Cikkünk folyamatosan frissül
Pintér Attila nem hívta be Szalai Ádámot és Gera Zoltánt a finnek elleni keretbe, Van Persie nekiment a csapattársainak, Lewandowski lepipálta Messiéket, Pulai újra sportágat váltana az olimpiára jutásért. A nap legérdekesebb sporthírei egy helyen.
08:30
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Pályán a Chelsea és a Real

Este két mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős sorozata. 20.45-től a török Galatasaray az angol Chelsea-t, míg a német Schalke a spanyol Real Madridot fogadja. A mai televíziós kínálatot itt nézheti meg.

08:41
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Nyert a Buffalo

A Buffalo Sabres 43,4 másodperccel a vége előtt ütött góllal 3-2-re nyert a vendég Carolina Hurricanes ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga egyetlen keddi mérkőzésén.

08:59
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Moyes nem érti

Az Olimpiakosz edzője, Michel szerint téved, aki szerint a 2-0-s előny biztosan elég lehet a továbbjutáshoz, a Manchester United szakvezetője, David Moyes csodálatos visszavágóban reménykedik. Az biztos, hogy az angolok utoljára pont harminc éve álltak fel ilyen helyzetből. A részletekről itt olvashat.

09:10
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Pulai: szkeleton

A Magyar Nemzet információja szerint Pulai Imre nem adja fel álmát, hogy téli olimpián is indulhasson. A Sydney olimpia kenus bajnoka évek óta szánkóversenyzőként próbálkozott, azonban új terve szerint a 2018-as pjongcsangi játékokon már szkeletonban versenyezne.

"Ezt a szert a szánkóhoz hasonlóan vállal és lábfejjel kell kormányozni, ez szerintem nem okoz gondot. A rajtot kell megtanulnom, mert a szkeletont nem berántani kell, hanem futásból kell ráfeküdni” - nyilatkozta.

09:18
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Megállíthatatlan Love

A Minnesota Timberwolves Kevin Love vezetésével 110-101-re nyert a Phoenix Suns otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga keddi játéknapján. Az All Star-válogatott játékos 33 ponttal, 13 lepattanóval és 9 gólpasszal segítette csapatát a győzelemhez.

Eredmények:
Washington Wizards - Orlando Magic 115-106
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors 93-99
Indiana Pacers - Los Angeles Lakers 118-98
Atlanta Hawks - Chicago Bulls 103-107
Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves 101-110
Denver Nuggets - Portland Trail Blazers 95-100
Sacramento Kings - Houston Rockets 103-129

09:38
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Isnert kiszerválták

A harmadik helyen kiemelt amerikai John Isner nem bírt a 15 ászt szerváló horvát Ivo Karloviccal, és kiesett az első fordulóban az 1,3 millió dollár összdíjazású acapulcói férfi tornán és két 7:6-os szettben kiesett.

Eredmények, 1. forduló (a 16 közé jutásért):
Ferrer (spanyol, 1.) - Kukuskin (kazah) 6:2, 6:3
Murray (brit, 2.) - Andujar (spanyol) 3:6, 6:1, 6:2
Karlovic (horvát) - Isner (amerikai, 3.) 7:6 (7-4), 7:6 (7-5)
Dimitrov (bolgár, 4.) - Matosevic (ausztrál) 7:5, 6:1

09:48
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Elvonón az olimpiai bajnok

A háromszoros olimpiai és tízszeres világbajnok ausztrál úszó, Grant Hackett kábítószer-függőségét kezelendő az Egyesült Államokba utazott elvonókúrára. A hírt a 33 éves sportember menedzsmentje jelentette be. "Grant altatófüggőségben szenved. A család és a barátok nagyon büszkék arra, hogy bátran felvállalta mindezt, és ezt az utat választotta a gyógyulás érdekében” - mondta Chris White menedzser.

10:20
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Megtámadták a Chelsea-szurkolókat?

Angol sajtóértesülések szerint két Chelsea-szurkolót megszúrtak az esti, Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtt. A Daily Star érdeklődésére a külügyminisztérium azt közölte, vizsgálják a híreket, de egyelőre még senki sem erősítette meg a támadás tényét. "Amennyiben a hír igaznak bizonyul, készen állunk a konzuli segítségnyújtásra."

10:32
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Jöhet a Rock

A Szolnoki Olaj KK az észt Tartu Rock csapatával találkozik a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa negyeddöntőjében. A magyar együttes kedden a francia Cholet legyőzésével (74-67) csoportja második helyén végzett a sorozat nyolcaddöntős szakaszában, míg az észtek megnyerték saját kvartettjüket. A sorozat honlapja szerint az egyik fél második sikeréig tartó negyeddöntő első mérkőzését március 11-én Tartuban rendezik, a második találkozót pedig két nap múlva Szolnokon. A harmadik meccsre, amennyiben szükséges, március 18-án kerül sor Észtországban. A negyeddöntő győztese bejut az április 25. és 27. között esedékes négyesdöntőbe.

10:45
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Van Persie kifakadt eltévedt játékostársaira

A MU-t erősítő Robin Van Persie-nek nem az ellenfél védői, hanem saját csapattársai okozták a legnagyobb gondot az Olimpiakosz otthonában 2-0-ra elveszített BL-nyolvaddöntőn. A részletek itt.

10:50
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Berbatov Milánóban?

A bolgár 24chasa.bg portál értesülése szerint elképzelhető, hogy a következő szezonban az olasz Interben folytatja pályafutását Nemanja Vidic (Manchester United) és Dimitar Berbatov (Monaco).

11:09
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Ez a legnagyobb baj a magyar focival

A Vidit irányító José Gomeztől a Nemzeti Sport megkérdezte, mit tart a magyar futball fő problémájának. "Az irányvonal nincs meghatározva" - jött a portugál edző válasza. "Jó a spanyol tiki-taka, tetszetős a brazil futball, sokan kedvelik az erőszakosabb angol labdarúgás stílusát, de valahogy nincs meg az az irány, amelyet a magyar futball követne."

Gomez hozzzátette, úgy látja, vagy nincs kijelölve az út, amelyen a képzésben és a stílus teremtésében végig kéne menni, vagy gyakran változik az irány.

11:26
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Kiütötte a kalauzt a válogatott bokszoló

A magyar válogatott nehézsúlyú bokszolója, K. Csaba tavaly decemberben megütött egy kalauznőt a Keleti pályaudvaron. A Blikknek a BRFK.sajtóosztálya megerősítette, a VIII. kerületi rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat a 32 éves bokszoló ellen.

K. Csaba előbb megpróbált feltartani egy vonatot fél lábbal fellépve rá, hogy a késve érkező barátnője meg tudja venni a jegyet. Ekkor a késésben lévő vonat kalauznője megkérte hogy szálljon le. Szóváltásba keveredetek, majd a kalauznő megpróbálta a bokszoló kezét levenni a vonatról, mire ő megütötte. Azonnal hívták a rendőrséget, a bokszolót őrizetbe vették.

11:40
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Végre jöhetnek a pólós reformok

Az úszás és a vízilabda jövője szempontjából is több jelentős döntés születhet a vizes sportokat tömörítő FINA csütörtökön kezdődő mexikói világkonferenciáján.   

Az összejövetel célja, hogy az olimpiákon legrégebben, 1900 óta szereplő labdajáték népszerűbbé váljon, többek közt közérthetőbbé tegyék a nézők számára a bírói ítéleteket.

A játék továbbfejlesztésével foglalkozó előadók között ott lesz a férfiválogatottal három olimpiai bajnoki aranyat nyert Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke is.

12:01
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Lewandowski megverte Messit és Ronaldót

Robert Lewandowski két góllal vette ki a részét a Dortmund 4-2-es BL-sikeréből a Zenit otthonában, ezzel már két rekord is az övé.

Egyrészt a klub történetének legeredményesebb góllövőjévé vált a nemzetközi kupákban 18 találattal (17 BL- és egy EL-gól), megelőzve a 17 gólig jutó Stephane Chapuisatot.

Ugyanakkor a 17 gólt mindössze 26 BL-meccsen érte el, ezzel a legnagyobb gólvadászokat is lepipálta. Messi ugyanennyi meccsen 13 gólig jutott, Raul 11-ig, Ibrahimovic 6 találatig, míg Cristiano Ronaldo csak a 27. BL-mérkőzésén volt eredményes.

Az összesített góllövőlistán azonban még lesz mit behoznia Lewandowskinak, az élen álló Raul 71 gólt gyűjtött 142 találkozón.

12:21
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Rangadókkal indul a magyar focitavasz

Az NB I első idei fordulójának nyolc találkozójából hetet lehet majd látni a tévében. Közöttük két rangadó is lesz, vasárnap a Ferencváros-Győr találkozót az M1-en lehet majd látni 16.25-től, a Diósgyőr-Debrecen csatát pedig a Sport 2 csatornán 18.15-től.

12:42
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Szexista pólókkal hangolnak a foci-vb-re

A Brazil Turisztikai Hivatal tiltakozik a gyártó cégnél a nyári foci vb-re készített pólók miatt. A vitatott pólók egyikén a bikinis lány mellé tett "Lookin to score" felirat verte ki a biztosítékot, ami annyit tesz, betalálásra készen. A másik pólón pedig egy olyan forma szerepel, ami szerintük egy tangás női fenékre utal.

Az ügyben Dilma Rousseff államelnök megszólalt, miután a Twitteren jelezte, szívesen látják a turistákat a vb idején, de küzdenek az országot sújtó szexturizmus ellen.

 

13:01
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Rapper klippel jött elő a Vasas pólósa

A 2007 óta a Vasasban pólózó Hőna Dávid megjelentette legújabb klippjét - írja a Sport24. A "Nyílt lapokkal" című dalban szerepel két csapattársa is, a felnőtt válogatottban nemrég bemutatkozó Angyal Dániel és Német Toni is.

A 26 éves védőnek 2006-ban jelent meg a „Nem tudom a helyem" című kislemeze, korábban pedig egy barátja autóbalesete ihlette „Az életed nem játék" című dalt. Egy ideig csak a pólóra tudott koncentrálni, de 2011 óta újra zenél is a sport mellett.

13:23
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Megölték a világbajnok bokszolót

Meggyilkolták a korábbi pehelysúlyú világbajnok Antonio Cermenót. A venezuelai bokszolót több családtagjával együtt elrabolták Caracasból, majd Miranda államban az országút mellett találták meg holtan, lőtt sebekkel.

A BBC azt írja, a családtagjainak sikerült megmenekülniük, miközben az emberrablók megálltak tankolni egy benzinkútnál.

13:40
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Miklós Edit sikere sok pénzt hoz

Nagyságrendekkel nő a Magyar Sí Szövetség állami támogatása Miklós Edit alpesi síző olimpiai eredményeinek köszönhetően.

A szövetség szerdai sajtótájékoztatóján a pontos összeget még nem tudták megmondani, további egyeztetések függvénye. "Szisztematikus munka zajlik a síszövetségnél, ez az eredményességben is megmutatkozik, ezért a kormányzat az eddigieknél is komolyabban fogja venni ezt a sportágat" - jelentette ki Kiss Norbert, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára.

A szocsi játékokon lesiklásban hetedik Miklós Edit azt mondta, olimpiai eredményei a világkupa-sorozatban startlistapontokat érnek, és ha a hétvégi svájci vk-n jó eredményt ér el, akkor akár a szezonzáró, szintén svájci vk-döntőn is rajthoz állhat.


14:07
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Késelés fogadta a Chelsea-t Isztambulban

A Daily Mail azt írja, kedd este két különböző időpontban két Chelsea-drukkert is megkéseltek Isztambulban a Galatasaray elleni szerdai BL-nyolcaddöntő előtt. Mindkét incidens azon a környéken történt, ahol 2000-ben két Leeds-drukkert halálra késeltek.

A klub közleménye szerint egyik sérülés sem súlyos, és nem kellett kórházba szállítani a két angolt.

14:21
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Két újonccal jönnek a finnek Győrbe

Kijelölte keretét a magyarok elleni jövő szerdai felkészülési mérkőzésre a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Mixu Paatelainen két újoncot hívott be, Tero Mäntylä, az Európa Ligában menetelő bolgár Ludogorec légiósa, illetve Sakari Mattila, az Alesunds futballistája szerepel. 

A finn keret:
kapusok:
Lukas Hradecky (Bröndby), Niki Mäenpää, (VVV Venlo), Henri Sillanpää (VPS)
védők:
Markus Halsti (Malmö), Kari Arkivuo (Häcken), Tero Mäntylä (Ludogorec), Sebastian Sorsa (HJK), Niklas Moisander (Ajax Amsterdam), Juhani Ojala (Terek Grozny), Joona Toivio (Molde)
középpályások:
Roman Eremenko (Rubin Kazany), Kasper Hämäläinen (Lech Poznan), Perparim Hetemaj (Chievo), Toni Kolehmainen (Honefoss), Sakari Mattila (Alesunds), Alexander Ring (1. FC Kaiserslautern),
Tim Sparv (Greuther Fürth), Teemu Tainio (HJK), Jere Uronen (Helsingborgs)
támadók:
Berat Sadik, (FC Thun), Teemu Pukki (Celtic Glasgow), Riku Riski (Rosenborg), Joel Pohjanpalo (VfR Aalen)

14:40
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Volt NBA-játékost csábítottak Jászberénybe

Bruno Sundov személyében több NBA-csapatot is megjárt kosarassal erősített a férfi NB I-ben szereplő Jászberény.

A 221 centiméter magas horvát kosarassal a szezon végéig szóló szerződést kötöttek.

A 34 éves játékos profi karrierje során már több mint húsz klubban megfordult, az NBA-ben 1998-ban draftolta a Dallas Mavericks, és 2005-ig játszott az Indiana Pacers, a Boston Celtics, a Cleveland Cavaliers és a New York Knicks csapataiban is.

14:58
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Eto'o 32 helyett 39 éves az exe szerint

A Chelsea-t irányító José Mourinho két napja még csak gúnyból játszadozott Eto'o korával: "Itt van nekünk Eto'o, de ő 32 éves, esetleg 35, ki tudja?"

A nagy port kavaró nyilatkozat után a kameruni focista volt barátnője is megszólalt, azt állítva, hogy Eto'o tényleg jóval idősebb annál, amit hivatalosan nyilvántartanak. "Samuel 1974-ben született, tehát 39 éves. Nyilvánvaló, hogy sokkal idősebb annál, mint amit akkor állított, amikor először átjött Európába" - mondta Anna Baranca a Sunnak.

15:15
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Laczkó visszatért a Fradiba

Laczkó Zsolt a Fradinál folytatja pályafutását, a 27 éves védő kölcsönben érkezik az olasz másodosztályban szereplő Padovától. A 22-szeres válogatott 2004 és 2007 között már játszott a Ferencvárosban.

Ő a negyedik téli igazolás az NB I-ben ötödik helyen álló csapatnál. Korábban Dibusz Dénes (PMFC), Mateo Pavlovic (Werder Bremen) és Ugrai Roland (Haladás) érkezett.

15:33
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Mikós Editet a számmisztika segítette

A téli olimpián lesiklásban 7. Miklós Edit a síszövetség sajtótájékoztatóján többek közt a pszichés ráhangolódásról is beszélt. "A futam előtti este mindig végigmegyünk a pályán fejben, a bejáráskor ugyanis memorizáljuk a vonalvezetést" - mondta a 25 éves csíkszeredai születésű sportoló. "Én a lesiklás előtt hétszer csúsztam le gondolatban, mint kiderült, ez volt a bűvös szám."

15:46
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

A meleg kosaras meze a legnépszerűbb

Az NBA honlapján Jason Collinsnak, a Brooklyn Nets kosarasának 98-as számú meze vezeti a vásárlási listát.

A 35 éves center tavaly áprilisban vallott nyíltan homoszexualitásáról, vasárnap pedig pályára lépett a Los Angeles Lakers ellen, ezzel ő lett az első bevallottan meleg aktív játékos az NBA-ben.

A tíz hónap után első NBA-meccsén szereplő Collins tíznapos szerződést kapott a csapattól. 2002-ben és 2003-ban nagydöntőt játszott a Netsszel.

A kosaras azért választotta a 98-as mezt, mert így akar emlékezni Matthew Shephardra, aki homoszexualitása miatt 1998 októberében erőszakos bűncselekmény áldozata lett.



16:02
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Nincs már jegy Pintér első meccsére

Telt ház előtt játssza idei első összecsapását a magyar fociválogatott jövő szerdán Győrben a finnek ellen.

Minden jegy elkelt a 18 órakor kezdődő találkozóra, így az új szövetségi kapitány, Pintér Attila közel 13 ezer néző előtt mutatkozhat be.

16:31
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Ecclestone-t lehülyézték

Egy texasi versenyszervező kiakadt azon, hogy ugyanarra a hétvégére esik majd a saját pályáján rendezendő NASCAR-futam és az austini Forma-1-es Amerikai Nagydíj.

A Texas Motor Speedway elnöke, Eddie Gossage már korábban is is azt nyilatkozta, hogy hibát követ el ezzel a Forma-1, egy friss megszólalásában pedig nemes egyszerűséggel lehülyézte Bernie Ecclestone-t az időzítés miatt. "A Forma-1 így akar odaszúrnia a NASCAR-nak. De nem mondhatnám, hogy meglepett a dolog, mert Bernie Ecclestone sok hülyeséget csinál."

17:01
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Új edző Baboséknál

Thomas Drouet személyében új edző került a női tenisz-világranglistán 94. Babos Tímea szakmai stábjába. A 30 éves monacói szakember korábban hónapokon át ütőpartnerként segítette Bernard Tomic pályafutását. Az ausztrál játékos vele érte el tavaly élete első ATP-tornagyőzelmét Sydneyben, utána Drouet már edzőként is tevékenykedett.   

"Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam Thomasra. Rettenetesen megbízok a tudásában, érzem, nagyon sokat tud nekem majd segíteni. Nikolára továbbra is nagy szükség van, a jó fizikai állapotomat neki köszönhetem" – nyilatkozta Babos.



17:24
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Deréktől lefelé nem érez a síakrobata

Deréktól lefelé semmit sem érez, de bizakodik a felépülésében Marija Komisszarova orosz síakrobata, akinek 11 napja edzés közben eltört az egyik gerinccsigolyája a szocsi téli olimpián.

A 23 éves sportoló hatórás műtéten esett át a sérülés után, fémlappal rögzítették a gerincét. Másnap Münchenbe szállították egy ilyen esetekre specializálódott klinikára, ahol újabb műtéten esett át.

"A köldökömtől lefelé semmit sem érzek, de erős vagyok, és tudom, hogy egy napon ismét lábra állok" - írta Instagram oldalán Komisszarova, akinek a rehabilitációja még legalább három hónapig Münchenben zajlik majd.



17:41
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Öngyilkosság miatt gyászol a német sport

Jürgen Brümmer, az 1988-as olimpia német tornásza megölte 15 éves gyermekét, majd öngyilkosságot követett el.

A korábbi kilencszeres német bajnok fia, Simon két éve súlyos balesetet szenvedett, amikor elgázolta egy autó. Olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy lebénult, elvesztette beszédkészségét, és magatehetetlenné vált.

A Welt.de szerint Brümmer ezt a traumát volt képtelen feldolgozni, ezért szánta magát a végzetes lépésre.

18:11
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Babos búcsúzott Brazíliában

Babos Tímea Jarmila Gajdosovával az oldalán búcsúzott a 250 ezer dollár összdíjazású, florianopolisi tenisztorna párosversenyének negyeddöntőjében. A magyar, ausztrál duó szerdán döntő rövidítésben kapott ki 4:6, 6:3, 10-4-re a Julia Glushko, Paula Kania izraeli, lengyel kettőstől. A találkozó 1 óra 27 percig tartott. A magyar játékos egyesben az első körben kiesett a brazíliai tornán.

18:49
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Ilyet még nem láttunk spanyol bajnokin

A Racing Santander és a Compostela másodosztályú spanyol bajnokin megsérült az egyik partjelző, aki nem is tudta folytatni a meccset. Viszont nem volt negyedik játékvezető kirendelve, ezért a hangosbemondón keresztül megkérdezték, hogy van-e a stadionban olyan, akinek játékvezetői vizsgája van. Szerencsére akadt egy szurkoló, akire ugyan 15 percet kellett várni, amíg átöltözött, de neki köszönhetően folytatódhatott a találkozó, amely végül 1-1-es döntetlent hozott.

19:18
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Putyin a kórházban bátorít

Vlagyimir Putyin orosz elnök is meglátogatta a kórházban Marija Komisszarovát, akinek 11 napja edzés közben eltört az egyik gerinccsigolyája a szocsi téli olimpián. A 23 éves orosz síakrobata deréktól lefelé semmit nem érez.

Forrás: AFP/Mikhail Klimentyev
19:31
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Közelebb a címvédéshez a Videoton

A tavalyi döntős Videoton hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Kaposvárt a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Gólszerzők: Zé Luís (24.), Nildo (69.) és Lupeta (88.). A visszavágót március 4-én rendezik.

19:48
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Federer feltámadt

A 17-szeres Grand Slam-bajnok Roger Federer vesztett helyzetből fordítva verte meg a cseh Radek Stepaneket az 1,9 millió dollár (427 millió forint) összdíjazású, keménypályás dubaji tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében.

A 35 éves cseh játékosnak az utolsó szettben több labdája is volt a 3:0-s előnyhöz, ám a svájci sztár hárította a bréklehetőségeket, és ezután már csak egy játékot vesztett. Federer 6:2, 6:7, 6:3-ra nyert.

20:02
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Nem készül el Vettel autója Ausztráliára?

Helmut Marko, a világbajnoki címvédő Red Bull Forma-1-es csapat tanácsadója elismerte, hogy összetett problémája vannak az istállónak. „Ezeket a gondokat csak a Renault-val közösen oldhatjuk meg, de sajnos közben mindig valami új, nem várt probléma adódik. Nem vagyok biztos abban, hogy a március 16-i idénynyitóra fel tudunk megfelelően készülni, ez egyelőre nyitott kérdés, nem vagyunk képesek megjósolni."

Részletek itt.

Vettelnek az idén biztosan nehezebb dolga lesz Forrás: AFP
20:25
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Pintér: Leandro és Tőzsér jön, Gera és Szalai nem

Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a Finnország elleni felkészülési meccsre. A csapat 35 fős, benne van Leandro és Tőzsér Dániel, nincs viszont Szalai Ádám és Gera Zoltán is. Pintér indoklása és a teljes keret ide kattintva olvasható.

Pintér Attila kihirdette első keretét Fotó: Tuba Zoltán - Origo
21:00
2014. február 26.
Vágólapra másolva!

Véget ért a móka mára

Szerdai sporthírzuhatagunknak vége, de jön még két BL-nyolcaddöntő, a Schalke a Real Madridot, a Galatasaray a Chelsea-t fogadja, mindkettőt élőben közvetítjük.