Löke szeme lila lett, szexért bundázott a bíró

Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül
Dzsudzsákot és Némethet sem engedi el klubja a magyar válogatottba, Böhn megüresedett helyére négy jelöltje van az MKSZ-nek, háromnak a neve kiszivárgott. Vlad Chiriches, a Tottenham román focistája nagyon berúgott a hétvégén, Wawrinka Grand Slam-győzelmén összeveszett a svájci és a német sajtó, szexért bundázott egy focibíró, Tőzsér Dániel közel a Watfordhoz. Keddi sporthírek.
08:56
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Barcelonai csapatot fogad a Real

A Real Madrid a barcelonai Espanyolt fogadja ma 20.55-kor a Király Kupa negyeddöntőjében, míg a Liverpool az Evertonnal játszik városi rangadót az angol bajnokságban. De lesz ma tenisz, futsal és alpesi sí is a tévében, a teljes műsort itt nézheti meg.

08:59
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Íme Ronaldinho első dala

Azt eddig is lehetett tudni Ronaldinhóról, hogy imádja a zenét, és szeretne egyszer énekelni. Most megkapta a lehetősége, rapper barátjával, Edcityvel készítettek közösen egy dalt.

09:13
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Így berúgni egy csinos szöszi mellett...

Vlad Chiriches nagy reményekkel igazolt a nyáron a Tottenhamhez, a 24 éves román válogatott védő azonban csapatával kiesett az FA-kupa-kupában. A mérkőzés után hazautazott Bukarestbe, ahol alaposan beitalozott. Le is videózták, ahogy a barátnője mellett tántorog, majd elesik, és a nőt is magával rántja.

09:42
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Hogy csajozik egy ManUnited-focista?

Adnan Januzaj még nem igazán tudja, hogy hogyan kell bánni a nőkkel. A Manchester United 18 éves tehetsége randevúzni hívta Melissa McKensie-t, aki a Sun angol napilapnak így számolt be a rosszul sikerült találkozóról: "Egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg. Nagyon izgatott voltam a randi előtt, vettem új ruhát, új sminket, 30 fontot (11 ezer forint) költöttem rá. Azt gondoltam, hogy majd megérkezik értem valamilyen vagány autóval, szépen kiöltözve, de megjelent melegítőben és még nekem kellett az öreg Fiestámmal furikáznom őt. Amikor bejelentette, hogy egy gyorsétterembe megyünk, leesett az állam. 18 fontot (kb. 6600 forint) költött a randinkra."

Januzaj heti 30 ezer fontot (11 millió forint) keres a Manchester Unitednél.

Januzajnak még van mit tanulnia Forrás: AFP/Andrew Yates
10:25
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Dzsudzsák klubja hisztizik a válogatott miatt

Dzsudzsák Balázst (Dinamo Moszkva) és Németh Krisztiánt (Roda) sem engedi el klubja a magyar labdarúgó-válogatott egyhetes, törökországi edzőtáborába. Az okokról a két játékos nyilatkozott, ide kattintva elolvashatja.

10:40
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Böhn még mindig segíti az MKSZ-t

Vetési Iván a Digisportnak azt mondta, négy jelöltjük van a Karl Erik Böhn gyógyíthatatlan betegsége miatt megüresedett kapitányi posztra. A Magyar Kézilabda Szövetség elnöke hangsúlyozta, bár külföldi edző is érkezhet, a két évvel ezelőtti választással szemben most nem elsődleges szempont, hogy külföldi szakembert hozzanak a női válogatotthoz. A szövetség elnöksége a héten tart ülést, és azon döntik el, hogy ki az, akivel megkezdik a tárgyalást.

Az elnök beszélt arról is, hogy a dániai férfi Eb alatt szerette volna Norvégiában meglátogatni Karl Erik Böhnt, mivel azonban a szakember orvosi kezelésen vett részt, a találkozó nem jött össze. Az elnök így jelenleg e-mailen tartja a kapcsolatot a norvég edzővel, aki rendszeresen tesz javaslatokat, és megfogalmazása szerint együtt él a szövetséggel. Vetési hozzáfűzte, bízik benne, hogy még lesz módja személyesen is találkozni Böhnnel.

11:05
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Így néz ki az új Red Bull és Mercedes

A jerezi teszt nyitónapján mutatta be az idei F1-es autóját a címvédő Red Bull, valamint a csapatok között tavaly másodikként zárt Mercedes. Az új Red Bull képeit itt nézheti meg, a Mercedes fotóit pedig itt.

Az Ezüstnyílről ezt mondta a távozó Ross Brawn feladatait részben megöröklő Paddy Lowe: „Az új autónk elegáns, de agresszív, a szépsége azonban nem csupán a külsőségekben mutatkozik meg." További részleteket itt olvashat az F1 W05 kódjelet viselő autóról.

A Red Bull RB10-es modelljéről Vettel új társával, az ausztrál Daniel Ricciardóval együtt rántotta le a leplet. Az orrkiképzés itt is módosult, de a változás nem olyan szembetűnő, mint néhány más csapatnál.

A jerezi gyakorláson mutatkoznak be a mostantól használatos 1,6 literes turbómotorok, valamint a szabályváltoztatások miatt szinte teljesen újratervezett autók.

11:15
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Pirlo lett a Serie A legjobbja

Andrea Pirlót választották az elmúlt idény legjobb labdarúgójának az olasz liga játékosai. "A szavazatok a társaimtól érkeztek, ez a legtöbb, amit kaphatok" - reagált a középpályás, hozzátette, biztosan marad a Juventusban.

A 2012/2013-as idény álomcsapatát is megválasztották: Samir Handanovic (szlovén, Internazionale) - Christian Maggio (Napoli), Andrea Barzagli (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Mattia De Sciglio (AC Milan) - Arturo Vidal (chilei, Juventus), Andrea Pirlo (Juventus), Borja Valero (spanyol, Fiorentina) - Edinson Cavani (uruguayi, Napoli, PSG), Antonio Di Natale (Udinese), Mario Balotelli (AC Milan)



11:30
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Balotelli 3 milliós gólöröme

Tízezer eurós (hárommillió forint) pénzbüntetést kapott Mario Balotelli, miután obszcén gesztussal sértegette a Cagliari szurkolóit a hajrában lőtt egyenlítő gólja után. A 23 éves csatár rasszista bekiabálásokra válaszolt. A szezonbeli nyolcadik sárga lapjátkapta, így a Torino elleni hazai meccset ki kell hagynia. Ebben az idényben volt egy három mérkőzésre szóló eltiltása is, mert inzultálta a játékvezetőket a Napoli elleni mérkőzés végén.

11:50
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Az USA máris rekordot döntött Szocsiban

A téli olimpiák történetének legnagyobb létszámú, 230 fős csapatát küldi a jövő pénteken kezdődő szocsi játékokra az Egyesült Államok. Az amerikai sportolók mind a 15 sportágban rajthoz állnak majd, a küldöttség 125 férfi és 105 női versenyzőből áll. Az Egyesült Államok a 2010-es vancouveri játékokon 9 arannyal, 15 ezüsttel és 13 bronzzal a harmadik helyen zárt az éremtáblázaton.

12:15
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Pulai valahogy lecsúszott az olimpiáról

A magyar szánkósok egy szükszavú levélben kapták meg a hírt a nemzetközi szövetségtől, hogy nem lesz magyar induló Szocsiban. A hazai szövetség elnöke, Szabó István az mno.hu-nak azt mondta, indoklást nem kaptak, sőt egyelőre a 40 induló névsorát sem. A vezető jelezte, a napokban minden eszközzel azon lesznek, hogy megkapják a listát és az indoklást, he kell a NOB-hoz fordulnak.

12:35
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Gyarmati Anna aligha megy Szocsiba

Gyarmati Anna hódeszkás csak akkor utazhat el a jövő pénteken kezdődő szocsi téli olimpiára, ha a slopestyle (trükkös akadályverseny) szakág világranglistáján előtte állók közül valaki megsérül a játékok rajtjáig. A legeredményesebb magyar hódeszkás menedzsmentjének közleménye szerint erre "meglehetősen kicsi" az esély, Gyarmati ezért a március elején záruló vk-szezonra koncentrál, amelyben jelenleg a 14. helyen áll.

12:57
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Az oroszok már 2018-ra gondolnak

Elsőként a szamarai épül meg a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság új stadionjai közül, a munkálatok még az idén elkezdődnek. Az építkezés tervezett költsége 29 milliárd rubel (193 milliárd forint) - közölte kedden Vitalij Mutko orosz sportminiszter. A vb teljes büdzséje 663 milliárd rubelre (4400 milliárd forint) rúg, ebből 330 milliárdot áll a központi költségvetés, a többi pénzt magánbefektetők biztosítják.

13:30
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

A Pool lealkudta az Arsenal jegyárait

A Liverpool sikerrel helyezte nyomás alá az Arsenalt az olcsóbb jegyárak érdekében a két csapat február 16-i FA-kupameccse előtt. A londoni klub úgy döntött, az 5. fordulós találkozót B kategóriásnak nyilvánítja, így egy jegy nem kerülhet többe 54 fontnál (20 ezer forint). A döntés előtt 93 fontos árakat szántak a liverpooliaknak, ami az angol foci történelmében a legdrágább vendégjegy lett volna a Telegraph szerint.

14:00
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Holland válogatottal erősít a Newcastle

A holland Luuk de Jong már az orvosi vizsgálatnál tart a Newcastle együttesénél. A 23 éves csatár hétszeres válogatott, ebben a szezonban 12 bajnokija volt a Mönchengladbachban, de nem talált be.

14:10
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Babos negyeddöntős Párizsban

Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal bejutott a negyeddöntőbe a 710 ezer dollár összdíjazású, Párizsban zajló fedettpályás női tenisztornán. A magyar, francia duó 1 óra 17 perces mérkőzésen verte a Mona Barthel, Megan Moulton-Levy német, amerikai kettőst szetthátrányból fordítva, döntő rövidítésben. Mladenovic vasárnap még Melbourne-ben szerepelt, ahol a kanadai Daniel Nestorral diadalmaskodott vegyes párosban az Australian Openen. Ugyanitt Babos párosban a nyolcaddöntőben búcsúzott.

14:25
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Ellopták Wawrinkát Svájctól a németek

A Bild német tenisz-szenzációként tette ki a címlapjára a vasárnap Australian Opent nyert Stanislas Wawrinka sikerét. A svájcinak valóban német apja van, és német állampolgárságot is szerzett, ezzel együt a svájciak felháborodtak a szalagcímtől. A Züricher Zeitung egy ilyen címlappal válaszolt: "A németek lenyúlták Super-Stant!" A Bild erre gúnyosan reagált: "Nem, kedves barátaink! Nem loptuk el őt, csak megosztottuk a sikert. Csakúgy mint Ottmar Hitzfeld esetében, akit mi küldtünk nektek, és most foci-vb-re utazhattok vele..."

14:50
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Hamilton csúnyán összetörte az új Mercedest

Lewis Hamilton a gumifalba csapódott Jerezben a teszt előtt leleplezett új Mercedesszel. A brit sértetlenül szállt ki, de a W05 alaposan összetört. Az istálló szerint nem a pilóta hibázott, a részletek az élő közvetítésünkben.

15:10
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Így bolondít meg mindenkit egy védő

A korábban a Liverpoollal és az Evertonnal is hírbe hozott Vegard Forren védő létére mutatott be látványos szólót Norvégiában. A Molde 25 éves hátvédje négy embert átverve adott gólpasszt az AIK ellen 4-1-re megnyert meccsen.

15:30
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Löke belilult szemmel várja a győri BL-csatát

Nem múlt el sérülés nélkül a szombati BL-meccsre készűlő győri nőikézi-csapat edzése. Heidi Löke összefejelt Korsóssal, és csúnyán bedagadt a szeme. A Kisalföld.hu a BL-címvédő klubtól úgy értesült, a norvég kézis a hétközi bajnokit kihagyja, de a szombati Podgorica elleni középdöntős csoportmeccsre felépül. A sérülésről készült fotót a Facebook-oldalunkon megtekintheti.

15:50
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Matyit megalázta a pécsi ajánlat

Matyi Dezső elutasította a város tulajdonában lévő Pécsi Sport Nonprofit Zrt. által tett egyeurós ajánlatot. A pécsi focicsapat többségi tulajdonosa nyílt levélben reagált az ajánlatra, amelyet megalázónak nevezett. Hozzátette, a hírekkel ellentétben a csapatnak nincs 500 millió forint körüli adóssága, a tartozások ennek harmadát sem érik el. A tulajdonos decemberben jelentette be, hogy megszünteti a pécsi futball finanszírozását.

16:20
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Lékai haza akar jönni az NB I-be

A Digisport Reggeli Start című műsorában Lékai Máté arról beszélt, a Celjében már igazoltak a helyére egy irányítót, így aligha folytatja Szlovéniában. "Legszívesebben hazajönnék vagy Franciaországba igazolnék, ezen dolgozunk” – mondta a magyar válogatott kézise. Az Eb-n nyolcadikként végző magyar csapatnak szerinte az élmezőnyhöz képest lerohanásokban és indításgólokban van a legnagyobb lemaradása.

16:45
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Mourinho a sajtóval szülinapozott

José Mourinho a sajtótájékoztatóra behozott pezsgőval ünnepelte 51. szülinapját. Arra a kérdésre, hogy nem lenne jobb inkább a bajnokság végén a Chelsea PL-győzelme miatt pezsgőzni, nemmel válaszolt. "Szerintem arra fogunk inni, hogy fejlődünk, jól játszunk, és az eredményeink is javulnak ennek köszönhetően" - mondta a portugál.

Mourinho elmondta, a West Ham elleni kedd esti bajnokin Samuel Eto'o-val támadnak, de abban nem biztos, hogy a kameruni nyáron a csapatnál marad. "Neki már nincs szüksége címekre vagy pénzre, szóval ki tudja, mi lesz vele. Talán visszamegy Mallorcára, ahogy azt a fiának megígérte."

17:10
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Nagyon bepörgött a Bundesliga

A 2012/13-as szezonban 2,17 milliárd eurós forgalmat bonyolítottak le a német focibajnokság klubjai, ez közel négy és fél százalékos növekedés az előző idényhez képest, egyben új rekord. A Bundesliga forgalma sorozatban kilencedszer nőtt, ráadásul egy kivétellel mind a 18 csapat nyereséggel zárt. Az egyesületek összesen 383,5 millió euró nyereséget könyvelhettek el.


17:30
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Benedek ifjú titánokat hívott be

Benedek Tibor kijelölte 19-es keretét a pólóválogatott jövő heti felkészülési meccseire. A névsor: Nagy Viktor, Tóth Márton, Szivós Márton, Decker Attila, Lévai Márton, Hosnyánszky Norbert, Vámos Márton, Jansik Dávid, Gór-Nagy Miklós, Salamon Ferenc, Hárai Balázs, Bedő Krisztián, Zalánki Gergő, Kovács Gábor, Madaras Norbert, Angyal Dániel, Varga Dániel, Varga Dénes, Erdélyi Balázs.

„Angyal Daninak mostanában nagyon tetszik a játéka, ezért kapott meghívást, Erdélyi Balázst pedig Amerikában hívtam fel, hogy haza tudna-e jönni erre a tíz napra, mert szeretném közelebbről is megnézni. Most fejezte be az egyetemet, ha hazatér, vagy Európában folytatja, akkor nem baj, ha egy ilyen hosszabb összetartás keretében fel tudom mérni, hol tart” - nyilatkozta a válogatott honlapjának a kapitány.

Hiányzik két barcelonai vb-aranyérmes is, Bátori Bence és Decker Ádám, de ők sem lettek kegyvesztettek. „Tizenkilenc ember már így is sok, húsz fölötti létszámmal nem lehet normálisan dolgozni, viszont nekem kellenek a benyomások más játékosokról is" - mondta Benedek. A magyarok kedden az USA-val játszanak a Komjádi-uzsodában, majd péntektől vasárnapig Szolnokon a Volvo-kupán a németekkel, a szerbekkel és az amerikaiakkal.

17:50
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Afrikának lesz egy nagy dobása a foci-vb-n

A Kamerunt irányító Volker Finke az egyik afrikai csapatot elődöntőbe várja a brazíliai foci-vb-n, de nem a sajátját. "Az afrikai mentalitással, a szenvedélyességgel most nagyon messzire juthat egy afrikai csapat" - fogalmazott a 65 éves német, és hangsúlyozta, a ghánai, elefántcsontparti és kameruni játékosok közül sokan játszanak európai topcsapatokban. Saját válogatottját Finke ugyanakkor nem sorolja az esélyesek közé az A csoportban, ahol a házigazda brazilok, valamint a horvátok és a mexikóiak lesznek a riválisok.

18:20
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Menesztették a Milan-verő edzőt

A Serie A-ban kieső helyen álló Sassuolo menesztette Eusebio Di Francesco vezetőedzőt. A tavaly története során először élvonalba jutott együttes jól kezdte a bajnokságot, ám legutóbbi nyolc meccséből mindössze egyet tudott megnyerni, január 12-én aratta a Milan ellen. Az edzéseket átmenetileg Paolo Mandelli, a junior együttes edzője tartja.



18:56
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Halak optimista, Satan nem utazik

Meglepetésre készül a szlovák jégkorong-válogatott a jövő pénteken kezdődő szocsi téli olimpián. Szlovákia 2010-ben, Vancouverben elődöntős volt, 2012-ben pedig világbajnoki ezüstérmet szerzett. Jaroslav Halak, a csapat első számú kapusa, az NHL-es St. Louis Blues sztárja szerint a négy évvel ezelőtti brigád részben átalakult, de akkor sem számítottak esélyesnek, és mégis a legjobb négy közé jutottak.

"Remélhetőleg csapatként erősek leszünk. A legfontosabb, hogy élvezzük a tornát. Nem vagyunk esélyesek, de képesek vagyunk meglepetést okozni" - fogalmazott Halak.

A vancouveri csapatból több rutinos játékos - a 2002-es világbajnok csapat magja - hiányozni fog: Pavol Demitra a 2011-es jaroszlavli légi szerencsétlenségben elhunyt, a 39 éves Miroslav Satan és a 41 éves Josef Stümpel nem kapott meghívót, míg Zigmund Pálffy tavaly visszavonult. A szlovákok nagyon remélik, hogy két kitűnőségük, a kulcscsonttöréssel kezelt Marian Gaborik és az agyrázkódást szenvedett Lubomir Visnovsky felépül az első mérkőzésre, a február 13-i, amerikaiak elleni rajtra.

19:20
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Falcao kijött a portói kórházból

Kedden elhagyta a portói kórházat Radamel Falcao. Az AS Monaco kolumbiai válogatott futballistája múlt szerdán szenvedett súlyos térdsérülést. A támadót még szombaton műtötték meg, és a következő három hétben is pihen majd, mielőtt visszatér klubjához.

A műtétet végző Jose Carlos Noronha térdspecialista korábban elmondta, hogy körülbelül ötven százalék az esélye annak, hogy Falcao részt vehet a nyári brazíliai világbajnokságon.
A 27 éves támadó szerdán, a Monaco Francia Kupa-meccsén, egy csúnya belépő után szenvedett elülső keresztszalag-szakadást a bal térdében. Kolumbia a görögökkel, a japánokkal és az elefántcsontpartiakkal szerepel majd egy csoportban a vb-n, az első mérkőzését június 14-én játssza.

19:48
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Motorhibák az F1-es tesztelésen

A Ferrarihoz visszatért Kimi Räikkönen volt a leggyorsabb Jerezben, az idei Forma-1-es szezon első hivatalos tesztjének nyitónapján, melyen bemutatkoztak a mostantól használatos 1,6 literes turbómotorok. Több kocsi is leállt menet közben, vagy ki sem futott a pályára, íÍgy például Sebastian Vettel is csupán három kört tudott megtenni, mért ideje pedig nem is volt. A keddi gyakorlás előtt és közben több csapat, köztük a vb-címvédő Red Bull, illetve a Mercedes is bemutatta új autóját. (Részletek itt.)

20:15
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Tőzsér hamarosan Angliába igazolhat

A Sky Sports információi szerint a Genoa magyar középpályása, Tőzsér Dániel útban van Anglia felé, hogy aláírja a szezon végéig tartó kölcsönszerződését a Watforddal. A 24 csapatos másodosztályú Championshipben jelenleg 15. klub már nyáron is le szerette volna igazolni a 28 éves, 20-szoros válogatott futballistát.

20:40
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Szexért bundázott a focibíró

Örökös eltiltással sújtotta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) azt a libanoni játékvezetőt, aki tavaly áprilisban, Szingapúrban szexuális szolgáltatásért cserébe befolyásolta egy mérkőzés eredményét. (Részletek itt.)

21:06
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

"A pécsi futball Pécsé"

Páva Zsolt polgármester szerint a város állta a pécsi focisták legutóbbi fizetését. A városvezető Matyi Dezső tulajdonos kommunikéjére reagált (részletek itt).

21:17
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Doppinggyanú miatt nem utaznak Szocsiba

Tizenegy nappal a jövő pénteken rajtoló szocsi téli olimpia első sílövő-viadala előtt doppinggyanú miatt felfüggesztették három orosz, illetve litván biatlonos versenyzési jogát.

A nemzetközi szövetség közölte, az érintett sportolók mintájának eredménye pozitív lett, és erről a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot is értesítették. Az esetleges eltiltásokról csak a B próba elemzése és a meghallgatások után születhet döntés.

A versenyzők nevét, illetve azt, hogy milyen szerrel buktak le, egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

21:42
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Nagy László négy gólt dobott

A címvédő MKB-MVM Veszprém 11 gólos győzelmet aratott Cegléden a férfi kézilabda Magyar Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén. A sérüléséből felépült Nagy László - aki nem lehetett jelen a vasárnap zárult dániai Európa-bajnokságon - négyszer volt eredményes. A visszavágót március 11-én rendezik.

Férfi MK, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
Cegléd - MKB-MVM Veszprém 22-33 (13-15)

22:09
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Ég az Arsenal, vezet a MU

Hat meccset rendeznek ma a Premier League-ben, kettőn már gól is született.

A ManUnited Van Persie góljával vezet a Cardiff ellen, míg a Southampton José Fonte találatával került előnybe az Arsenallal szemben. A Norwich-Newcastle, a Swansea-Fulham, a Crystal Palace-Hull és a Liverpool-Everton meccsek állása egyelőre 0-0.

22:36
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Meghalt Sax Gyula

Hatvankét évesen elhunyt Sax Gyula sakkolimpiai bajnok, kétszeres sakkolimpiai ezüstérmes, kétszeres világbajnokjelölt, kétszeres magyar bajnok nagymester. (Részletek Itt.)

22:52
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Jelöltek a nőikézi-kapitányi posztra

Vetési Iván kézielnök szerint négy jelölt közül kerül ki az új női szövetségi kapitány. Az MNO.hu három jelöltről tud, ők pedig: Németh András, Jakob Vestergaard és Zdravko Zovko.

22:56
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Bödéék kiütötték a Rapid Bukarestet

A Fradi kiütötte a szebb napokat is megélt, jelenleg a román másodosztályban éllovas Rapid Bukarestet. A törökországi edzőtáborban rendezett találkozón az FTC góljait Böde (2., 32.), Besic (33.) és Diallo (67.) szerezték.

23:00
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Nagyot kap az Everton a Liverpooltól

A szünetben a Liverpool már 3-0-ra vezet az Everton ellen az angol bajnokság Mersey parti derbijén. A Vörösök góljait Gerrard és Sturridge (2) szerezték.

A Southampton-Arsenal az 57. percben döntetlenre áll (2-2), a Crystal Palace 1-0-ra vezet a Hull ellen. A MU továbbra is egy góllal megy a Cardiff ellen.

A spanyol Király-kupában a Real Madrid 1-0-ra vezet az Espanyol ellen José Rodríguez találatával a szünetben.

23:06
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

"Lance Armstrong hazudik"

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) korábbi elnöke, Hein Verbruggen szerint Lance Armstrong hazudik, amikor azt állítja, hogy segítette az amerikai bringás doppingügyeinek eltusolását. Verbruggen a holland televíziónak adott nyilatkozatában hangsúlyozta: Armstrongnak sem vele, sem pedig az UCI-val nem volt együttműködése csalásban.

A szervezetet 2005-ig vezető Verbruggen úgy tudja, hogy Arsmtrong azért menekült meg az 1999-es Touron, mert orvosi igazolással tudta bizonyítani, hogy jogosan került a szervezetébe kortikoszteroid. Hozzátette, Armstrong két volt csapattára, Tyler Hamilton és Floyd Landis sem mond igazat akkor, amikor azt állítják, hogy a 2001-es svájci körversenyen az UCI segített Armstrong doppingügyének eltusolásában. Ezzel kapcsolatban a volt UCI-elnök jelezte: az amerikai kerékpáros hematokritszintje ugyan emelkedett egy korábbi mintához képest, de így sem érte el azt a határt, amelynél már kijelenthető a doppingolás.

A hét Tour-elsőségétől megfosztott és örökre eltiltott Armstrong tavaly kijelentette: ugyan az 1999-es Touron fennakadt az ellenőrzésen, de Verbruggen segített neki, hogy ne bukjon le, és ne tiltsák el. Verbruggent és utódját, Pat McQuaidet az Armstrong-féle csalásban való cinkosság mellett korrupcióval is gyanúsítják.

23:14
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Sturridge fölé vágta a 11-est

A MU már 2-0-ra vezet a Cardiff ellen, és közben a Swansea is megszerezte a vezetést a Fulham ellen. A Liverpoolban Suárez is betalált az Everton ellen, majd Sturridge csúnyán fölé vágott egy büntetőt, így maradt a 4-0. Sturridge így elszalasztotta a triplázás lehetőségét - egyelőre.

23:21
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Magyarországról ők indulnak Szocsiban

Véglegesen lezárult a nevezés, így 16 magyar sportoló indul a jövő pénteken kezdődő szocsi téli olimpián - mondta Nagy Zsigmond csapatvezető, a Magyar Olimpiai Bizottság nemzetközi igazgatója. A három várólistás versenyző, a szánkós Pulai Imre, a hódeszkás Gyarmati Anna és a gyorskorcsolyázó Lykovcán Ágota nem szerepelhet.

A magyar indulók Szocsiban:
rövidpályás gyorskorcsolya:
Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor, Béres Bence, Heidum Bernadett, Lajtos Szandra, Kónya Zsófia, Keszler Andrea, Darázs Rózsa

gyorskorcsolya:
Nagy Konrád

alpesi sí:
Berecz Anna, Miklós Edit, Farkas Norbert

sífutás:
Szabó Milán, Simon Ágnes

sílövészet:
Gombos Károly, Szőcs Emőke

23:56
2014. január 28.
Vágólapra másolva!

Az Arsenal botlott, a Liverpool kiütötte az Evertont

Premier League, eredmények:
Manchester United - Cardiff City 2-0
Norwich City - Newcastle United 0-0
Southampton - Arsenal 2-2
Swansea City - Fulham 2-0
Crystal Palace - Hull City 1-0
Liverpool - Everton 4-0

Spanyol Király-kupa:
Real Madrid - Espanyol 1-0

00:01
2014. január 29.
Vágólapra másolva!

Vége

Vége a mai hírzuhatagnak.