Cikkünk folyamatosan frissül
Berki Krisztián egy hiba miatt csak hatodik lett lólengésben a dohai Vk-n, a Manchester United játékosai fellázadtak David Moyes edző ellen, daganattal műtötték Cocut, a százados Bogdánt ünnepli a Bolton, tényleg megmenekült az Újpest. Csütörtöki sporthírek.
10:12
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Bajnokverés egy ponttal

Az Indiana az utolsó negyedben hétpontos hátrányból fordítva verte meg minimális különbséggel a címvédő Miamit az NBA legutóbbi játéknapján. Az Indianában Paul George 23 pontot szerzett, a Miamiban LeBron James 38-ig jutott, de így sem tudta megakadályozni a vereséget.

Az 55/16-tal éllovas San Antonio sorozatban 15. sikerét aratta, a veterán Tim Duncan 29 pontot és 13 lepattanót gyűjtött a Denver ellen. A Nuggets 34-20-ra nyerte az utolsó 11 percet, ám ez a feltámadás is kevésnek bizonyult.

Izgalmasan alakult a hajrá a Detroit csarnokában, ahol a clevelandiek Dion Waitersnek a dudaszó pillanatában dobott duplájával győztek 97-96-ra. Az utolsó negyed elején a Pistons még 16 ponttal, 82-66-ra vezetett.

eredmények:
Charlotte Bobcats – Brooklyn Nets 116–111 – hosszabbítás után
Washington Wizards – Phoenix Suns 93–99
Boston Celtics – Toronto Raptors 90–99
Detroit Pistons – Cleveland Cavaliers 96–97
Indiana Pacers – Miami Heat 84–83
Minnesota Timberwolves – Atlanta Hawks 107–83
New Orleans Pelicans – Los Angeles Clippers 98–96
San Antonio Spurs – Denver Nuggets 108–103
Sacramento Kings – New York Knicks 99–107
Utah Jazz – Memphis Grizzlies 87–91

10:20
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Ez még fontos lehet a Rangersnek

Nagy lépést tett a rájátszásba jutás felé a New York Rangers azzal, hogy egyik fő riválisát, a Philadelphia Flyerst 3-1-re legyőzte az NHL szerdai játéknapján. A Rangers sorozatban ötödik alkalommal nyert, és hat pont az előnye a nem továbbjutó helyen állókkal szemben.

eredmények:
Minnesota Wild - Vancouver Canucks 2-5
New York Rangers - Philadelphia Flyers 3-1
Calgary Flames - Anaheim Ducks 2-3

10:24
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Böczögő négy szeren jutott döntőbe

Böczögő Dorina négy szeren, Berki Krisztián és Kállai Zoltán lólengésben, Csillag Tünde pedig felemás korláton jutott döntőbe a tornászok dohai világkupa-versenyén.

Böczögő talajon ötödikként, gerendán hatodikként, ugrásban és felemás korláton a hetedik helyen lett finalista. Csillag felemás korláton ötödik volt a szerdai selejtezőben. Az olimpiai bajnok Berki lólengésben a harmadik, Kállai pedig a negyedik helyen lett döntős. Utóbbi korláton 27., nyújtón 23. lett.

Tálas Bence öt szeren mutatkozott be: talajon 22., gyűrűn 15., ugrásban 24. , korláton 30., míg nyújtón 16. helyen végzett. Szabó Nándor gyűrűn a 23., talajon a 31. lett.

10:26
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Savchenko és Szolkowy ötödik aranya

A csütörtöki szabadprogramban is első német Aliona Savchenko, Robin Szolkowy duó győzött a párosok között a Szaitamában zajló műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon.

Az immár ötszörös világ- és négyszeres Európa-bajnok kettős csaknem kilenc ponttal előzte meg a szocsi téli olimpián éppen előttük ezüstérmes Kszenyija Sztolbova, Fjodor Klimov orosz párost. Harmadik a kanadai Meagan Duhamel és Eric Radford duó lett. Az olimpiai bajnok orosz Tatyjana Voloszozsar, Makszim Trankov páros nem indult a vb-n.

eredmények, páros, szabadprogram:
1. Aliona Savchenko, Robin Szolkowy (német) 145,86 pont
2. Kszenyija Sztolbova, Fjodor Klimov (orosz) 139,77
3. Kirsten Moore-Towers, Dylan Moscovitch (kanadai) 136,21

a végeredmény, világbajnok:
1. Aliona Savchenko, Robin Szolkowy 224,80 pont
2. Kszenyija Sztolbova, Fjodor Klimov 215,92
3. Meagan Duhamel, Eric Radford (kanadai) 210,84

10:30
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Nem jön senki Valdés helyére

Víctor Valdés elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a Barcelona-Celta Vigo spanyol bajnokin, ami miatt műtét és legalább féléves kihagyás vár rá, így a vébét is kihagyja. Gerardo Martino vezetőedző jelezte: nem tervezik kapus leigazolását. Jose Pinto lesz az elsőszámú kapus az idény hátralévő részében, s mellé a fiatal Oier Olazabalt viszik fel az első csapathoz.

A világ- és Európa-bajnok Valdésnak ez a 12. szezonja a Barcelonában, a csapattal többek között nyert háromszor Bajnokok Ligáját, hatszor bajnoki címet és kétszer Király-kupát.

10:46
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

A szerda legszebb olasz gólja

A Napoli 4-2-re győzött a Catania otthonában a Serie A 30. fordulójában, és meccs, egyben a forduló legszebb gólját a brazil védő, Henrique szerezte, aki éles szögből pazarul lőtte ki a hosszú felső sarkot.

11:06
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Zöld utat kapott a Nemzetek Ligája

Elfogadta a Nemzetek Ligája bevezetésének alapgondolatát az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA). A 2018-as világbajnokság után induló sorozat gyakorlatilag kiváltaná a barátságos mérkőzéseket. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy hogy négy osztályban küzdene a kontinens 54 válogatottja, s a kategóriák legjobbjai feljutnának, a leggyengébbjei pedig kiesnének. További részletek itt.

11:23
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Cáfolja a műhibákat Schumacher menedzsere

A kómában fekvő Michael Schumacher menedzsere cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint az orvosok több hibát is elkövettek a hétszeres Forma-1-es világbajnok kórházba szállítását követően.

"Azzal az orvosi stábbal küzdünk érte, amelyben megbízunk" - közölte Sabine Kehm, miután Gary Hartstein, a Forma-1 volt orvosa blogján arról írt, hogy a 45 éves ex-pilótát nem megfelelően látták el a grenoble-i kórházba való érkezésekor.

A december 29-én a franciaországi Méribelben síbalesetet szenvedett Schumachert - aki 2012 végén vonult vissza véglegesen a Forma-1-től - súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba, kétszer megoperálták, azóta mesterséges kómában tartják, s január végén kezdték el a fokozatos felébresztését.

11:40
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Lázadoznak a MU-játékosok

Több angol lap is címlapon hozta csütörtökön, hogy a Manchester United-játékosok lázadoznak David Moyes menedzser ellen. A Telegraph azt írja, a játékosok elégedetlenek Moyes edzéseivel és a taktikai húzásaival. A MU a 2014-ben játszott 17 meccséből nyolcat elveszített, és bár Moyest folyamatosan kritizálja a média és a szurkolók, a vezetőség egyelőre kiáll mellette.

A Guardian szerint a MU tulajdonosai nem terveznek bizalmi szavazást az edző ellen. A szurkolók bizalma viszont már oda: a City ellen 3-0-ra elvesztett derbin néhány drukker beszólt Alex Fergusonnak, amiért Moyest választotta ki utódjának. Barney Chilton, a klub legrégibb fanzinjának szerkesztője elmondta: "Ősszel a szurkolók 70%-a szavazott Moyes megtartására, újévkor már csak 50, most pedig már fel sem tesszük a kérdést. Szerintem Moyes nem nőtt fel a feladathoz, helyette az összenyomta őt."

11:56
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Meghallgatom önöket, és közösen döntünk

A nyár után dönt arról Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, hogy jövőre az UEFA vagy a nemzetközi szövetség, azaz a FIFA elnöki tisztére pályázik-e. Platini a szervezet kazahsztáni kongresszusán, Asztanában érintette a témát csütörtöki nyitóbeszédében.

"Mivel ez elsősorban önökre tartozik, közösen fogjuk megvitatni" - mondta Platini, aki szerint a kiemelt programokról szóló nyár utáni összejövetelen kellene terítékre kerülnie a témának. "Meghallgatom majd önöket, ahogy szoktam, aztán közösen hozzuk meg a döntést, ahogy mindig tesszük" - szögezte le.

A FIFA-elnökségre jelenleg az egyetlen hivatalosnak tekinthető jelölt a francia Jérome Champagne, a szervezet korábbi főtitkár-helyettese és nemzetközi igazgatója. Ugyanakkor nagy valószínűséggel a jelenlegi elnök, Joseph Blatter is versenybe száll, miként ott lehet a voksolásnál Platini is.

12:15
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Nyertek, mégis kifütyülték őket

Február 22-e óta első bajnokiját tudta megnyerni a West Ham, amely 2-1-re gyűrte le a Hullt. Sam Allardyce-t, a West Ham edzőjét kiakasztotta, hogy csapatát a szurkolók a győzelem ellenére kifütyülték.

''16 évesen kezdtem futballozni, 18 évesen kerültem az első csapathoz, most 59 vagyok, de még sosem dolgoztam olyan helyen, ahol egy győztes meccs után szidják a csapatot. A félidőben a játékosok többet beszéltek a szurkolók reakciójáról, mint magáról a meccsről. A szurkolók hatással vannak a játékosokra, és amikor zsinórban háromszor vereséget szenvedünk, akkor van igazán nagy szükségünk rájuk" - morgolódott Allardyce.

A West Ham jelenleg 34 pontjával a 11. helyen áll, a most legyőzött Hull egy ponttal kevesebbet gyűjtve a 13.

12:32
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Meglesz a stadion az első vb-meccsig

Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke megerősítette, hogy a világbajnokság június 12-i nyitómérkőzéséig elkészül a stadion Sao Paulóban.

"A Sao Pauló-i stadionnal kapcsolatos gondok megoldódtak, ott kerülhet sor a Brazília-Horvátország nyitómérkőzésre" - nyugtatta meg csütörtökön az európai szövetség asztanai kongresszusának résztvevőit Blatter.

Az Itaquerao Stadionban november végén leszakadt a tetőszerkezet egy darabja, amikor egy daru összeomlott, s a balesetben két ember meghalt. A daru rombolása miatt egy hatalmas fémdarab zuhant a lelátóra, és a nézőtér mellett az arénán végigfutó LED-kivetítő is megrongálódott. 

13:00
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Ronaldo nehezen viselte

A portugál lőtt egy gólt a Sevilla elleni meccs elején egy megpattanó szabadrúgásból, a hosszabbításban azonban Gareth Bale állt a labda mögé, és a kaput sem találta el, ami feldühítette a Real sztárját. Részletek és videó itt.

13:20
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Kiszaladt a sorfalból, gólt kaptak belőle

A Milan 2-0-ra győzött a Fiorentina ellen, megszakítva ezzel négymecces nyeretlenségi sorozatát a bajnokságban. A Milan mindkét gólját Mario Balotelli szabadrúgása előzte meg, az elsőnél a kapusról kipattanót Mexes fejelte be, a másodikat pedig Balotelli lazán becsavarta a léc alá.

A második gólnál érdekes megmozdulást láthattunk a sorfal szélére beálló Alessandro Matritól, aki egyszereűn elfutott, a labda pedig az ő helyén ment el. Mivel Matrit a Milan adta kölcsön a Fiorentinának, egyből elkezdődött az összeesküvés-elméletek gyártása, pedig valószínűleg csak arról volt szó, hogy megijedt a labdától.

13:30
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Ilyen az angol bajnokság

13:55
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Vettel: Szar a motorok hangja

Élesen bírálta a Forma-1-ben idén bevezetett turbómotorok hangját Sebastian Vettel, a németek négyszeres világbajnoka. "A bokszutcai irányítóközpontban ültem a verseny alatt, és kisebb volt a zaj, mint egy bárban!" - mondta Vettel, akinek Jenson Button, a McLaren versenyzője azt válaszolta, ha nem tetszik neki, versenyezzen máshol. Részletek itt

14:08
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Szurkoljunk az U18-as hokisoknak!

A magyar U18-as nőijégkorong-válogatott 18.30-tól Japán elleni játszik a bennmaradásért a káposztásmegyeri Jégpalotában. A magyarok 2012. januárjában egyszer már büntetőkkel nyertek japán ellen, hasonló eredménnyel most is kiegyeznénk. A meccs beharangozóját itt olvashatják.

14:20
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Rió csoda lenne, Tokióra viszont van esély

A következő olimpián még aligha, a 2020-ason azonban már ott lehetnek a magyar rögbisek - hangzott el az olimpiai programba bekerült sportág hazai irányítóinak csütörtöki sajtótájékoztatóján.

"Rió csoda lenne, Tokióra viszont van esély" - fogalmazott a Magyar Rögbi Szövetség (MRSZ) elnöke, Körmöczi Béla. Azzal, hogy olimpiai résztvevő lett a 7 fős rögbi, komoly figyelmet kell, hogy kapjon idehaza is - hangsúlyozta Kiss Norbert ifjúsági és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, aki elmondta, hogy tavaly 30 millió forint állami támogatást kapott a rögbisport.

Az idei összegről még nincs döntés - tette hozzá -, de kiváló fejlesztési terve, felzárkóztatási programja alapján biztos, hogy 2014-ben még komolyabb anyagi segítségre számíthat az MRSZ. A klasszikus, 15 emberrel játszott rögbihez képest a 7-es változat a nők körében is népszerű, s az MRSZ vezetői szerint itt lehetnek komoly sikerek már a nem túl távoli jövőben is.

14:45
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

5 évre írt alá a Barcához a horvát rekorder

A Barcelona ötéves szerződést írt alá a 17 éves horvát Alen Haliloviccsal, aki 2,2 millió euróért (686 millió forint) kerül a Dinamo Zagrebtől a katalánokhoz. A támadó középpályás tavaly nyáron a Portugália elleni barátságos meccsen a válogatottban is bemutatkozott, így ő lett minden idők legfiatalabb horvát debütánsa.

"Nehéz leírnom szavakkal, hogyan érzem most magam. Csak köszönettel tartozom a Dinamónak, amely lehetővé tette, hogy az álmaim valóra váljanak, mindig ez a klub lesz a szerelmem. A Barcelonában játszani speciális lehetőség, gyerekkorom óta szeretem a csapatot, és nagy megtiszteltetés, hogy a játékosa leszek. Egyelőre azonban az a célom, hogy a Dinamóval a bajnokságot és a kupát is megnyerjem" - nyilatkozta Halilovic a Barcelona honlapján.

15:15
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Sofron gólja is kevés volt

A német Krefeldben légióskodó Sofron István gólt lőtt és gólpasszt is adott csapata Ingolstadt elleni meccsén, de így is a vendégek nyertek, amivel a Krefeld kiesett a rájátszásból. Öröm a ürömben, Sofron így ott lehet a dél-koreai vébén. További részletek itt.

15:40
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Diósgyőri nyílt levél

A DVTK szurkolói nyílt levelet írtak Miskolc Rendőrkapitányának az Újpest elleni meccs után. Az ok: a hazafele tartó buszra felszállt egy miskolci rendőr, aki ittasan igazoltatni akarta az egyik szurkolót. Aztán a levél szerint elfajultak a dolgok: "Miskolcra érve néhány társunk le akart szállni a buszról egy buszmegállóban, amikor is miskolci készenléti rendőrök vették körbe a buszt és senkit nem engedtek leszállni. Az említett ittas rendőr miután körbetelefonálta összes vezető beosztásban lévő miskolci kollégáját, akik támogatásukról biztosították, kísérettel felszállt a buszra és rámutatott egy szurkolóra, hogy szálljon le igazoltatás céljából. Ezután még 4-5 fiatal szurkoló járt hasonlóan. A többiek nem szállhattak le." A további fejleményeket itt olvashatja.

15:55
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Nem vagyok Leó

"Nagyon tisztelem Leót, de én még rendkívül messze vagyok tőle" - mondta a Barca friss szerzeménye, a 17 éves Alen Halilovic, akit a horvát Messinek is becéznek.

16:10
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Cantona Tottit méltatja

Eric Cantona az AS Roma edzőjét, Rudi Garciát dicsérte, sőt egy lendülettel kijelentette: ő bizony kivinné Francesco Tottit a vébére. A Roma masszívan második a Serie A-ban, jó eséllyel a következő idényben a Banjokok Ligájában is indulhat.

16:20
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Átrepült a Korinthoszi-csatornán

Besenyei Péter műrepülő élete álmát valósította meg: végigrepült a 6,3 kilométer hosszú Korinthoszi-csatornán.

16:50
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Alonso hisz

Abban, hogy a Ferrari képes lesz vb-győzelemre alkalmas autót alátenni idén - nyilatkozta a spanyol F1-es pilóta a Sky Sportsnak.

17:00
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Nehogy dobogón végezzünk!

A Pécs focicsapata nehéz helyzete ellenére jól szerepel a bajnokságban, Koller Krisztián ki is jelentette, hogy akár a dobogó sem lehetetlen, ha remekelnek majd tavasszal. Márton Gábor edző a DigiSporton óvatosságra intette játékosát: "Többet ártana, mint használna egy európai kupaszereplés, mivel nagyon szűkös a keretünk, és nálunk jóval erősebb, nagyobb merítési lehetőséggel bíró csapatok vannak, mint a Győr, a Debrecen vagy a Videoton. Még őket is megviseli egy európai sorozat."

17:15
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Murrayt kiakasztotta a bíró

Andy Murray először reklamált, majd idővel már dühös sem tudott lenni a vezetőbíróra, csak egyszerűen kinevette őt a Novak Djokovic elleni meccsén. Történt, hogy a szerb a hálón átnyúlva ütött pontot, ami nyilvánvalóan érvénytelen, ám a bíró úgy látta, Djokovic még a saját oldalán ütötte meg a labdát, később csak átkísérte a háló fölött. Murray elvesztette az első szettet az incidens után (később a meccset is), de még a szünetben is reklamált, hol dühösen, hol a fejét fogva, hol nevetve.

17:35
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Bajnokok reggelije

Az olimpiai mozgalom honlapja képes összeállítást közölt egy sor olimpikonról - és a reggelijükről.

17:45
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

A forduló PL-csapata

A Premier League közzétette a 31. forduló válogatottját. Nem meglepő módon a ManCity és Liverpool három-három játékost delegál bele.

18:00
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Ingyen DTM Mogyoródon

Hétfőtől szerdáig a Hungaroringen tesztel a német túraautó-bajnokság, a DTM. A gyakorlás második és harmadik napja ingyenes a szurkolóknak. A sorozat 26 év után idén futamot is rendez a Hungaroringen, június 1-én.

18:10
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Contador lemaradt

Tejay van Garderen (BMC) nyerte a Katalán körversenyen negyedik szakaszát. Romain Bardet és Alberto Contador előtt. Összetettben Joaquin Rodriguez vezet.

18:25
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Daganattal műtötték Cocut

A PSV honlapja közölte: daganatot találtak Phillip Cocu edző szervezetében. Az egykori holland válogatott játékost a lábadozása idején Ernest Faber másodedző pótolja.

18:40
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Gitárt ragad a hódeszkás

Shaun White a szocsi olimpia kudarcát zenéléssel dolgozza fel. Gitárt fogott, és kitweetelte: "Nagy változás ez a karrieremben, de a gyökereim mindig is a sportban lesznek."

18:56
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Hatszámjegyű büntetés az Újpestnek

Az MLSZ fegyelmi bizottsága a vasárnapi bajnokiján, illetve a Péccsel játszott mindkét Magyar Kupa-mérkőzésen tapasztalt szurkolói megnyilvánulások miatt is pénzbüntetéssel sújtotta az Újpest csapatát, amely így összesen 550 ezer forintot kénytelen fizetni. A lila-fehér drukkerek a Diósgyőr elleni vasárnapi bajnokin pirotechnikai eszközöket használtak, illetve megbotránkoztató rigmusokat kiabáltak, ezért 250 ezer forintra büntették a klubot. A Pécs elleni Magyar Kupa negyeddöntős párharc idegenbeli első mérkőzésen történtek miatt 100 ezer, a hazai visszavágón tapasztalt szurkolói rigmusok és pirotechnikai eszközök használata miatt pedig 150 ezer forintot kell fizetniük a liláknak.

19:15
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Aggódnak a golfozók

A Nemzetközi Golf Szövetség (IGF) szerint veszélybe kerülhet a jövő évre tervezett riói olimpiai tesztverseny, a 2016-os játékokra készülő pálya építkezésénél ugyanis komoly csúszások vannak. Peter Dawson, az IGF elnöke szerint az építkezések nem haladnak jól, márpedig a Reserva de Marapendi pályát az eredeti tervek szerint már az idén át kellene adni. "Egyáltalán nem ott tartanak a munkálatok, ahol kellene. Azt gondolom, így nagyon nehéz lesz egy évvel az olimpia előtt tesztversenyt rendezni" - mondta a sportvezető. A sportág 1904 után Brazíliában tér vissza a nyári játékok műsorára. Rióban férfi és női egyéni versenyt rendeznek majd.

19:30
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Bogdánt ünnepli a Bolton

A Bolton Wanderers Facebook-oldala egy 14 képes válogatással köszöntötte magyar kapusát, Bogdán Ádámot, aki lejátszotta a századik meccsét az angol csapatban. (A fotókat itt nézheti meg!)

19:45
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Henry az Arsenal ellen

Az Arsenal a klub korábbi sztárjátékosának, Thierry Henrynek a jelenlegi együttesével, a New York Red Bullsszal játszik majd felkészülési mérkőzést a nyáron. A PL-ben negyedik helyezett klub a világbajnokság után az Egyesült Államokba utazik majd, és július 26-án csap össze a francia csatár együttesével. Az Arsenal 1989 óta először utazik el az Egyesült Államokba, ugyanakkor a Red Bull-lal három éven belül most találkozik majd másodjára.

20:10
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Spanyol és brazil gólvágó az osztrák fociválogatottban?

Az osztrák fociszövetség honosítani szeretné a Salzburg remeklő csatárduóját, a brazil Alant és a spanyol Jonathan Sorianót.  A 28 éves Soriano 26 góllal vezeti az osztrák góllövőlistát, míg a brazil 24 gólig jutott eddig a friss bajnokcsapatban. Az osztrák szövetség elnöke, Leopold Windtner kijelentette, hogy már fel is vették a kapcsolatot a brazil, illetve a spanyol szövetséggel.

20:42
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Új infók a Ronaldo-Bale afférról

Nyilvánosságra került egy eddig nem látott felvétel arról, hogy 2-1-es Sevilla-vezetésnél hogyan végezte el Gareth Bale a Real szabadrúgását. Hosszas egyeztetés után Ronaldo azt mondta a walesinek, hogy "as you want", azaz "ahogyan szeretnéd", majd a portugál - hogy megzavarja az ellenfél kapusát - úgy csinált, mintha ő készülődne a pontrúgáshoz. Aztán Bale fölé lőtt, Ronaldót pedig majd szétvetette az ideg.

21:05
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián csak hatodik

Kállai Zoltán a negyedik, az olimpiai bajnok Berki Krisztián viszont csak a hatodik helyen végzett lólengésben a tornászok dohai Világkupa-versenyén. (Részletek itt.)

21:16
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

A vége: 99-66

A Sopron nagyon könnyedén, 33 ponttal legyőzte a vendég Győr együttesét a női kosárlabda NB I-ben.

Női NB I, középszakasz:
Uniqa Euroleasing Sopron - HAT-AGRO UNI Győr 99-66 (26-19, 24-16, 24-20, 25-11)
Aluinvent DVTK Miskolc - MTK-Budapest 77-47 (18-14, 14-14, 25-7, 20-12)

21:49
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Sarapova vezetett, Serena nyert

A világranglista-vezető amerikai Serena Williams két játszmában legyőzte az orosz Maria Sarapovát, s ezzel bejutott a miami tenisztorna női versenyének a döntőjébe. A 32 éves címvédő játékos 97 perces csatában verte a negyedik helyen kiemelt riválisát, aki az első játszmában hiába vezetett már 4:1-re, majd a másodikban 2:0-ra, mindkét szettet elbukta. Williams sorozatban 15. alkalommal győzte le Sarapovát.

nők (5,4 millió dollár összdíjazás), elődöntő:
S. Williams (amerikai, 1.) - Sarapova (orosz, 4.) 6:4, 6:3

a másik elődöntőben:
Li (kínai, 2.) - Cibulkova (szlovák, 10.)

22:20
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Közel az aranyhoz a Békéscsaba

A Békéscsaba hazai pályán nyert a címvédő Vasas ellen a női röplabda NB I döntős párharcának a második mérkőzésén, így már csak egy siker hiányzik számára a bajnoki aranyéremhez. A harmadik mérkőzés vasárnap 18 órakor lesz.

Női NB I, döntő, 2. mérkőzés:
Linamar Békéscsabai RSE - Vasas-Óbuda 3-1 (22, -19, 22, 20)
A párharc állása: 2-0 a Békéscsaba javára.

22:48
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Kikaptak Japántól a női hokisok

A magyar válogatott 4-3-ra kikapott Japántól a budapesti U18-as női jégkorong-világbajnokságon, a bentmaradást jelentő hetedik helyért zajló párharc első mérkőzésén. A csata az egyik fél második sikeréig tart; a második mérkőzést szombaton rendezik.

A 7. helyért, 1. mérkőzés:
Japán - Magyarország 4-3 (1-0, 3-2, 0-1)

A magyarok vasárnap a svédektől 5-1-es, hétfőn az amerikaiaktól 7-0-s, szerdán pedig az oroszoktól 3-1-es vereséget szenvedtek.

23:10
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

MLSZ: tovább focizhat az Újpest

Az Újpest FC Kft. mellé kirendelt ideiglenes vagyonfelügyelő engedélye után a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága hozzájárult, hogy az Újpest FC Kft. 2013/14-es szezonra érvényes indulási joga az Újpesti Torna Egyleten keresztül az Újpest 1885 Futball Kft.-hez kerüljön, így a csapat folytathatja szereplését a bajnokságban és a Magyar Kupában. (A részletekről itt olvashat.)

23:30
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

0-1, 1-0 a spanyol fociligában

Primera División, 30. forduló: Getafe-Villarreal 0-1 (0-1), Real Sociedad-Valladolid 1-0 (1-0).

23:45
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Ikszelt az Inter

Serie A: Inter-Udinese 0-0. Francia kupa: Rennes-Lille 2-0. Hollandia: AZ-Ajax 0-1.

23:50
2014. március 27.
Vágólapra másolva!

Vége

Ennyi volt mára, viszlát holnap.