a fináléba jutottak, ami azt jelenti, hogy mindkét magyar folytathatja szereplését a bronzéremért. Előbbi az orosz Nagyezsda Fjodorovával, utóbbi a német William Harth-tal vagy a finn Jere Tapani Heinóval találkozik azért, hogy a harmadik helyért birkózhasson. A szabadfogásúak 65 kg-os kategóriájában a nyolcaddöntőben alulmaradt Lukács Norbert szintén a bronzmérkőzésért lép szőnyegre a szlovák Mykola Bolotnjuk ellen. Az 58 kilós Sastint meglepetésre legyőző finn Petra Olli ugyanakkor kikapott a négy között, így a magyar világbajnok kiesett.

16:40
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Nincs már Fradi-jegy az újpesti meccsre

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában az Újpest-Ferencváros mérkőzésre már elfogytak a jegyek a vendégszektorba, így már csak a hazai szurkolók vásárolhatnak belépőt. A rangadóra ezúttal nem lehetett online jegyet venni, mert mindkét klub egyetértett abban, hogy ennek nagy lenne a biztonsági kockázata. Az Újpest-szurkolók számára a mérkőzés napján, pénteken 10 órától kizárólag a Mildenberger utca felőli pénztárak lesznek nyitva - írja az MLSZ.hu.

16:59
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Fecskendezett az olimpiai hős

Doppingvétség miatt a Nigériai Atlétikai Szövetség (AFN) négy évre eltiltotta az edzősködéstől Lee Evanset, aki két aranyérmet nyert az 1968-as mexikóvárosi olimpián. Az AFN keddi tájékoztatása szerint a 67 éves, Nigériában tanácsadóként tevékenykedő amerikai tréner és egy másik szakember tavaly olyan szert adott egy fiatal atlétanőnek, amelytől az pozitív tesztet produkált. A versenyző állítása szerint Evans társa egy ízben elvitte őt egy orvoshoz, aki befecskendezett neki valamit, amitől elájult. Evans 1968-ban 400 méteren és a 4x400-as váltó tagjaként is világcsúccsal diadalmaskodott, előbbi idejét (43.86 mp) húsz évig nem tudták megdönteni.

17:25
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Minden magyar birkózó kiesett

Mindhárom vigaszágra került magyar kikapott, így egyikük sem birkózhat a bronzéremért a finnországi Vantaában zajló birkózó Európa-bajnokság mai nyitónapján. Ezzel befejeződött a magyarok szereplése a nyitónapon. Negyeddöntős vereségét követően a 48 kilós Dénes Mercédesz az oroszok junior világ- és Európa-bajnokától, Nagyezsda Fjodorovától, míg a szabadfogásúak 97 kilogrammos kategóriájában Szmik Attila a német William Harthtól kapott ki.

A szabadfogásúak 65 kilós súlycsoportjában a nyolcaddöntőben alulmaradt Lukács Norbert a szlovák Mykola Bolotnjuktól szenvedett vereséget a vigaszág első körében.

A nyitónap negyedik magyarja, az 58 kilós, világbajnok Sastin Marianna még a vigaszágra sem jutott, mert a nyolc között őt meglepetésre legyőző finn Petra Olli kikapott az elődöntőben.

17:58
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Pórul járt Azerbajdzsán

A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség 500 ezer dolláros bírsággal sújtotta azeri tagszövetségét. A budapesti székhelyű IWF kedden azzal indokolta döntését a honlapján, hogy tavaly az ország sportolói közül kilencen is fennakadtak a doppingellenőrzésen.

A 2013-as tiranai Európa-bajnokságon harmadik Zulfugar Szulejmanovot életre szóló eltiltással büntették, mert éppen letöltötte kétéves eltiltását, amikor a kontinensviadalon ismét megbukott a vizsgálaton.

A másik nyolc vétkes két évig nem versenyezhet, Eb-érmeiktől pedig megfosztották őket. Az azeri szövetség tagságát ugyan nem függesztik fel, de a szervezetnek mindössze hat hónapja van a bírság befizetésére, s ameddig ezt nem teszi meg, sportolói nem indulhatnak a nemzetközi versenyeken.

18:05
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Több csapat indulhat a póló-Eb-n

Négy-négy csapattal bővítik a vízilabda Európa-bajnokság mezőnyét, így a 2016-os belgrádi kontinensviadalon a férfiaknál már 16, a nőknél pedig 12 nemzeti együttes szerepel majd. Az erre vonatkozó javaslatot az Európai Úszószövetség elnöksége, a LEN Büro fogadta el hétvégi isztambuli ülésén.

A férfitornán így négy négyes csoportban szerepelnek majd a válogatottak, s míg a csoportelsők azonnal a negyeddöntőbe kerülnek, a második-harmadik helyezettek keresztbe játszanak a nyolcba jutásért.

A 12 csapatot felvonultató női torna átveszi a jelenlegi férfi menetrendet: két hatos csoportba sorolják a csapatokat, az elsők az közvetlenül elődöntőbe jutnak, a második-harmadik helyezettek pedig még egy mérkőzést játszanak ezért.

18:26
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Eto'o nem játszhat a PSG ellen

Nem épült fel combsérüléséből, így kihagyja a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő szerdai első mérkőzését Samuel Eto'o, a Chelsea kameruni futballistája. A támadó tíz nappal ezelőtt, az Arsenal elleni 6-0-s diadal alkalmával dőlt ki a sorból, nem sokkal azt követően, hogy gólt szerzett. Eto'ót várhatóan a spanyol Fernando Torres helyettesíti majd a francia fővárosban.

18:40
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Guardiolát akarta a MU?

A Bayern München edzője, Pep Guardiola azzal viccelődött, hogy talán kapott egy állásajánlatot a Manchester Unitedtől, csakhogy a gyenge angoltudása miatt nem értette, hogy miről is van szó. "Talán csak nem értettem, hogy ajánlatot kaptam-e vagy nem. Az angoltudásom nem túl jó, és amikor Sir Alex Fergusonnal beszélgettünk, ő olyan gyorsan beszélt, hogy nem értettem meg."

18:55
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Hányt a Tour-győztes

Mark Cavendish betegség miatt visszalépett a háromnapos belgiumi kerékpárversenytől, a De Pannétől. A 2011-es Tour-győztes hányt, és ment a hasa, és mivel napokig nem javult az állapota, hazatért Nagy-Britanniába, hogy erőt gyűjtsön és újratervezze a versenynaptárát.

19:15
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Elődöntős a Debrecen

Az NB I-t vezető Debrecen legjobb négy közé jutott a Ligakupában, miután zárt kapuk mögött 3-2-re kikapott a Puskás Akadémia otthonában. Az első meccsen 1-1-es döntetlen született, ám később az MLSZ 3-0-ra módosította a találkozó végeredményét, mivel Francisco Gallardo, a felcsútiak spanyol légiósa jogosulatlanul lépett pályára.

Ligakupa, negyeddöntő, visszavágó: Puskás Akadémia - DVSC-TEVA 3-2 (1-2)
Továbbjutott: a DVSC-TEVA, 5-3-as összesítéssel.

19:30
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Bayern-maci Manchesterben

19:45
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Bacsa elintézte

A Diósgyőr Bacsa Patrik góljával nyert a másodosztályú Szigetszentmiklós vendégeként a Ligakupa negyeddöntőjében, így 3-2-es összesítéssel továbbjutott.
Ligakupa, negyeddöntő, visszavágó: Szigetszentmiklós (NB II) - Diósgyőri VTK 0-1 (0-1)
Továbbjutott: Diósgyőri VTK, 3-2-es összesítéssel.

20:00
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Mourinho dicsér

Mourinho a PSG elleni csatára készül, meglepő módon most az ellenfelet dicsérve. Többek közt a franciák "fantasztikus támadóit" dicsérte, és kijelentette, hogy sok PSG meccset játszott, melyeken "tisztán látszik a csapat filozófiája, akkor is, ha mindhárom középpályásukat lecserélik".

20:20
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

De Luca mesterműve

Giuseppe De Luca az Atalanta utolsó négy bajnoki góljában mind közvetlen szerepet vállalt (két gól, két asziszt).

20:30
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Új edző a Jegesmedvéknél

Majoross Gergely lett a Miskolci Jegesmedvék hokicsapatának új edzője. A 157-szeres válogatott, nyolcszoros magyar bajnok játékos megbízatása két évre szól, és a nyári felkészüléssel veszi át a Mol Ligában elődöntős, a Magyar Kupában pedig harmadik helyen záró együttest. Majoross korábban szerepelt a Miskolcban, majd edzőként a MAC-nál és több korosztályos válogatottnál dolgozott, és segítője Rich Chernomaznak, a felnőtt válogatott szövetségi kapitányának is. Elődje, a kanadai Bob Dever a szezon végén távozott.

20:40
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Nadal játszik a vonaton

Nem teniszt, hanem a számítógéppel:

20:45
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Nuno Gomes abbahagyja

Befejezi húszéves pályafutását Nuno Gomes, a portugálok korábbi válogatott focistája. A 37 éves játékos döntését volt klubja, a Benfica honlapján tette közzé kedden. A jövőben a lisszaboni együttes nemzetközi tanácsadójaként tevékenykedik majd.

Nuno Gomes a Benficával 12 idény alatt kétszer nyert bajnokságot és egyszer Portugál Kupát. Ezen kívül megfordult a Boavistában, a Bragában, a Fiorentinában és - legutóbb - a Blackburn Roversben is. A portugál válogatottban 79-szer lépett pályára, és 29-szer volt eredményes. Játszott többek között a 2002-es és 2006-os világ-, valamint a 2000-es, 2004-es és 2008-as Európa-bajnokságon.

20:55
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Woods hátfájása

Hátproblémája miatt nem indul az év első Major-tornáján, a jövő heti US Mastersen a golfozók világranglistáját vezető Tiger Woods. A 38 éves amerikai játékos kedden közölte erre vonatkozó döntését, hozzátéve, hogy hétfőn műtéten esett át.

21:10
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Az Old Trafford készen áll

...a Bayern fogadására. De készen áll-e a ManUnited?

21:15
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

A Camp Nou is készen áll

... az Atlético Madrid elleni BL-negyeddöntőre.

21:20
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Ugrai, Diallo

E két fiatalember góljaival nyert 2-0-ra a Ferencváros Pápán, így összesítésben 6-0-al jutott a legjobb négy közé a Ligakupában. A mezőny szerdán lesz teljes, a Videoton-Pécs (17.30) meccs után.

21:30
2014. április 1.
Vágólapra másolva!

Folytatás a BL-lel

Zárjuk a napi sporthírek percről percre adását, de ne maradjanak velünk este is: mindkét Bajnokok Ligája -negyeddöntőt élőben közvetítjük: a Manchester United-Bayern Münchenhez streamet is talál, a Barcelona-Atlético Madrid történéseit szövegesen dolgozzuk fel.