Szalai kezd Madridban

Vágólapra másolva!
British F1 racing driver Lewis Hamilton (L) arrives with his girlfriend, US singer, model and actress Nicole Scherzinger on May 16, 2012 for the UK Premiere of "Men In Black III", in London's Leicester Square. AFP PHOTO/ MAX NASH
Cikkünk folyamatosan frissül
Egy román bajnokin a magyarokat gyalázták, Lewis Hamilton megkérte Nicole Scherzinger kezét, Szalai Ádám kezd a Schalkéban a Real Madrid ellen, Novak Djokovic pedig legyőzte Roger Federert Indian Wellsben. A hétfői sporthírek percről percre.
09:20
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Ez lesz ma a tévében

A Honvéd-Paks és két olasz bajnoki maradt még hétfőre a hétvégéről, mindhármat közvetíti a tévé. A teljes műsorért kattinston ide!

09:26
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Djokovic legyőzte Federert

Idei első, pályafutása során a 42. tornagyőzelmét aratta Novak Djokovic, miután a második kiemelt szerb teniszező a 4,7 millió dollár összdíjazású verseny döntőjében 3:6, 6:3, 7:6-ra verte a hetedikként rangsorolt, svájci Roger Federert. Az egymillió dollárt bezsebelő Djokovic 2008 és 2011 után harmadszor diadalmaskodott a kaliforniai sivatagban, míg Federer ötödik fináléjában először maradt alul. A 2 óra 13 perces csata volt a két játékos 33. találkozója - két hete Dubajban Federer bizonyult jobbnak -, párharcukban a 17-szeres Grand Slam-bajnok svájci vezet 17-16-ra.

09:30
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Hamiltonék összeházasodnak

Bár a pole pozícióból indult Lewis Hamiltonnak a harmadik körben be kellett fejeznie az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat, lehet, hogy ő volt a hétvége legboldogabb Forma-1-es pilótája, ugyanis a Daily Star és több más angol lap szerint igent mondott a lánykérésre barátnője, Nicole Scherzinger.

Forrás: AFP/Max Nash

Egy barátjuk azt mondta, hogy a 29 éves versenyző térden állva kérte meg a 35 éves énekesnő kezét, és megegyeztek abban, hogy Svájcban fognak élni, Hamilton karrierje lesz az első, Scherzinger pedig egy kicsit háttérbe vonul. A pár hatodik éve jár együtt kisebb-nagyobb megszakításokkal.

09:33
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Magyarellenes transzparens Bukarestben

"Ki a magyarokkal az országból" - hangzott a román drukkerek szájából egy hétvégi román focibajnokin, és egy transzparenst is kifeszítettek. Hogy mi volt a magyargyalázó szöveg? Itt elolvashatja.

 

09:49
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Világklasszisok Veszprémben

Az MKB-MVM Veszprém a hétvégén bejelentette, hogy szerződtette a szlovén Celjéből Lékai Mátét és Gasper Margucot. "Marguc kétség kívül a világ egyik legkiválóbb jobbszélsője, aki a Bajnokok Ligájának csoportmérkőzésein 65 gólt lőtt, így nem csoda, hogy több európai élcsapat is szívesen szerződtette volna" - kezdte a Telekom Sporthír Szolgálatnak nyilatkozó Carlos Ortega, a veszprémi együttes vezetőedzője. "Hozzá hasonlóan a jelen és a jövő klasszisának nevezhetem Lékai Mátét is, aki eddigi klubcsapataiban és a magyar válogatottban is figyelemre méltó teljesítményt nyújtott. Mind a ketten sokat tehetnek azért, hogy a Veszprém még a mostaninál is ütőképesebb csapat lehessen."

Gasper Margus a 65 góljából az idei BL-ben 13-at a Veszprémnek lőtt.

10:02
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Elitben a román teniszezőnő

Kiadták a férfi és a női világranglistát is a teniszezőknél, a férfiaknál továbbra is Rafael Nadal vezet Novak Djokovic előtt, Roger Federer feljött a nyolcadik helyről az ötödikre. A nőknél Serena Williams megközelíthetetlen, a román Simona Halep pedig már az ötödik. A legfrissebb rangsorban Babos Tímea három helyet rontva a 108. pozíciót foglalja el.

10:28
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Torghelle, a Rambo és a nők bálványa

Torghelle Sándor és Horti Gábor szerepel abban a kisfilmben, amely egy focikupát harangoz be. A videón az MTK csatára megvéd egy nőt és bombát is hatástalanít.

10:49
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Magyar ezüst Eindhovenben

Ducz Barbara ezüstérmet szerzett a 46 kilogrammosok között a 40. alkalommal megrendezett eindhoveni nemzetközi tekvondó versenyen. Ducz remekül menetelt a rangos viadalon, melyen a 32 között azeri, a következő körben pedig spanyol riválist győzött le magabiztosan. Az elődöntőért a szintén spanyol Elaja Torronteguit verte 4-1-re, a fináléért pedig a német Suemeyye Manzont 13-10-re. A döntőben nem jött össze az újabb siker: Ducz a ciprusi Kiriaki Kuttukitól 8-2-re kikapott.

11:08
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Ferguson arca mindent elárul

Miután a Manchester United a hétvégén 3-0-ra kikapott a Liverpooltól, visszacsúszott a tabellán a hetedik helyre, és 24 pont a hátránya a listavezető Chelsea-vel szemben. Számos mém jelent meg az interneten a hétvégi vereséget követően, például Sir Alex Ferguson arca, mintha a korábbi skót menedzser azt mondaná, hogy "Nem ezért építettem a klubot 26 évig."

11:29
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Mire jó a szőrös hát?

A névvel és számmal elátott mez a múlté! Egy szőrös hátú török szurkoló beleborotváltatta a Galatasaray elefántcsontparti csatárának, Didier Drogbának a nevét és a mezszámát a hátába.

11:41
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Egymillió néző Dortmundban

A nézőszámot tekintve sorozatban tizenhatodszor lépte át az egymilliós határt a Borussia Dortmund labdarúgócsapata. A klub a Borussia Mönchengladbach elleni, szombati bajnokin köszönthette idénybeli egymilliomodik látogatóját stadionjában, hazai meccsei 80 500-as átlagnézőszámával nemcsak német, hanem európai szinten is éllovasnak számít.

11:54
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Kvjat elvette Vettel rekordját

Danyiil Kvjat megfosztotta egyik rekordjától Sebastian Vettelt, a Forma-1 címvédőjét. A Toro Rosso újonc orosz pilótája vasárnap a kilencedik helyen végzett az idénynyitó Ausztrál Nagydíjon, ezzel az autós gyorsasági világbajnokság történetének legfiatalabb versenyzője lett, aki pontot szerzett. Eddig a Red Bull négyszeres világbajnok sztárja tartotta ezt a rekordot, de Kvjat Melbourne-ben 19 évesen és 325 naposan, 25 nappal fiatalabban ért el pontszerző helyezést, mint 2007. július 3-án Vettel.

12:10
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Megbüntetik a románok a saját szurkolóikat

A romániai sportsajtó szerint szigorú büntetésre számíthat a Steaua Bucuresti labdarúgóklub amiatt, hogy szurkolói a magyar nemzeti ünnep napján rendezett bukaresti bajnoki mérkőzésen magyarellenes rigmusokat skandáltak és magyarellenes transzparenst (fotó a Facebook-oldalunkon) feszítettek ki. További részletek itt.

12:34
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Provokáló selfie

A hétvégén az Arsenal 1-0-ra legyőzte a városi rivális Tottenhamet, a meccset követően Wojciech Szczesny, az Arsenal kapusa, valamint két csapattársa, Kieron Gibbs és Lukas Podolski az ellenfél szurkolótábora elé ment, és ott készített magukról egy divatos selfie-t.

12:45
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Apa-lánya egyeztetés Seedorfról

Clarence Seedorf jövőjéről egyeztet hétfőn Silvio Berlusconi, a Milan elnöke lányával, Barbarával, aki klubigazgatóként dolgozik. Seedorf a Sassuolo elleni vereség után menesztett Massimiliano Allegritől vette át a csapatot január közepén, azóta négy győzelmet, egy döntetlen és hét vereséget ért el a Milan, amely kiesett az olasz kupából és a BL-ből is, a bajnokságban pedig csak a 11. helyen áll. Seedorf szerződése 2016-ig szól, de a zsinórban elszenvedett négy zakó miatt inog a pad alatta. Könnyen lehet, hogy ultimátumot kap, amely vagy a vasárnapi, Lazio elleni bajnokira vonatkozik, vagy azt szabja meg a maradás feltételeként, hogy a csapat harcolja ki az Európa Liga-indulást. Ehhez az ötödik helyre kellene odaérnie a Milannak, ahol az az Inter tanyázik, amely 12 ponttal előzi meg a piros-feketéket.

13:12
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Ez korrekt volt

Egy alacsonyabb osztályú olasz bajnokin az egyik csapat ápolás után visszaadta a labdát, ám azt a kapus hihetetlen bénázással beengedte a kapuba. Válaszul az ellenfél szintén engedte, hogy a középkezdésből a csapat gólt szerezzen. Fair play-díjas jelenet volt.

13:35
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Messi és Ronaldo általában kerülik egymást

2014-ben mindössze másodszor fordult elő, hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo ugyanabban a fordulóban szerzett gólt. A mostani játéknapon a Barca argentin sztárja mesterhármast szerzett az Osasuna ellen, amellyel a klub rekordere lett, míg a Real portugálja győzelemre vezette csapatát a Málga ellen.

Idén ezt megelőzően a 26. fordulóban történt hasonló, akkor Ronaldo pontott mentett a Realnak az Atlético otthonában, míg Messi góllal járult hozzá az Almería 4-1-es elporolásához. A mostani szezon 2013-as részében három olyan forduló volt, amikor mindketten betaláltak.

13:51
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Mourinho ellen jön az 1000. meccs

Arsene Wengernek a Tottenham elleni 1-0-ra megnyert londoni rangadó volt a 999. meccse az Arsenal kispadján. A hétvégén jön az ezredik meccs, az ellenfél a Chelsea lesz, ennek a kimenetele akár a bajnoki címet is befolyásolhatja. A Chelsea 66 pontjával vezeti a tabellát, az Arsenalnak 62 pontja van, de egy ponttal kevesebbet játszott, mint Lampardék.

14:09
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Trükk a jobb bekktől

Anthony Vanden Borre, az Anderlecht jobbhátvédje mutatott be egy trükköt az Oostende elleni belga bajnokin:

14:40
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Szalai kezd a Real ellen

A Die Welt szerint a Schalke vezetősége úgy döntött, hogy pihenteti a jó formában lévő Klaas-Jan Huntealaart a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, miután az első meccsen Németországban 6-1-re győzött a spanyol együttes. Jens Keller vezetőedző nem szeretné megkockáztatni, hogy kulcsjátékosai megsérüljenek, ezért Szalai Ádám a kezdőcsapatban kap majd helyet a keddi visszavágón.

14:59
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Lecsapnának a franciák az ukrán Eb-re

Mivel a politikai helyzet még bizonytalan, elképzelhető, hogy az Európai Kosárlabda Szövetség nem kockáztat semmit, és elveszi Ukrajnától a 2015-ös férfi Európa-bajnokság rendezési jogát. „Mindenre fel kell készülni, ezért mi már jeleztük, hajlandóak vagyunk átvállalni a rendezést” - nyilatkozta Jean-Pierre Siutat, a francia szövetség elnöke. Ukrajna 2011 decemberében nyerte el a rendezés jogát úgy, hogy Franciaország, Horvátország és Németország a szavazás előtt visszalépett.

15:12
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Kapáslövéssel mentett a hokis

A Vancouver védője, Kevin Bieksa kisegítette kapusát, Eddie Lackot, aki már tehetetlen volt a floridai Colby Robak lövésével szemben.

15:16
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Így teljesítettek Görbiczék

A Győr idegenben a legjobb, hazai pályán pedig a második legjobb mutatóval rukkolt elő a nőikézilabda Bajnokok Ligája mostani sorozatában. Az európai szövetség hétfőn közzétett kimutatása alapján a címvédő ETO az egyetlen veretlen csapat a mezőnyben, a csoportkörben hatból hatszor nyert, a középdöntőben pedig úgy szerzett tíz pontot hat fordulóban, hogy négyszer győzött és kétszer döntetlent játszott. Összesítésben mind a csoportkörben, mind a középdöntőben a Győr volt a legjobb.

A kizárólag a hazai összecsapásokat rögzítő tabellán a magyar bajnokot a középdöntőben a macedón Vardar Szkopje és leendő elődöntős ellenfele, a dán Midtjylland is megelőzte, a csoportmeccseket is beleszámítva azonban csupán a skandináv csapat. Idegenben ugyanakkor az ETO gyűjtötte be a legtöbb pontot.

15:33
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Messi aláírásokat gyűjtött

Lionel Messi mesterhármast szerzett a Barcelona-Osasuna bajnokin, ami önmagában még nem szenzáció, mert ilyen gyakran előfordul, a mostani azonban történelmi tripla volt, mert ezzel az argentin lett a Barca történetének gólrekordere. Messi hazavitte a meccslabdát, amit a játékostársak egytől egyig aláírtak.

15:41
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Villas-Boas Pétervárra tart

Egy hete menesztette a Zenit labdarúgócsapata Luciano Spalletti vezetőedzőt, az 55 éves szakembert korábbi játékosa, a nyáron visszavonult Szergej Szemak váltotta, aki eddig is az edzői stáb tagja volt. Orosz források szerint azonban a klub külföldi szakemberrel képzelné el a folytatást hosszútávon: a RIA Novosti azt írta, hogy a klubtulajdonos Gazprom igazgatótanácsának elnöke, Alekszej Miller már egyeztetett is a korábbi Chelsea- és Tottenham-edzővel, Andre Villas-Boasszal.

15:53
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

A Bayern is beszállt a buliba

Eddig az Arsenal volt a Schalke 20 éves támadó középpályásának, Julian Draxlernek a legkomolyabb kérője, de német források szerint a Bundesligában 50 forduló óta veretlen Bayern München is érdeklődik iránta. A Bayern egy olyan koncepcióban gondolkodik, hogy Draxler árának egy részét - ezt a Transfermarkt.de oldal 30 millió euróra teszi, de a Schalke vezetői 37 milliós eurós kivásárlási árat szabtak meg - kifizetné előre, a játékos azonban csak 2015-től kerülne a klubhoz. Draxler még nem döntött a jövőjéről, de pár hete úgy nyilatkozott, hogy nem zárja ki a lehetőséget, hogy igent mond, ha a Bayern hívja.

16:08
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

A síeléssel is jól lehet keresni

A férfiaknál és a nőknél is az összetettben győztes osztrák versenyző, azaz Marcel Hirscher, valamint Anna Fenninger kereste a legtöbb pénzt az alpesi sízők múlt hétvégén zárult Világkupa-szezonjában. A 25 éves Hirscher öt futamot nyert meg, összesen 13 alkalommal állt a dobogón, s 285 ezer euróval (88,9 millió forint) lett gazdagabb. Honfitársa, a 24 esztendős Fenninger négy győzelmével és 11 dobogós helyezésével csaknem 270 ezer eurót (84,3 millió forint) gyűjtött össze az idény során.

16:15
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Brutális belépő Szalonikiben

Forrongó indulatokat és 1-1-es végeredményt hozott az Arisz-PAOK városi rangadó a görög labdarúgó-bajnokságban. A mérkőzés kis híján félbeszakadt, mivel a csapatok pankrációba kezdtek a pályán, a játékvezető két piros lapot is kiosztott.

16:24
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Gólgazdag Liverpool

29 forduló alatt a Liverpool labdarúgócsapata már 76 gólt szerzett a Premier League-ben, a két mérkőzéssel kevesebbet játszó Manchester City 71 találatnál jár, míg a Chelsea 56-szor talált az ellenfelek hálójába. Korábban 43 bajnokcsapat is akadt, amely úgy nyert aranyérmet Angliában, hogy 76-nál kevesebb gólt szerzett.

16:47
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Omeyert kivásárolná a PSG?

A francia L’Equipe információja szerint a PSG férfikézilabda-csapata 900 ezer euróért megvásárolná Thierry Omeyert, akit még kétéves szerződés köt a Montpellier együtteséhez. A világklasszis kapusra azért lenne szükség, mert a párizsiak hálóőre, José Manuel Sierra A Pick Szegedhez szerződik.
Korábban arról szóltak a hírek, hogy ha a szegedi Mikler Roland Veszprémbe igazol, akkor Mirko Alilovic, a bajnokcsapat horvát légiósa lehet a PSG új kapusa.

17:01
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Kloppot tízezer euróra büntették

Tízezer eurós pénzbüntetést kapott Jürgen Klopp, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund vezetőedzője. A német szövetség hétfői közleménye szerint a legutóbbi szezonban ezüstérmes, valamint kupa- és Bajnokok Ligája-döntős dortmundi együttes trénere sportszerűtlenül viselkedett szombaton a Borussia Mönchengladbach elleni, hazai bajnoki mérkőzésen, amelyet nagy meglepetésre 2-1-re a vendégek nyertek. Kloppot azért marasztalták el, mert a ráadás pillanataiban üvöltözött a negyedik számú játékvezetővel.

17:27
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Egykori kollégája is nekiesett Moyesnak

Az Everton egykori játékosa, és az U18-as csapat jelenlegi edzője, Kevin Sheedy kritizálta egykori kollégáját, a klubtól tavaly nyáron a Manchester United élére került David Moyest. A szakember azt nehezményezte, hogy amíg Moyes a liverpooli csapat menedzsere volt, sohasem érdeklődött a klub utánpótlása iránt.

Sheedy - aki 1982 és 1992 között 314 mérkőzésen játszott a klub színeiben - a Twitteren kritizálta a MU taktikáját is a Liverpool elleni, vasárnapi 3-0-s vereséggel végződött mérkőzésen.

17:52
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Búcsú Novák Dezsőtől

Több százan vettek végső búcsút hétfőn Novák Dezsőtől, a Ferencváros kétszeres olimpiai bajnok labdarúgójától a budapesti Szent István-bazilikában. A gyászszertartást megelőzően barátok, csapattársak és szurkolók rótták le kegyeletüket. A korábbi kiváló futballista ravatala előtt tisztelgett Kubatov Gábor, az FTC elnöke, valamint Orosz Pál, a labdarúgó zrt. elnöke, illetve a teljes első csapat Thomas Doll vezetőedzővel együtt. A szentmisét Kiss-Rigó László megyéspüspök celebrálta, a Magyar Labdarúgó Szövetség, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Ferencváros, illetve a barátok nevében Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője mondott beszédet. Az MLSZ részéről részt vett az eseményen Berzi Sándor alelnök, a MOB-ot pedig Szabó Bence főtitkár képviselte.

A Ferencváros labdarúgói is lerótták kegyeletüket Forrás: MTI/Kallos Bea

18:22
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

A tornászok jól szerepeltek a világkupán

Rendkívül elégedetten nyilatkozott a magyar versenyzők hétvégi németországi világkupa-szerepléséről Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke.

"Parádés nyitány volt, az év első világkupáján két aranyérmet is szereztünk, a bronzról és a negyedik helyről nem is beszélve. Berki Krisztián és Makra Noémi is nagyon jól teljesített, az olimpiai bajnok ráadásul a teljes világbajnoki mezőnyt maga mögé utasította" - idézte a szövetség hétfői közleménye Magyar Zoltánt. A Cottbusban rendezett vk-versenyen Berki lólengésben diadalmaskodott, Makra pedig gerendán szerzett aranyérmet, míg felemáskorláton harmadik, ugrásban pedig negyedik lett.

18:49
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Speciális módszerekkel készül a Chelsea kapusa

Petr Cech, a Chelsea kapusa új edzésmódszerekkel készül a Galatasaray elleni BL-meccsre. Egyszerre három segítő dolgozik a reflexei javításán, a cél érdekében nemcsak a labdák érkezési szögés és sebességét, de a méretét is variálják. A Chelsea edzéséről származó gyakorlat megtekinthető a videó.

19:13
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

2015-ig nem dől el a katari vb sorsa

A 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság pontos időzítéséről tárgyalt Londonban a Premier League képviselőivel Salman Bin Ibrahim Al Khalifa, az Ázsia Labdarúgó Szövetség elnöke, egyben a FIFA végrehajtó bizottságának tagja. Nyilatkozatából kiderül, hogy még távolról sincs végleges időpontja az eseménynek. 

"Számos együttműködő féllel kell tisztáznunk a helyzetet, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást, éppen ezért biztos vagyok benne, hogy 2015 első negyedéve előtt nem születik majd döntés az ügyben. Jelen állás szerint a világbajnokság júniusban és júliusban kerül majd megrendezésre, de a kérdés eldöntésére felállított bizottság minden körülményt alaposan mérlegel majd, és csak ezután dönt."   

 

19:51
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Félmilliárdból konszolidálták a Vasast

A Vasas mint anyaegyesület kiszáll a labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaságból, de Markovits László klubelnök szerint az együttes jövője a sikeres konszolidáció miatt biztosított. Az állami támogatást az utánpótlásra és a hátországra költik, új stadion is épülhet. A részletekről cikkünkben olvashat

20:15
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Az angol FA-nek nem kellenek a Tigrisek

A Hull City korábban hivatalosan kérelmezte neve megváltoztatását az Angol Labdarúgó Szövetségnél, a következő szezonban már Hull Tigers néven kívánnak szerepelni. Assem Allam, a klub tulajdonosa még azzal is megzsarolta a szövetséget, hogy eladja a klubot, amennyiben nem teszik lehetővé a 110 éves név megváltoztatását. A Hull City szurkolói egyébként erősen ellenzik a névváltoztatást, és kampányt folytatnak a Tigers ellen. A BBC információi alapján az FA el fogja utasítani a Hull City kérelmét, de a végső döntést csak április 9-én mondják ki az ügyben.  

20:32
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Babos Tímea kiesett Miamiban

Babos Tímea két játszmában vereséget szenvedett hétfőn a thaiföldi Luksika Kumkhumtól a miami tenisztorna női selejtezőjének 1. fordulójában.

A főtáblára jutással rajta kívül Fucsovics Márton próbálkozik meg, ő - a viadal honlapja szerint - magyar idő szerint hétfő este az amerikai Jack Sockkal találkozik.

Eredmény, selejtező, 1. forduló:
nők:
Luksika Kumkhum (thaiföldi)-Babos Tímea 6:2, 6:4

később:
férfiak:
Fucsovics Márton-Jack Sock (amerikai, 13.) 20.00 körül

20:49
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Vezet a Paks, a Napoli meccsén nincs gól

A korábban a Honvédban is futballozó Délczeg Gergely góljával szünetben 1-0-ra vezet a Paks a Bozsik Stadionban az OTP Bank Liga 20. fordulójának zárómeccsén. A Serie A-ban a 28. forduló zajlik, a Torino-Napoli összecsapás 0-0-ra áll az első félidőt követően, a Roma-Udinese 21 órakor kezdődik. 

21:05
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

25 milliót ajánlana a Benfica-csatárért a Liverpool

Angol lapértesülések szerint Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere már hosszú ideje figyeli a Benfica csatárát, Rodrigo Moreno Machadót, aki 10 gólnál jár ebben a bajnoki szezonban, és gólt szerzett csapata Tottenham Spurs elleni Európa Liga-meccsén is. Rodgers állítólag 25 millió fontot sem sajnálna a játékosért, aki ugyan brazil születésű, de a spanyol utánpótlás válogatottakban szerepelt az U19-től az U23-as korosztályig. 

21:20
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Ikszeltünk a görögökkel futsalban

A magyar férfi futsalválogatott felkészülési meccsen vasárnap 4-2-re legyőzte Görögországot, ma pedig 1-1-es döntetlent játszottunk ellenük. A magyarok egyenlítő gólját Lódi Tamás szerezte.

Magyarország-Görögország 1-1 (0-1) Forrás: MLSZ


"Megvoltak a lehetőségeink, hiszen rúgtunk négy kapufát, és több helyzetünk kihasználatlanul maradt, 45-ször lőttünk kapura, míg a görögök nyolcszor. A helyzetkihasználásunk nem volt az igazi, azonban így is boldog vagyok, mert a fiatalok jól teljesítettek" - értékelt Sito Rivera, a magyar együttes spanyol szakvezetője.

21:35
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Ronaldo utolérheti Puskást

A Schalke elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján Cristiano Ronaldo beérheti a Real Madrid örökös góllövőlistáján Puskás Ferencet, aki 242 gólt szerzett pályafutása során a klub színeiben. Ronaldo jelenleg 240 találatnál jár, nem elképzelhetetlen, hogy duplázni tud a Schalke ellen. Különösen ha figyelembe vesszük, hogy az első meccset 6-1-re nyerték a spanyolok. A Real Madrid örökranglistája jelenleg így néz ki: 1. Raul (323 gól), 2. Alfredo di Stéfano (307), 3. Santillana (290 gól), 4. Puskás Ferenc (242 gól).  

21:50
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Döntetlennel zárult az NB I 20. fordulója

Az OTP Bank Liga 20. fordulójában a Honvéd hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal.

Honvéd-Paks 1-1 (0-1)
Gól: A. Daud (53.), illetve Délczeg (42.)

További részletek a cikkünkben elérhetők

21:55
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Higuain az utolsó percben döntött

A Serie A 28. fordulójában a Napoli idegenben verte 1-0-ra a Torinót. Győzelmével a Napoli továbbra is a bajnokság harmadik helyén áll, de pontszámban beérte a második AS Romát, igaz, a fővárosiak két meccsel kevesebbet játszottak. 

Torino-Napoli 0-1 (0-0)
Gól: Higuain (90.)


A forduló utolsó mérkőzését 21 órától játssza a Roma és az Udinese.

22:13
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Zacskóval a fejükön tüntettek a focisták

A mexikói labdarúgó másodosztályban szereplő Celaya FC játékosai két hónapja nem kaptak fizetést, ezért az CF Merida elleni meccsüket megelőző csapatképre papírzacskóval a fejükön álltak össze. Egyesek dollárjeleket és szlogeneket (Fizessetek ki!) is rajzoltak a zacskóra, hogy mindenkinek tiszta és érthető legyen az üzenet.

"Fizessetek ki!" Forrás: Celaya FC
22:30
2014. március 17.
Vágólapra másolva!

Vége

Ennyi volt mára, olvassanak minket holnap is.