Gyönyörű az új Loki-stadion, Buffont kiállították

Vágólapra másolva!
debreceni focistadion, az épülő Nagyerdei Stadion első, teljes világításpróbája Debrecenben
Cikkünk folyamatosan frissül
Kínai győztese lett a női egyesnek az Australian Openen, áll a bál a Magyar Síszövetségben egy szocsi kvóta miatt, Huszti Szabolcs gólpasszt adott, a Manchester City 0-2-ről állt talpra az utolsó félórában, a Juventust lefékezték Rómában. Ezek voltak a legfontosabb sporthírek szombaton.
10:45
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Ez lesz ma a tévében

Láthatjuk ma a tévében a Li Na-Cibulkova döntőt az Australian Openen, a Real Madrid spanyol bajnokiját és a Lazio-Juventus rangadót is. A teljes tévéműsorért kattintson ide!

10:49
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Sztárok hagyták el a Chelsea-t

Michael Essien a Milanban folytatja, Juan Mata pedig klubrekordnak számító összegért a Manchester Unitedbe igazol. Hogy mennyit fizet David Moyes csapata a világbajnok spanyolért? Válasz és további részletek itt.

10:55
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Úgy éltünk, mint az állatok

A Dániától elszenvedett Európa-bajnoki elődöntős vereség után kifakadt a horvát férfikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

„A dánok mindent elkövettek, hogy vasárnap megszerezhessék az aranyérmet, miközben nekünk úgy kellett élnünk itt, mint az állatoknak. Össze se tudom számolni, mennyit kellett utaznunk, hányszor váltottunk szállodát az utóbbi két hétben, amikor három városban játszottuk a mérkőzéseinket, miközben a dán csapat végig ugyanabban a kényelmes hotelben lakott, ugyanabban a csarnokban játszott. Mi csak csütörtök este tudtunk először nyugodtan aludni” – olvasható Slaavko Goluza nyilatkozata az Nso.hu-n.

"Ezek nem sportszerű szavak, ez életem legrosszabb sajtókonferenciája. Amikor mi a Horvátországban rendezett vébén játszottunk, egy szót sem szóltunk a játékvezetőkről" - reagált Ulrik Wilbek, a dánok szövetségi kapitánya.

Goluza a sajtótájékoztató végén elnézést kért a kifakadásáért, mint mondta, az érzelmei vezérelték szavait.

11:20
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Veszélyes az amerikai zászló

Óvatosságra intette a Szocsiban megrendezendő téli olimpián résztvevő sportolóit az Egyesült Államok.

A washingtoni külügyminisztérium helyi idő szerint péntek este nyilatkozatban szólította fel az amerikai csapat tagjait arra, hogy a stadionokon, illetve az olimpiai falun kívül ne viseljék az olimpiai ruhát, amelyet az amerikai zászló díszíti. A minisztérium szóvivője ezzel kapcsolatban azt hangoztatta, hogy az amerikai csapat feltűnő öltözete a rendezvény szempontjából hivatalosnak számító területeken kívül a sportolók biztonságát veszélyeztetheti. A szóvivő utalt arra, hogy az amerikai nemzeti olimpiai bizottság hasonló felhívást tett közzé.

Nyilatkozott ezzel kapcsolatban Chuck Hagel védelmi miniszter is. Egy kérdésre válaszolva úgy fogalmazott, hogy ha adott esetben az amerikai sportolók kimenekítésére lenne szükség, az ilyen jellegű intézkedéseket az oroszokkal együttműködve teszik meg. Megerősítette ugyanakkor, hogy a játékok ideje alatt két amerikai hadihajó állomásozik a fekete-tengeri térségben.

11:50
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Itthon maradt Fradi-légiósok

Elindult a Ferencváros labdarúgócsapata a törökországi edzőtáborba. Belekbe nem tartott a csapattal három holland légiós, Mark Otten, Arsenio Valpoort és Jack Tuijp sem, de itthon maradt Leonardo is, a Fradi.hu azt írja, hogy a brazil csatár vírusos megbetegedéssel bajlódik.

12:11
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Gyereket vert az új Bayern-sztár?

A Bild.de szerint Robert Lewandowski megütött egy 17 éves srácot. A fiú elismerte, hogy amikor meglátta az autóban a Dortmundtól rövidesen a Bayern Münchenbe szerződő lengyel csatárt, akkor bemutatott neki.

"Haragszom rá, mert elmegy a Bayernbe, Felmutattam neki a középső ujjamat. Tudom, hogy hibáztam, de ő erre megállt, kiszállt az autóból, üvölteni kezdett velem, majd megütötte a fejem. Hátra is estem, még mindig fáj a fejem. Ott volt vele a barátnője is, de nem szólt semmit."

Lewandowski közleményében elismerte az incidens egy részét, de cáfolta, hogy ütött volna. "Soha nem alkalmaztam erőszakot még azokkal szemben sem, akik behatoltak a privát szférámba. Nem akarom megmondani a tinédzsereknek, hogy hogyan viselkedjenek, de nem fogom engedni, hogy bántsanak engem, vagy a családomat."

12:38
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Kínai AusOpen-győzelem

Li Na nyerte az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesét, miután a döntőben 7:6, 6:0-ra legyőzte a szlovák Dominika Cibulkovát. A kínai játékos kétszer már volt döntős Melbourne-ben, de mindkétszer kikapott. További részletek itt.

13:22
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Gigaajánlat Messiért

A L'Equipe francia napilap azt írja, hogy a Paris Saint-Germain 250 millió eurót áldoz arra, hogy megszerezze Lionel Messit a Barcelonától. A PSG a nyáron fogja megtenni ajánlatát.

Messi nemrég hosszabbított a Barcával Forrás: AFP/Miguel Ruiz

14:01
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Tessék, itt a fenekem

Alvaro Morata a Real Madrid edzésén cicázás közben odacsúszott Sergio Ramosnak, aki ezután véletlenül rálépett a lábára. Válaszul Morata letolta a nadrágját, és megmutatta csapattársának a fenekét.

14:25
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Eltemették a 20 éves kapustehetséget

Több százan vettek végső búcsút Rakaczki Bencétől, a Diósgyőri VTK január 16-án, 20 évesen leukémiában elhunyt kapusától szombaton Miskolcon, a szirmai temetőben.A temetésen a családtagok mellett a DVTK vezetése, valamint a csapattársak is jelen voltak csakúgy, mint Miskolc város vezetői, szurkolók, barátok, sporttársak és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) képviselői.

A szurkolók a diósgyőri futballklub színeit jelképező piros-fehér sállal a nyakukban búcsúztak kapusuktól egy-egy szál virággal. Fuhrmann Géza, a DVTK utánpótlás szervezési igazgatója búcsúbeszédében azt mondta, Rakaczki Bence példa volt és példa lehet mindenki számára. Tehetséges sportolóként nemcsak a pályán, de a kórházi ágyon is küzdenie kellett, de mindezt hittel, reménnyel és jókedvvel tette. Ízig-vérig sportoló volt, igazi kapus, aki a betegsége alatt is a visszatérésen gondolkodott. "Ünnepelt sportolója volt Miskolcnak" - tette hozzá.

15:16
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Michelisznek új szerelme van

Michelisz Norbert négy napon keresztül testközelből figyelhette meg a vadonatúj Hondát, amelyet új szerelemnek nevezett. Szerinte a 2014-es WTCC-kocsija egy kis méregzsák, amely hörögve kanyarodik. A magyar autóversenyző részletes beszámolóját itt olvashatja el.

15:53
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Ki látott már ilyen menetet?

Alig egy menet alatt mindkét öklöző megjárta a padlót a pénteki esti, Sheltonban megrendezett Thomas Williams-Cornelius White betöltetlen WBO NABO félnehézsúlyú címmérkőzésen, amely már az említett felvonásban véget is ért. Az összecsapáson Williams 25 másodperc elteltével leütötte riválisát, aki bő egy perccel a menet vége előtt vissza is adta a kölcsönt egy kemény balos formájában. Williams a padlózást követően gyorsan összekapta magát, és pár másodperc múlva már ismét ő rendítette meg, majd ütötte le ellenfelét, aki nagy nehézségek árán felállt ugyan, de a rogyadozó lábú White nem tudott érdemben reagálni a finiselő Williams támadására. A győztes Williams új rekordja: 16 győzelem (11 KO), 0 vereség, 0 döntetlen.

A videón 4.50.nél látható az első padlózás, 6.15-nél a második, nem sokkal később pedig az utolsó:





16:20
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Balhé a Magyar Síszövetségben

Fenyvesi Gábor, Salgótarján alpolgármestere szerint a lobbitevékenység mitt nem indulhat a sífutó Papp Ildikó a szocsi téli olimpián, pedig 20-ból 18-szor legyőzte a végül kvótát kapott Simon Ágnest. A fideszes politikus azt mondja, akár az ügyészséghez is hajlandó fordulni, ha a Magyar Olimpiai Bizottság nem másítja meg a döntését. Részletek az ügyben ide kattintva.

16:51
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Nem túl szép az új Ferrari

A Ferrari bemutatta az idei Forma-1-es autóját, amelynek orra meglehetősen formabontóra sikerült. Részletek a bemutatóról ide kattintva.

Első ránézésre furcsa látvány az új Ferrari Forrás: AFP/Foto Studio Colombo

Alonso és Raikkönen párosa a szezon egyik legnagyobb kérdőjele Forrás: AFP/Foto Studio Colombo

17:27
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Ronaldo megmutatta

A Granada elleni szombat délutáni bajnoki előtt Cristiano Ronaldo megmutatta a közönségnek a második Aranylabdáját. A szurkolók aranyszínű papírlapokkal lepték el a stadiont.

Hogy hogyan jutott két Aranylabdáig a portugál klasszis? Tudja meg az életrajzából!

18:04
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Egy félidő Real-gól nélkül

Meglepetésre a Real a félidőben 0-0-ra áll a Granada ellen a Primera División 21. fordulójában. A legközelebb egy Granada-védő járt a gólhoz, aki fejjel majdnem bevette a saját kapuját, az első félidő végén pedig Cristiano Ronaldo ollózását védte óriási bravúrral Roberto kapus.

18:09
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Szoros szettek után nyert a MAFC

A MAFC hazai környezetben három szoros szettben nyert a Szolnok ellen a férfiröplabda NB I egyetlen szombati összecsapásán.

eredmény:
MAFC BME - Szolnoki Főiskola RKSI 3-0 (26, 25, 24)

18:15
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Eddig bírta a Granada

Az 56. percben megszerezte a vezetést a Real - természetesen Cristiano Ronaldo góljával. A portugál klasszis a 16-oson belül előbb csak igazított egyet a labdán, majd ballal kilőtte a bal alsót. Ez volt a 22. gólja a bajnokságban.

18:20
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Megfordítja-e a City?

Angliában a hétvégén szünetel a Premier League, mivel az FA-kupa 4. fordulójára kerül sor. A Liverpool Moses és Sturridge góljaival simán nyert a másodosztályú Bournemouth otthonában, az utóbbi hetekben félelmetes formába lendült Manchester City azonban még csak most szépített a Watford ellen, amely félóra alatt kétgólos előnyt gereblyézett össze.

18:31
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Huszti gólpasszal segített

Az első tavaszi fordulóra kellett várnia a Hannovernek, hogy idegenben pontot szerezzen. Huszti Szabolcs 83 percet töltött a pályán, és a harmadik találatnál ő adta a gólpasszt.

A szombati Bundesliga-meccsekről itt olvashat bővebben.

Bundesliga, 18. forduló:
1. FC Nürnberg - 1899 Hoffenheim 4-0 (2-0)
Borussia Dortmund - FC Augsburg 2-2 (1-0)
SC Freiburg - Bayer Leverkusen 3-2 (1-2)
VfB Stuttgart - FSV Mainz 05 1-2 (1-1)
VfL Wolfsburg - Hannover 96 96 1-3 (1-1)

18:36
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Falcao orvosa még reménykedik

Radamel Falcao orvosa szerint körülbelül ötven százalék az esély arra, hogy az AS Monaco kolumbiai csatára játszhat majd a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon. A 27 éves támadó szerdán, a Monaco francia kupa-meccsén, az ellenfél rosszul sikerült becsúszása után szenvedett elülső keresztszalag-szakadást a bal térdében.

A játékost szombaton operálta meg Jose Carlos Noronha, aki ezt követően mondta el, hogy nem zárja ki Falcao visszatérését még a torna előtt. Kolumbia a görögökkel, a japánokkal és az elefántcsontpartiakkal szerepel majd azonos csoportban a vb-n, ahol első mérkőzését június 14-én játssza.

18:42
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Már 2-2-re áll a City

Sergio Agüero két góllal sietett a bajban lévő Manchester City segítségére, így Manuel Pellegrini csapata 0-2-ről egyenlített a másodosztályú Watford ellen az FA-kupa 4. fordulójában.

18:53
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Agüeróék bedarálták a Watfordot

Félelmetes utolsó félórát produkált a Manchester City, Agüero két góljával a 79. percben sikerült egyenlíteni a Watford ellen, majd Kolarov a 87. percben már a hazai csapatnak szerzett előnyt, és a hosszabbításban Agüero teljessé tette a mesterhármasát.

18:58
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Élre állt a Real

A Real Madrid Cristiano Ronaldo és Benzema góljaival 2-0-ra győzött a Granada ellen, így átvette a vezetést a tabellán. A Realnak jelenleg 53 pontja van, az egyaránt 51 ponttal álló Barcelona és Atlético Madrod vasárnap lép majd pályára.

A Real-meccs góljait és Cristiano Ronaldo látványos ollózását itt nézhetik meg.

19:14
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Megszenvedett a Szolnok

A címvédő Eger mögött a tabellán második Szolnok hazai medencében csak két góllal, az utolsó negyed megnyerésével tudta legyőzni a középmezőnyhöz tartozó BVSC-t a férfivízilabda ob I szombati játéknapján.

férfi ob I,eredmény, 16. forduló:
Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP VSE - BVSC-Zugló 9-7 (1-2, 3-2, 2-2, 3-1)
a legjobb góldobók: Aleksic 3, illetve a BVSC góljain heten osztoztak

KSI SE - Széchenyi Bank-FTC 6-13 (0-5, 1-3, 4-2, 1-3)
a legjobb dobók:
a sportiskolások góljain hatan osztoztak, illetve Ernyey 4, Bóbis 3

Kaposvári VK - A-HÍD Szeged VE 5-9 (3-2, 0-2, 1-1, 1-4)
a legjobb dobók:
Berta 3, illetve Szivós 6

19:38
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Bogdánék kiestek az FA-kupából

Bogdán Ádám csapata, a másodosztályú Bolton Wanderers hazai környezetben egygólos vereséget szenvedett az élvonalbeli Cardiff City együttesétől az angol FA-kupa negyedik fordulójában, így búcsúzott a sorozattól. A magyar kapus a cserepadon ült.

Részletek a szombati FA-kupa meccsekről itt.

FA-kupa, 4. forduló, az élvonalbeli csapatok mérkőzései:
AFC Bournemouth (II. osztályú) - FC Liverpool 0-2
Bolton Wanderers (II.) - Cardiff City 0-1
Birmingham City (II.) - Swansea City 1-2
Manchester City - Watford (II.) 4-2
Southampton - Yeovil Town (II.) 2-0
Sunderland - Kidderminster Harriers (V.) 1-0
Southend United (IV.) - Hull City 0-2
Wigan Athletic (II.) - Crystal Palace 2-1

19:42
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Olaszokat igazolt a West Ham

A Premier League-ben a 18., azaz kiesőhelyen álló West Ham két olasz játékossal erősített. A középpályás Antonio Nocerino a Milantól, a milánói piros-feketéknél nevelkedett Marco Borriello a Romától érkezett. A 15-szörös válogatott Nocerino és az olasz nemzeti csapatban eddig hétszer pályára lépő Borriello is kölcsönbe került a West Hamhez.

19:48
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Rapport kikapott

Rapport Richárd a világos bábukat vezetve vereséget szenvedett az amerikai Hikaru Nakamurától a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló sakk szupertorna szombati, tizedik fordulójában. A viadal honlapja szerint a 17 éves magyar nagymester a 32. lépést követően adta fel a partit. Rapportnak egy körrel a zárás előtt 3,5 pontja van, ezzel a 12 tagú mezőnyben a tizedik helyen áll.

A vasárnapi zárófordulóban a 2,5 ponttal sereghajtó német Arkadij Naiditsch lesz a magyar sakkozó ellenfele, és Rapport sötéttel játszik majd. Az élen az örmény Levon Aronjan áll 8 ponttal.

19:52
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Nápolyban vezet a Chievo

A Napoli a forduló előtt a harmadik helyen állt, míg a Chievo a 16. volt a tabellán, ennek ellenére félidőben a veronai csapat vezet a Serie A 21. fordulójának nyitómeccsén. A Chievo gólját Sardo szerezte egy látványos lövésből.

20:13
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Majdnem összejött a szolnoki bravúr

A Szolnoki Olaj rendkívül közel állt ahhoz, hogy hatalmas bravúrt végrehajtva legyőzze a listavezető Crvena zvezda együttesét, végül azonban hazai környezetben ötpontos vereséget szenvedett a férfikosárlabda Adria Liga 18. fordulójának szombati játéknapján.

Az Eurochallenge-kupa legjobb 16 csapata közé jutott magyar együttes kevesebb mint két perccel a vége előtt még vezetett, a szerb csapat azonban végül fordítani tudott. A Szolnok öt győzelemmel és 13 vereséggel áll a sorozatban.

Adria Liga, 18. forduló:
Szolnoki Olaj - Crvena zvezda (szerb) 72-77 (20-20, 17-15, 24-16, 11-26)
legjobb dobók: Vojvoda 18, Warren 13, illetve Jenkins 19, Nelson 16

20:35
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Joó kikapott, de Európa nyert

Joó Abigél kikapott ugyan, Európa cselgáncsválogatottja azonban legyőzte Ázsia legjobbjait a 128 ezer dolláros összdíjazású oroszországi gálaversenyen.

A judoinfo.hu szombati beszámolója szerint a Tyumenyben rendezett viadal egyetlen magyar résztvevője, a kétszeres Európa-bajnok Joó egy intéssel maradt alul a dél-koreaiak olimpiai és vb-bronzérmesével, Dzsong Gjong Mivel szemben.

Az európai csapat 10-4-re nyert Ázsia válogatottja ellen.

20:42
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

17 egri gól Szentesen

A bajnok Eger könnyed játékkal aratott fölényes, 12 gólos győzelmet Szentesen a férfivízilabda ob I szombati játéknapján.

eredmény, 16. forduló:
Valdor-Szentesi VK - ZF-Eger 5-17 (2-4, 0-2, 1-6, 2-5)
a legjobb góldobók: Kistamás 3, illetve Hárai, Bedő, Gór-Nagy 3-3

20:50
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Hengerelt a győri kézicsapat

A címvédő Győri Audi ETO KC rendkívül könnyedén, 34-22-re nyert a vendég Dunaújváros ellen a nőikézilabda NB I szombati játéknapján.

női NB I:
Győri Audi ETO KC - Dunaújvárosi KA 34-22 (16-11)
Fehérvár KC - Eszterházy KFSC-Globál Safe 39-21 (23-10)
FTC-Rail Cargo Hungaria - Érd 35-27 (20-14)

20:57
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Pontot csent Nápolyból a Chievo

A félidőben még vezetett a Chievo Nápolyban Sardo felsősarkos lövésével, de a második játékrészt a sokkal esélyesebb hazai csapat végigtámadta, és végül a védő Raúl Albiol egyenlített a 88. percben, de a győztes gólt már nem sikerült begyötörni.

Serie A, 21. forduló:
Napoli - Chievo 1-1 (0-1)
gól: Raúl Albiol (88.), illetve Sardo (18.)

Fontos győzelmet aratott a forduló előtt kiesőhelyen álló Valladolid, amely a belső védő Jesús Rueda első élvonalbeli góljával nyert a Villarreal ellen.

Primera División, 21. forduló:
Valladolid - Villarreal 1-0 (1-0)
gól: Rueda (40.)

21:12
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

30 ponttal nyert a Sopron

A Sopron kiütéses, harmincpontos sikert aratott a Cegléd vendégeként a nőikosárlabda Közép-európai Liga szombati fordulójában.

eredmények:
Ceglédi EKK - Uniqa Euroleasing Sopron 57-87 (15-30, 16-19, 9-23, 17-15)
legjobb dobók: Hadzovic 16, illetve Faris 17, Hawkins 16

Samorin (szlovák) - PINKK Pécsi 424 67-73 (12-15, 24-21, 15-21, 16-16)
legjobb dobók: Sujova 22, illetve Sarok 18

21:25
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

A Pécs elkapta a kosárbajnokot

Az éllovas Atomerőmű négypontos vereséget szenvedett Pécsen a férfikosárlabda NB I szombati játéknapján.

Eredmények:
Kaposvári KK - Naturtex-SZTE-Szedeák 97-94 (23-18, 21-18, 24-20, 14-26, 15-12) - hosszabbítás után
legjobb pontdobók: Puljko, Hinnant 19-19, illetve Csorvási 31

MARSO Nyíregyházi KK - Zalakerámia-ZTE KK 85-79 (19-14, 18-19, 23-28, 25-18)
legjobb pontdobók: Poscic 20, illetve Safford 26

EGIS Körmend - KTE-Duna Aszfalt 66-57 (17-18, 18-17, 14-10, 17-12)
legjobb pontdobók: El-Amin 25, illetve Jovanovic 17

Pécsi VSK-PANNONPOWER - Atomerőmű SE 87-83 (27-21, 18-15, 27-19, 15-28)
legjobb pontdobók: Kovács P. 17, illetve McGruder 24

FORTRESS Jászberény - Alba Fehérvár 62-69 (12-17, 17-13, 18-23, 15-16)
legjobb pontdobók: Vlahovic 18, illetve Somogyi 16

21:33
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

A pólóbajnokság eredményei

A Vasas négy góllal nyert a Pécs vendégeként a férfivízilabda ob I szombati játéknapján.

eredmény, 16. forduló:
PVSK-Fűszért - Lactiv-VasasPlaket 9-13 (3-2, 2-3, 2-3, 2-5)
a legjobb góldobók: Hoppál 4, illetve Angyal, Katonás 4-4

Hegyvidék-Ybl - OSC-Újbuda, Nyéki uszoda 6-17 (1-2, 1-6, 2-5, 2-4)
a legjobb góldobók: Kiss Á., Ádám 2-2, illetve Korényi 5

korábban:
Valdor-Szentesi VK - ZF-Eger 5-17 (2-4, 0-2, 1-6, 2-5)
a legjobb góldobók: Kistamás 3, illetve Hárai, Bedő, Gór-Nagy 3-3

Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP VSE - BVSC-Zugló 9-7 (1-2, 3-2, 2-2, 3-1)
a legjobb góldobók: Aleksic 3, illetve a BVSC góljain heten osztoztak

KSI SE - Széchenyi Bank-FTC 6-13 (0-5, 1-3, 4-2, 1-3)
a legjobb dobók: a sportiskolások góljain hatan osztoztak, illetve Ernyey 4, Bóbis 3

Kaposvári VK - A-HÍD Szeged VE 5-9 (3-2, 0-2, 1-1, 1-4)
a legjobb dobók: Berta 3, illetve Szivós 6

21:40
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Hosszú és Cseh belga aranya

Hosszú Katinka és Cseh László is egy-egy számot nyert meg az antwerpeni Flanders-kupán, a belgák hagyományos pénzdíjas nemzetközi úszóversenyének szombati nyitónapján.

A Vasas világ- és Európa-bajnoknője nyolc szám selejtezőjében indult és jutott valamennyiben tovább, végül hat döntőben állt rajthoz, s a legjobban a 200 méter pillangó fináléjában szerepelt, ahol győzött 2:09.35 perccel, 800 m gyorson pedig második lett (8:40.90 p).

Lecsúszott ugyanakkor a dobogóról 400 m vegyesen, ahol negyedikként zárt (4:51.21). Hatodik lett 200 m háton (2:17.93), s nyolcadik 50 m háton (30.37 mp), valamint 200 m gyorson is (2:07.27).

Cseh László 200 m vegyesen diadalmaskodott 2:02.01 perccel, ugyanitt Földházi Dávid hatodikként végzett (2:05.19). A Kőbánya SC úszója az arany mellé egy bronzot is begyűjtött 50 m pillangón (24.63), a 200 m pillangó döntőjében pedig ötödikként ért célba (1:59.83).

21:43
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Pirlo nélkül kezd a Juve

Rangadót vív a Juventus az olasz bajnokságban, a címvédő a Lazio vendége lesz a Serie A 21. fordulójában. A Juventus vezeti a tabellát, a Lazio csak kilencedik, de amióta Edoardo Reja visszatért, még veretlen a római csapat. A Lazio 2003 óta nem nyert otthon a Juve ellen, amelyből ezúttal nem került be a kezdőbe Andrea Pirlo.

21:54
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Már a Frankfurt is tudja, milyen érzés

A szombati az újdonságok napja volt a Bundesligában, Huszti Szabolcs csapata, a Hannover idegenben, a Frankfurt otthon nyert először, a Nürnberg pedig 17 nyeretlenül megvívott forduló után tudott végre három pontot gyűjteni.

Bundesliga, 18. forduló:
Eintracht Frankfurt - Hertha Berlin 1-0 (1-0)
gól: Meier (36.)

A szombati meccsek eredményeit, gólszerzőit és a tabellát itt nézhetik meg.

22:08
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Mindkét liverpooli csapat továbbjutott

A Liverpool után az Everton is továbbjutott az FA-kupa negyedik fordulójában, miután 4-0-ra győzött a harmadosztályú Stevenage ellen. Az Everton góljai közül Naismith szerzett kettőt, a maradékon Heitinga és Gueye osztozott.

A fordulót többi eredményét itt olvashatja.

22:15
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Buffon piros lapot kapott

Nehéz helyzetbe került a Juventus, Gianluigi Buffon buktatta Miroslav Klosét, amiért a Lazio tizenegyest, a Juve kapusa pedig piros lapot kapott. Antonio Conte Asamoah-t cserélte le, hogy behozza a cserekapust, Storarit, aki azonban nem tudta kivédeni Candreva lövését, így vezet a Lazio félóra elteltével.

22:26
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Pazar látványt nyújt az új Loki-stadion

Az épülő Nagyerdei Stadion első, teljes világításpróbáját tartották Debrecenben. A 216 lámpatest 1800 lux fényerőt szolgáltat, ez elegendő HD minőségű mozgókép-készítéshez.

Forrás: MTI

22:42
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Kopjafát állítottak Erőss Zsoltnak

A tavaly elhunyt hegymászó, Erőss Zsolt emlékére kopjafát állítottak Felsőtárkányon, a Nyugati Kapu Oktató- és Látogatóközpontban.

Forrás: MTI

22:56
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Döntetlen lett a Valencia-Espanyol

Már az első félidőben kialakult a végeredmény a Valencia-Espanyol meccsen.

Primera División, 21. forduló:
Valencia - Espanyol 2-2 (2-2)
gól: Paco Alcácer (7.), Jonas (32.), illetve J. Córdoba (3.), Sergio García (45., 11-esből) 

23:05
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Tíz emberrel egyenlített a Juve

A 60. percben egyenlített a Juventus a Lazio otthonában. Tévez tette ki a labdát a jobb oldalon felzárkózó Lichtsteinernek, akinek a beadását Llorrente fejelte magas ívben a kapu jobb oldalába.

23:25
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

Kétszer is mázlija volt a Juvénak

Előbb Storari tolta bravúrral a lécre Klose közeli fejesét, majd a csereként beállt Keita lövését védte a bal kapufa.

23:42
2014. január 25.
Vágólapra másolva!

1-1 lett a rangadó vége

Hiába voltak helyzetek a hajrában, végül maradt az 1-1 a Lazio-Juventus meccsen. A Lazio még mindig veretlen, mióta Edoardo Reja átvette a csapatot, a Juvénak pedig megszakadt a tizenkét győzelmet számláló nagy sorozata.

Serie A, 21. forduló:
Lazio - Juventus 1-1 (1-0)
gól: Candreva (27., 11-esből), illetve F. Llorente (60.)
piros lap: Buffon (24., Juventus)

00:00
2014. január 26.
Vágólapra másolva!

Ennyi volt mára

Zárjuk a mai hírfolyamot, vasárnap is tartsanak velünk, mert délelőtt Rafael Nadal és Stanislas Wawrinka megmérkőzik az Australian Open döntőjében, délután pedig jön a kézi-Eb fináléja, valamint a topligák és az FA-kupa meccsei.