Van Persie egy hónapra kidőlt

Vágólapra másolva!
TENNIS WIMBLEDON TENNIS BALL TRAINING ATTITUDE HORIZONTAL Britain's Andy Murray (R) and his coach Ivan Lendl (L) attend a training session at the practice courts on day ten of the 2013 Wimbledon Championships tennis tournament at the All England Club in W
Britain's Andy Murray (R) and his coach Ivan Lendl (L) attend a training session at the practice courts on day ten of the 2013 Wimbledon Championships tennis tournament at the All England Club in Wimbledon, southwest London, on July 4, 2013. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS - RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Cikkünk folyamatosan frissül
Kisorsolták a Bajnokok Ligája negyeddöntőit. Duchatelet tulajdonos szerint az MLSZ éppen az Újpest ellen döntött csütörtök este, Monizt gyötri a lelkiismeret Adams haláláért, Durant közel került Jordan abszolút rekordjához, este láthatjuk Ibrahimovicot. Pénteki sporthírek percről percre.
10:00
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

BL-sorsolás a tévében

Péntek van, épp túljutottunk két Bajnokok Ligája- és egy Európa Liga-napon, ennek ellenére ma is eseménydús nap lesz a tévében. A részletes műsort itt találja.

10:05
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Durant közel Jordanhez

Az oklahomai Kevin Durant sorozatban 33. mérkőzésén jutott el legalább 25 pontig az NBA-ben, így már csak hét remeklésre van szüksége a csúcstartó Michael Jordan beéréséhez. A legendás Chicago Bulls-sztár az 1986/1987-es idényben egymás után 40-szer szórt minimum 25 pontot.

NBA, alapszakasz:
Cleveland Cavaliers–Oklahoma City Thunder 95–102
Houston Rockets–Minnesota Timberwolves 129–106
Portland Trail Blazers–Washington Wizards 116–103
Golden State Warriors–Milwaukee Bucks 115–110

10:10
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Bajban az Újpest

"Az MLSZ valójában nemet mondott az Újpest FC megmentésére" - írta közleményben Roderick Duchatelet tulajdonos, kijelentve: Magyarországot egy jobb hellyé akarták tenni, ahol "az igazság teret kap és a bűnözők börtönben vannak", de veszítettek. A belga üzletember szerint a szövetség lépésről lépésre sarokba kényszerítette a klubját, amely hiába próbálta "kreatív megoldásokkal" megvédeni a becsületét. Az Újpest létéért folytatott küzdelemről itt olvashat bővebben.

10:15
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Moniz lelkiismerete

A profi focisták érdekvédelmi szervezete, a FIFPro kampányt indított Akeem Adams, a Fradi védőjének halála után - írta a Nemzeti Sport. A cél az orvosi szűrővizsgálatok továbbfejlesztése, a szív- és érrendszeri betegségek szűrésének erősítése.

Ricardo Monizt, a Fradi volt edzőjét a jelek szerint ma is gyötri a lelkiismeret a trinidadi légiós halálért, ugyanis a fenti kezdeményezés egyik élharcosa lett. A holland szerint lehetne javítani az ijesztő statisztikán, hogy százezer játékosból 3,6 hirtelen szívhalál miatt veszíti el életét. "Ha fejlesztünk a vizsgálatokon, csak egy fog meghalni. Azt szeretném, ha fejlesztenék az egész rendszert. Ez őrület! Megvizsgálják a játékosok térdét, izmait, de ami az egész szervezetet működteti, a szívet mellőzik. Szeretném figyelmeztetni az edzőket és a játékosokat az orvosi vizsgálat komolyságáról."

10:25
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

A legrövidebb meccs

Minden idők legrövidebb nyilvántartott férfitenisz-meccsét vívta Jarkko Nieminen Bernard Tomiccsal a miami torna nyitókörében: a finn teniszező mindössze 28 perc 20 másodperc alatt győzött 6:0, 6:1-re. Az első szett csupán 13 percig tartott, Tomic összesen 13 labdamenetet nyert meg. A 21 éves, két hónapja csípőműtéten átesett ausztrál nem vette zokon a vereséget: "Mindent kihoztam magamból, és nemsokára remélhetőleg száz százalékon leszek."

Az eddigi rekordot Greg Rusedski és a német Carsten Arriens találkozója tartotta: 1996-ban a brit szervakirály 29 perc alatt nyert 6:0, 6:0-ra Sydneyben. A férfi versenyeket szervező ATP 1991 óta tartja nyilván a mérkőzések hosszát.

10:35
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Cipőt vágtak Klicskóhoz

Shannon Briggs balhét csapott Floridában, azzal vádolta Vlagyimir Klicskót, hogy már csak nyugdíjas takarítónőkkel bokszol, és követelte, hogy ott helyben verekedjen vele. Bővebben itt olvashat az incidensről.

10:45
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Zsók az MVP

Noha az Érsekújvár nyerte a MOL Liga döntőjét, a Brassó játékosa, Zsók Levente lett a sorozat legértékesebb játékosa. A többi különdíjast és az All Star-csapatot a Jégkorongblogon láthatja.

10:55
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Hokimámor Miskolcon

A hokis Magyar Kupa négyes döntőjében hat meccsből ötöt Miskolcon rendeznek majd. Az egyetlen kivétel a Dab.Docler-Sapa Fehérvár rangadó lesz.

A program:
március 28., péntek, 1. forduló:
Dab.Docler - Sapa Fehérvár AV19, Dunaújváros 17.45
Miskolci Jegesmedvék - Ferencváros, Miskolc 18.00

március 29., szombat, 2. forduló:
Sapa Fehérvár AV19 - Ferencváros 15.00
Miskolci Jegesmedvék - Dab.Docler 18.30

március 30., vasárnap, 3. forduló:
Ferencváros - Dab.Docler 13.30
Miskolci Jegesmedvék - SAPA Fehérvár AV19 17.00

11:10
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Izgul a Real, a Barca, a MU

Kezd gyülemleni a feszültség a Bajnokok Ligája-sorsolás helyszínén, Nyonban. Már előkészítették a terepet a délben kezdődő ceremóniához a negyeddöntős csapatok (Atlético Madrid, Barcelona, Bayern München, Chelsea, Dortmund, ManUnited, PGS, Real Madrid) számára.

11:20
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Felszökött a Clásico-láz

Spanyolországban már most a vasárnapi Real Madrid-Barcelona bajnokiról szól minden. Olyannyira, hogy a Mundo Deportivo már csütörtökön percről percre tudósítást közölt a három nap múlva esedékes meccsről, többek közt Shakira és Irina Shajk képeivel, statisztikákkal, mindennel ami fontos, és ami nem.

11:30
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Murray Lendlről

Több mint két évnyi közös munka után szakított Andy Murrayvel edzője, Ivan Lendl. "Nagyon nagyon nehéz lesz pótolni, mert kevesen rendelkeznek ilyen tapasztalattal" - ismerte el a BBC-nek a 26 éves skót játékos, aki 2012-ben US Opent és olimpiát, tavaly Wimbledont nyert a nyolcszoros Grand Slam-győztes irányításával.

Lendl és Murray tavaly Wimbledonban Forrás: AFP/Adrian Dennis

11:44
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Meghalt a világbajnok brazil csapatkapitány

Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Hilderaldo Luiz Bellini, az 1958-ban világbajnok brazil labdarúgó-válogatott középső védője és egyben csapatkapitánya. Bellini több mint tíz éve Alzheimer-kórral küzdött, folyamatos kezelés alatt állt, három éve pedig elveszítette beszédképességét.

Az 1958-as svédországi diadalt követően az 1962-es chilei vb-n győztes brazil válogatottnak is a tagja volt, de nem lépett pályára, majd négy évvel később, az angliai vb-n két mérkőzésen jutott szerephez.

Szobra - amely emlékezetes mozdulatát megörökítve úgy ábrázolja őt, hogy jobb kezével a magasba emeli a trófeát - ott áll a riói Maracana Stadion előtt.

Bellini szobra a Maracana előtt Forrás: AFP/Vanderlei Almeida
11:59
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Sennára emlékezünk

Ma lenne 54 éves Ayrton Senna. A háromszoros világbajnok Forma-1-es versenyző húsz éve, az imolai versenyen halt meg egy balesetben. A Google is rá emlékszik ma.

Forrás: Origo

12:10
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Talmácsi a saját csapatában versenyezhet

Saját csapatot indított Talmácsi Gábor, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájának 2007-es győztese. A Talmácsi Racing pénteki bemutatkozó sajtótájékoztatóján elhangzott, idén a 19 éves Bódis Richárd a superbike-vb superstock 600-as kategóriájában, a 13 esztendős Somosi Alexander pedig a superbike-vb hivatalos utánpótlás sorozatának utolsó négy versenyén áll majd rajthoz.

"Régi álmomat sikerült valóra váltanom saját csapatom elindításával" - mondta Talmácsi Gábor, s hozzátette, versenyzői pályafutása alatt szerzett tapasztalatait szeretné most a fiataloknak átadni.

Saját visszatérésével kapcsolatban arról számolt be,  tavalyi súlyos sérülését követően változatlanul dolgozik azon, hogy újra versenyezhessen, s ezt már saját csapata színeiben tenné. "Egy hónapja volt az utolsó műtétem, de szükség van még 3-4 hónapra ahhoz, hogy egyértelműen lássuk, vissza tudok-e térni" - tette hozzá Talmácsi.

12:21
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Vajda és Kozák együtt

Az olimpiai bajnok kajakossal, Kozák Danutával készül az olimpiai bajnok kenus, Vajda Attila a Nelo hajógyártó portugáliai központjában. "Szerencsém van, mert a megérkezésem után megkezdődött a felmelegedés, így több mint egy hete minden edzésünket 20-22 Celsius-fokban és szélcsendben végezzük" - kezdte a Délmagyarnak vajda.

"Dana már február közepe óta itt van Portugáliában, én március elején csatlakoztam hozzá. Ő már előrébb tart, mint én, így ezen a héten még nem teszteltük egymást, de szerintem a jövő héten már igazi partnerei lehetünk egymásnak" - mondta az olimpiai bajnok kenus, aki 1000 és 5000 méter mellett 500 méteren is szeretne bizonyítani.

Az edzőtábor monotonitását olvasással, tanulással, alvással vagy napozással próbálja megtörni.

12:39
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Meglőtték, hős lett

Tyquone Greer egy középiskolai kosármeccsen három másodperccel a vége előtt, 68-68-as állásnál bevágott egy hárompontost (ez volt a találkozón az egyetlen kísérlete), ezzel csapata, az Orr Acadamy 71-68-ra legyőzte a körzeti döntőben a North Chicagót. A sztori érdekessége, hogy kilenc nappal ezelőtt Greer részese, pontosabban áldozata volt egy lövöldözésnek, a szomszédjában egy kerti partin eldördült egy fegyver, a golyó pedig átment a lábán. Szerencsére nem lett komolyabb baja, és gyorsan felépült. "Istennek tervei vannak velem" - mondta a meccs hőse a találkozó után.

13:01
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Kezdődik

A nap sporteseménye, a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek sorsolása most kezdődik Nyonban. Nincsenek kiemelések, nem kerülik el egymást az azonos nemzetbeliek, tehát bárki bárkivel összekerülhet. A nyolcaddöntőkben a meccsenkénti gólátlag 3,2-es volt.

A nyolcba jutott csapatok: Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Borussia Dortmund, Atlético Madrid, Bayern München, FC Barcelona, Paris Saint-Germain.

Három spanyol, két német, két angol és egy francia klub jutott a negyeddöntőbe. Nincs olasz.

13:12
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Együtt a spanyolok

Az első párosítás: Barcelona-Atlético Madrid.

13:12
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Mourinho Ibra ellen

A harmadik pár: Paris Saint-Germain - Chelsea

13:13
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

A tavalyi döntőst kapta a Real

Real Madrid-Borussia Dortmund

13:14
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

MU-Bayern

Az utolsó párosításban kizárásos alapon a Manchester United a címvédő Bayern Münchennel játszik, az első meccset Angliában rendezik.

13:30
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Neymar mit csinál?

Liszttel a szájában próbál meg énekelni a barátai előtt.

13:59
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Itt is sorsolnak

Az Európa Liga negyeddöntőinek párosítása is rövidesen kiderül, kezdődik a sorsolás.

14:15
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Megvan a Juve ellenfele

A párosítások:
AZ - Benfica
Lyon - Juventus
Basel - Valencia
Porto - Sevilla

14:21
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Íme Talma új csapata

A korábbi gyorsaságimotoros-világbajnok Talmácsi Gábor a saját csapatának bemutatkozó sajtótájékoztatóján pózol a fotósoknak az istálló két pilótájával, a 13 éves Somosi Alexanderral (balra) és a 19 éves Bódis Richárddal.

Forrás: MTI/Illyés Tibor
14:31
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Messi Özilék ellen

Szeptember 3-án, Düsseldorfban német-argentin barátságos labdarúgó-mérkőzést rendeznek. Helmut Sandrock, a német szövetség főtitkára pénteken elmondta: egyértelmű szándék volt, hogy a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőinek rajtja előtt egy erős, közönségvonzó csapattal találkozzanak. A németek szeptember 7-én kezdik meg az Eb-selejtező sorozatot, amikor is a skótokat fogadják Dortmundban.

14:42
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Így reagáltak a Bayernnél

Egy mókás Twitter-bejegyzés azok után, hogy a Bayern Münchennél megtudták, hogy a Manchester Unitedet kapták a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében:

15:02
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Ez igen!

Az utolsó Serie A-s szezonját töltő 36 éves Udinese-csatár, Antonio Di Natale sportszerűen gratulált a Roma kapusának, Morgen De Sanctisnak, amikor kivédte a lövését.

Forrás: Origo

15:31
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

BL-t nyerhet a Veszprém

A Veszprém a Wisla Plockot kapta a kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a lengyel csapatban játszik a szerb-magyar kettős állampolgárságú Nikola Eklemovics, aki korábban a Veszprémben is megfordult, sőt, egyszer KEK-et és hatszor a magyar bajnokságot is megnyerte a klubbal.

"Ha a papírformát nézzük, nem mi vagyunk a mostani párharc esélyesei" - kezdte Eklemovics a Telekom Sporthír Szolgálatnak. "Szeretnénk Dávid lenni a veszprémi Góliát ellen, de ez csak egy álom, amit hazai pályán is nehéz lesz valóra váltani. Hét nemzet kézilabdázóit vonultatja fel a csapatom, amely egyelőre nem képes olyan játékra, amit mostanában a Veszprém szokott bemutatni, azt viszont bátran kimondhatom, hogy küzdeni mi is nagyon tudunk. A Veszprémnek megvan a csapata ahhoz, hogy idén vagy jövőre a Bajnokok Ligájában megcélozza az első helyet. Éppen ezért mi nagyon örülnénk annak, ha vasárnap szoros meccset tudnánk vívni, ehhez azonban az is kell, hogy a sérült játékosaink gyorsan felépüljenek."

15:51
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Forduló a tragédia árnyékában

Anglia-szerte hétperces késéssel kezdődnek el a mérkőzések az április 11-14-i hétvégén, a 96 áldozatot követelő hillsborough-i futballtragédia 25. évfordulóján. Az angol szövetség a döntéssel az 1989. április 15-én hat perc elteltével, a lelátói tumultus miatt félbeszakadt Sheffieldben az FC Liverpool-Nottingham Forest FA-kupa-elődöntőre kíván emlékezni.

A túlzsúfolt Leppings Lane-tribünön mintegy 3000 ember szorongott, s a tömeg többeket a pályát a lelátótól elválasztó fémrácshoz nyomott. Nem sokkal később már halottak, sérültek és pániktól megzavarodott emberek sokasága lepte el a játékteret. 94-en a helyszínen vesztették életüket - köztük a mai liverpooli csapatkapitány, Steven Gerrard akkor tízéves unokatestvére -, egy 14 esztendős fiú négy nappal később, a kórházban halt bele a sérüléseibe, a 96. áldozat pedig négy év kómát követően távozott az élők sorából. További 766-an szenvedtek sérüléseket, sokan közülük máig nem tudták feldolgozni az átélt szörnyűségeket.

5.30-tól érdemes nézni:

16:04
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Honosítottak a magyar válogatottba

Magyar állampolgár lett Vilovszki Uros, az MKB-MVM Veszprém szerbiai születésű kézilabdázója. A 30 éves beállós a klub közleménye szerint péntek délután a veszprémi Városházán Porga Gyula polgármester előtt letette az állampolgári esküt, így akár a magyar válogatottban is szerepelhet.

16:17
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Már unják a Realt

A Borussia Dortmund ügyvezetője, Hans-Joachim Watzke nem akarta a Realt Madridot kapni a BL negyeddöntőjében. "Az elmúlt szezonban négyszer játszottunk a Reallal. A világ talán legjobb csapatát kaptuk, szerettük volna őket elkerülni, de ez most így alakult" - mondta Watzke. A Borussia tavaly az elődöntőben búcsúztatta a Real Madridot, a 4-1-re megnyert dortmundi meccsen Robert Lewandowski lőtte a németek összes gólját, ám most eliltás miatt nem játszhat az első, madridi találkozón.

A 4-1-es meccs összefoglalója:

16:31
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Robben: Nagyszerű, hogy a MU-t kaptuk

Arjen Robben örül annak, hogy a Bayern München a Manchester Unitedet kapta a BL negyeddöntőjében. "Nagyszerű a sorsolásunk, nagyon várom már a két meccset, örülök, hogy az elsőt otthon játsszuk. A Manchester United nincs jó formában, de ettől még egy nagyon jó csapat, és ezt az Olimpiakosz elleni visszavágón be is bizonyította" - mondta a Bayern holland szélsője.

Egy vicces Tweet, így reagált Robben, amikor megtudta, hogy a ManUnitedet kapták:

16:42
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Kaszált a FIFA

Hetvenkétmillió dolláros (16,27 milliárd forint) profittal zárta a 2013-as évet a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), ezzel 1,432 milliárdra nőtt a tartaléka. A szervezet közlése szerint a bevételek összege 1,386 milliárd dollár volt, míg a kiadások 1,314 milliárdot tettek ki a 2014-es világbajnoksághoz kötődő négyéves kereskedelmi ciklus harmadik évében. A FIFA pénzügyi eredménye általában a vb-k évében éri el a csúcsot. Az idei mérleget jövő márciusban teszik közzé.

16:55
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Van Persie a tévé előtt

Az Olimpiakosz elleni 3-0-s BL-nyolcaddöntőben három gólt szerző Robin van Persie nem játszhat a hétvégén a West Ham United ellen. A Manchester United csatára megsérült a szerdai találkozón, nem tűnik súlyosnak az állapota, de elővigyázatosságból pihenteti őt David Moyes menedzser.

17:18
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Válságértekezlet a Milannál

Clarence Seedorfnak a stábjával lett volna megbeszélése, de a klub vezetői berendelték egy megbeszélésre. Minden olasz forrás egybehangzóan állítja, hogy Seedorfnak nagyon össze kell kapnia magát, mert a Lazio és a Fiorentina elleni meccseken az állásáért játszik a csapata. Ha kirúgják, Mauro Tassotti veheti át a helyét ideiglenesen.

17:43
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Csak egyszer "buzizták" le az NBA-játáékost

Jason Collins kosárlabdázó az első sportoló, aki valamelyik nagy amerikai csapatsport profi ligájában játszik, és nyíltan vállalta, hogy homoszexuális. A tavaly tavaszi coming outját követő általános vélekedés az volt, hogy az meg fogja zavarni a csapata nyugalmát, és hatalmas médiafigyelem kísérte, amikor februárban leigazolta a Brooklyn Nets. Ehhez képest a Nets azóta szárnyal, zsinórban 10 meccset nyertek Collinsszal, és a center szerint eddig semmiféle inzultus nem érte sem az öltözőben, sem a pályán, egyetlen kivételtől eltekintve, de különösebben az sem érdekelte: „Ő egy bunkó, szóval ráhagytam. Azzal foglalkozz, amit képes vagy befolyásolni.” – mondta el a Daily Mailnek. „Ez az eset megmutatja, hogy a duma a nyugalom megzavarásáról lószar. Csak a csapat és a sport számít.” Collins kiemelte csapata és társai érdemeit, és másokat is őszinteségre biztatott: „Remélem, ez minden játékosnak megmutatja, hogy lehet életed a pályán kívül is, és nem kell rejtegetned semmit.”

18:03
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Még nem ébresztik fel Törőcsiket

Egyelőre nem ébresztették fel az altatásból Törőcsik Andrást, az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóját, akin agyműtétet hajtottak végre. Polonkai Zoltán, az exfutballista közeli barátja az MTI-nek pénteken azt mondta: nem rosszabb az állapota, mint egy napja, nem lépett fel komplikáció sem és nincs életveszélyben az orvosok tájékoztatása szerint. A felébresztését illetően úgy fogalmazott: "a hétvégét valószínűleg átalussza." Törőcsik hétfőn névnapi partin volt, elesett, s olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy kórházba kellett szállítani. A Merényi Gusztáv Kórházban operálták meg, egy vérömlenyt távolítottak el az agyáról, s a beavatkozás óta az intenzív osztályon fekszik mesterséges kómában.

18:22
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Stoch nyerte a síugró világkupát

Bár a szlovéniai versenyt a téli olimpia óta taroló Severin Freund nyerte, a negyedik helyen végző lengyel Kamil Stoch pontszámával bebiztosította, hogy ő nyeri idén a síugrók világkupáját. Két versennyel a zárás előtt Stoch 168 ponttal vezet, papíron még behozható lenne az előnye, de nagyjából esélytelen, hogy ne ő nyerjen. 

18:35
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Ferguson gratulált Wengernek

„Gratulálok Arsene-nek, hogy az ezredik mérkőzésére készül. Nem tudom hangsúlyozni, mennyire elkötelezettnek, strapabírónak és áldozatkésznek kell lenned ahhoz, hogy eljuss egy ilyen fontos mérföldkőhöz, éppen ezért csodálom Wengert - mondta Sir Alex Ferguson abból az alkalomból, hogy Arsene Wenger következő mérkőzése az 1000. lesz az Arsenal kispadján. 

18:49
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

"Ennyi tárható a nyilvánosság elé"

Az Újpest ügyévek kapcsolatban beszélt a szurkolókhoz Duschetalet. Nem mondott sokat.

18:54
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Moyes már szégyellte magát

"Az a legjobb dolog ebben a győzelemben, hogy most már bele tudok nézni a szurkolók szemébe - mondta az Olimpiakosz felett aratott 3-0-s győzelem után David Moyes. - Azt hiszem, most már nekünk is van mire büszkének lennünk, a teljesítményünk feljogosít erre. Pedig voltak meccsek, amikor kifejezetten szégyelltem magam, olyan rosszul játszott a csapatom. 

19:03
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Vegyen ön is olasz fociklubot

Nagy bajban van a Bologna, a klub ügyvédei felhatalmazást kaptak, hogy bármilyen érdeklődővel leüljenek tárgyalni. Az egyetemi város csapata az egyik leghangulatosabb olasz stadionban játszik, és bár éppen nem éli nagy napjait, a klub tulajdonosainak elege van belőle, hogy mindenféle tőzsdespekuláció áldozatává válik a futballklub. 

19:15
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Visszavonul Gabriel Heinze

A jelenleg a Newell's Old Boysban futballozó argentin védő krónikus hátpanaszai miatt hagyja abba a játékot. Heinze korábban a Valladolid, a Sporting CP, a Paris Saint-Germain, a Manchester United, a Real Madrid, a Marseille és a Roma játékosa is volt, az argentin válogatottban 72-szer szerepelt. 

19:52
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Kokszolt az orosz távolugróbajnok

Pozitív lett a doppingmintája, ezért ideiglenesen felfüggesztették a versenyzési jogát az idei orosz női fedettpályás távolugróbajnoknak, Szvetlana Birjukovának - adta hírül pénteken honlapján az orosz doppingellenes ügynökség (RUSZADA). Birjukova nemcsak versenyeken nem indulhat, hanem a válogatott tréningjeinek látogatásától is eltiltották, mivel a novogorszki edzőtáborban elvégzett február 26-ai kontrollvizsgálaton megbukott. Bár a B minta elemzése még hátravan, a RUSZADA büntetése életbe lépett, az atlétanő eltiltásának mértéke pedig az "ellenpróba" eredményétől függ. Birjukova a múlt hónapban rendezett orosz bajnokságon diadalmaskodott, a januárban elért 6,98 méteres teljesítményével  pedig vezeti a szám világranglistáját.

20:20
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Van Persie 4-6 hétre kidőlt

A Manchester United hivatalos honlapja tette közzé a hírt, hogy a csapat holland csatára, Robin van Persie sérülése súlyosabb, mint először gondolták, és a játékos bő egy hónapot lesz kénytelen kihagyni. Van Persie az Olimpiakosz elleni mérkőzés utolsó perceiben sérült meg, és bár elsőre azt gondolták, csak kisebb problémák adódtak, ma kiderült, hogy meghúzódott a térdszalagja. 

20:47
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

A ZTE is négybe jutott a MK-ban

A ZTE simán verte a Ceglédet a női kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjében, és csatlakozott az MTK-hoz és a PEAC-hoz a legjobb négy között. A negyedik negyeddöntőben a DVTK vendége lesz a sopron.

Negyeddöntő
ZTE NKK–Ceglédi EKK 74–51
Korábban:
MTK–Atomerőmű Szekszárd 63–58
PEAC Pécs–PINKK Pécs 57–52
Később:
Aluinvent DVTK–Uniqa Euroleasing Sopron 20.30

20:59
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Schumacher csonttá soványodott

A Telegraph úgy tudja, Michael Schumacher testtömege csaknem negyedét elveszítette, a mesterséges kómában tartott korábbi F1-világbajnok alig 50 kg-ot nyom. A 83 napja kómában levő Schumacher orvosai azt mondják, a súlyvesztés normális, és nem ez a legnagyobb probléma, hanem az izmok sorvadása. 

21:20
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Egerben nyert a Szeged

A férfi vízilabda-bajnokság 23. fordulójában a Szeged idegenben két góllal legyőzte a címvédő és listavezető Egert. A hazaiak vereségük ellenére továbbra is vezetik a magyar bajnokságot, igaz, a Szolnok győzelme esetén megelőzheti az egrieket.

OBI, 23.forduló:
ZF-Eger–Diapolo-Szeged 7–9 (3–3, 2–2, 1–2, 1–2)
G: Bátori, Biros 2-2, Salamon, Bedő, Bundscuh 1-1, ill. Molnár, Juhász, Kunac 2-2, Sánta, Kiss, Seman 1-1

21:37
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Espargó tarolt a MotoGP szabadedzésen

A MotoGP szezonnyitó futamán, a Katari Nagydíjon mindhárom szabadedzést a Forward Yamaha pilótája, a spanyol Aleix Espargó nyerte. A Moto2-ben Sandro Cortese, a Moto3-ban Romano Fenati végzett az élen. 

22:11
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

A hajrában egyenlített a Pápa

A hajrában egyenlítve a Pápa 1-1-es döntetlent ért el vendége, a Szombathelyi Haladás ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.Az első félidőben a Pápa rendkívül sok hibával játszott, így a Haladás megérdemelten került előnybe a szünetig. A folytatásban nagy erőket mozgósított a hazai együttes, míg a Haladás több gyors ellentámadásból kialakított helyzetet is kihasználatlanul hagyott, ami aztán a hajrában megbosszulta magát, ugyanis a csereként beállt Goran Maric pontot mentett a bakonyi csapatnak.

OTP Bank Liga, 21. forduló:
Lombard Pápa Termál FC-Szombathelyi Haladás 1-1 (0-1)
Pápa, 2000 néző, v.: Németh Á.
gólszerző: Maric (86.), illetve Radó (25.)
sárga lap: Németh M. (39.), Nagy I. G. (66.), Sekour (80.), illetve Halmosi (89.)

22:23
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Federer oktatott Miamiban

Az 5. helyen kiemelt svájci klasszis nagyszerű játékkal győzte le a horvát Ivo Karlovic-ot a 4,7 millió dolláros összdíjazású, Miamiban zajló tenisztornán. 

Eredmények:

Federer (svájci, 5.)–Karlovic (horvát) 6:4, 7:6
K. Anderson (dél-afrikai, 17.)–Zeballos (argentin) 6:4, 6:3
Gasquet (francia, 9.)–A. González (kolumbiai) 7:6, 6:4
Ferrer (spanyol, 4.)–Gabasvili (orosz) 6:4, 6:0
Robredo (spanyol, 16.)–Thiem (osztrák) 6:4, 7:6
F. Mayer (német, 30.)–Dodig (horvát) 6:3, 6:2

22:45
2014. március 21.
Vágólapra másolva!

Ennyi volt mára

Köszönjük a figyelmet, tartsanak velünk holnap is.